Mobilni telefoni u filmovima
U nasem filmu, Rock and roll uzvraca udarac, iz 2006. (iliti Andjeli 3 po nekima), lik Dorian koristi SE K750i...
U filmu Inside Man, lik kojeg tumaci Denzel Washington koristi neki WinMo, rekao bih HP, sa ekranom na dodir (veze nemam koji model).
Film The Hangover, jedan od momaka ima Motorolu V8...
U filmu Inside Man, lik kojeg tumaci Denzel Washington koristi neki WinMo, rekao bih HP, sa ekranom na dodir (veze nemam koji model).
Film The Hangover, jedan od momaka ima Motorolu V8...
Evo jos malo telefona iz nasih filmova: 
Film Kad porastem bicu Kengur, lik Sumpor (Gordan Kicic) koristi Nokiju 6210, "glupa" manekenka Iris (Marija Karan)
koristi onu ruznu Motorolu V70.
Film Potera za Srec(k)om, Srecko (Nikola Vujovic) koristi Nokiju 3510i, mafioza Don (Dragan Bjelogrlic) ima SE P800. Nikako nisam uspeo da provalim koji fon koristi drugi mafioza, Vitomir (Dragoljub Ljubicic - Micko)

Film Kad porastem bicu Kengur, lik Sumpor (Gordan Kicic) koristi Nokiju 6210, "glupa" manekenka Iris (Marija Karan)

Film Potera za Srec(k)om, Srecko (Nikola Vujovic) koristi Nokiju 3510i, mafioza Don (Dragan Bjelogrlic) ima SE P800. Nikako nisam uspeo da provalim koji fon koristi drugi mafioza, Vitomir (Dragoljub Ljubicic - Micko)

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
[quote="hibiskus"]a niko se nije setio Batman Dark Knight gde je premijernoi prikazan 5800XM :D. Kao pre telefona ima neki radar, il sta vec bi ne mogu da se setim, i pokazuje mu Morgan Freeman, a ono vidis nesto sareno se mrda i vidi se play taster u plejeru :D[/quote]
Ni da onaj pandur tokom tokom evakuacije bolnica koristi dobru staru Nokiu 6630 kad mu pristize poruka da ce policajac pored njega ubiti tog sta trebaju da stite.
Ni da onaj pandur tokom tokom evakuacije bolnica koristi dobru staru Nokiu 6630 kad mu pristize poruka da ce policajac pored njega ubiti tog sta trebaju da stite.
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
U filmu "Taken" iz 2008. Liam Neeson koristi N91. U jednoj sceni spaja diktafon na USB port da bi snimio razgovor iako to nije moguće, sem ako nije neka "CIA snajka CIA" verzija telefona.
Takođe su koristili i N73, kao i neki model na preklop, ako se ne varam.
U seriji "Stargate Universe" jedan od glavnih aktera nosa iPhone, doduše u nekom čudnom kućištu sa viškom dugmića...

Takođe su koristili i N73, kao i neki model na preklop, ako se ne varam.
U seriji "Stargate Universe" jedan od glavnih aktera nosa iPhone, doduše u nekom čudnom kućištu sa viškom dugmića...

● PRAVILA FORUMA ●
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
film "Machete" inace po meni neopevana glupost,Nokia e71 koristi je jedan od negativaca..samo sto je ono Nokia izbirsano

N8 vec medju glumcima kao code cnacker
http://www.youtube.com/watch?v=vkFErfVoBW0

N8 vec medju glumcima kao code cnacker
http://www.youtube.com/watch?v=vkFErfVoBW0
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Evo jos jednog filma koji u kome mobilni telefon ima "glavnu ulogu".

Prikazivace se na FEST-u 2011, pa ko ga pogleda nek utvrdi o kom se modelu radiЖИВ ЗАКОПАН / BURIED
Кратак опис:Kod: Obeleži sve
Возач камиона и породични човек, Пол Конрој, буди се жив закопан у старом, дрвеном сандуку. Не знајући како је доспео тамо, његов једини излаз из ове ноћне море јесте мобилни телефон. Лош сигнал, готово празна батерија и мањак кисеоника највећи су му проблем у трци с временом: Пол за спасавање има само 90 минута.
![]()

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Miškoni, mislim da sam pominjao ranije Taken (ako nisam shame on me
) - Liam Neeson radi neviđene stvari sa N91 dok se razrješava sa albanskom mafijom u Parizu i brani "tekovine Zapada," njegova ćerka nosi N73, a negativci nose N90.
N90 se takođe pojavljuje kod negativaca u Umri muški 4 (Live Free or Die Hard), dok pozitivac klinac nosi E61 i 9300(i).
Edward Cullen (sad me raščerečite jer sam gleao Twilight
) svojom "vampirskom snagom" u New Moon-u lomi 8800 Arte, dok ga u prvom dijelu koristi bez lomljenja. 
Vince Chase, njegov tebra Johnny, Turtle, Mrs. Gold, Shauna, Zack Efron i još milion likova u seriji Entourage (kasnije sezone) nose iPhone raznih iteracija (u novoj sezoni očekujem i4), dok biznis tipovi kao Ari Gold, E, Dana Gordon, Amanda Daniels i ostala takva ekipa nosi Blekberije svih boja i veličina. Ari je u jednoj od prvih sezona nosio Palm a potom i Vertu!
Dexter fura Nokiju (generalno ubice nose Nokiju
), u petoj sezoni je to N8 a ranije je bilo čini mi se N96 i E75, a i ostali likovi isto nose razne Nokije.
Pozdrav!

N90 se takođe pojavljuje kod negativaca u Umri muški 4 (Live Free or Die Hard), dok pozitivac klinac nosi E61 i 9300(i).
Edward Cullen (sad me raščerečite jer sam gleao Twilight

Vince Chase, njegov tebra Johnny, Turtle, Mrs. Gold, Shauna, Zack Efron i još milion likova u seriji Entourage (kasnije sezone) nose iPhone raznih iteracija (u novoj sezoni očekujem i4), dok biznis tipovi kao Ari Gold, E, Dana Gordon, Amanda Daniels i ostala takva ekipa nosi Blekberije svih boja i veličina. Ari je u jednoj od prvih sezona nosio Palm a potom i Vertu!
Dexter fura Nokiju (generalno ubice nose Nokiju

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Nisam primetio motorolu, a u kolima, da, imao je dve iz 88XX serije i jednu symbian, samo ne mogu da se setim tacno oznake modela, dosta zaobljen telefon, cini mi se da je u to vreme nokia tek pocela da stavlja posebno dugme za ulazak u meni... Mozda i lupetam... 
A da, u jednom trenutku se pojavljuje i iPod classic 5-e generacije valjda.. 'bem li ga, ne znam im oznake... A usput, taj iPod koristi kao mass storage...

A da, u jednom trenutku se pojavljuje i iPod classic 5-e generacije valjda.. 'bem li ga, ne znam im oznake... A usput, taj iPod koristi kao mass storage...

Samo nek se rolaju....sarme.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U filmu Tron:legacy pojavljuje se nokia N8, u fimu Road Trip Beer Pong, kao bi to miodrage rekao, jedan od viđenijih glumaca je iPhone.iPhone se pojavljuje i u fimlu The Code. U filmu State Of Play, Ben Aflek koristi nokiu N95.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)