Juce sam iso u Telenor i trazio kontakt servisa gde je poslat moj telefon, i to je BEGRAM servis.
Zvao sam ih i prvo su mi zatrazili IMIEI telefona, i tu je nastao problem jos kada sam poslao telefon jer IMIEI koji mi izadje na *#06# ima 17 cifara a onaj na kutiji telefona 15 i ne poklapaju se, pa je radnik telenora ubacio onaj sa kutije, i kada su mi zatrazili IMIEI ovi iz servisa ja sam im procitao onaj koji smo upisali u garantnom listu i oni kazu "telefon sa tim kodom kod nas ne postoji", onda sam ja reko da smo upisali kod sa kutije a oni kazu da su izvukli onaj kod iz telefona. Onda sam ja slucajno imao P/N broj koji stoji ispod baterije i procitao im taj broj a oni kazu da imaju nekoliko telefona sa tim P/N brojem, i da trenutno nijedan nije kod njih, telefone sa tim P/N kao sto je moj su poslati (ali ne mora da znaci da je bas moj telefon poslat, i ko zna kada su ti telefoni bili na servis kod njih). I sta ja sada da radim???
Одеш и узмеш нов телефон, ти си њима дао телефон а они га изгубили. Ти имаш папир да си им предао телефон са одређеним ИМЕИ бројем а они га више немају, све јасно као дан, дугују ти нов телефон. Наравно ти не би требало да помињеш да се ИМЕИ на кутији разликује од оног на телефону
LittlePrince, ti si genije! nemanjale, realno ti ne mogu nista, samo mogu da ti daju nov telefon...hahahahhahaha koja fora...
P.S. Javi obavezno sta si uradio... !
ok javicu vam, ja sam im i reko da od 1.1.2011 vise ne vazi onaj rok od 45dana a oni kazu "ne ne vazi to jos uvek" to su mi rekli i ovi u Nisu i ovi iz BG-a, i sada ja ne znam sta da radim, kako da im trazim nov telefon kada ce mi oni reci sacekaj da prodju tih 45 dana....
Po novom Zakonu o zastiti potrosaca oni imaju 8 radnih dana da ti poprave uredjaj, ili daju novi. Idi tamo, pripreti trzisnom inspekcijom, ali nemoj da to bude pretnja bez osnova. Ako nece da saradjuju, onda zaista zovi inspekciju pa im nanu naninu.
Nemanjale: IMEI sa 17 cifara je isti kao i onaj sa 15 plus još 2 dodatne kontrolne cifre koje se generišu iz onih 15. Ako ti se ne poklapa taj sa kutije i prvih 15 cifara onaga na telefonu, neko je izmešao telefone i kutije. Ako nisi ti podmetnuo telefon od drugara koji nema garanciju, onda su ih izmešali uvoznici. Toliko o novim, originalnim, neotpakovanim kutijama naših legalnih uvoznika.
McDoc: kad su ti sve to besplatno izmenjali jesu te još pozvalio i na slavu.
Vidljiva oštećenja: Izgreban i izguljen.
Osim tač skrina koji je već diskutablan da je u garanciji jer je izgreban i izguljen tebi su i celu masku besplatno zamenili. Onako reda radi. I to sve za džabe.
Prosto ne verujem.
Aha, na pečenje i crnkinje.
Ko kaze da je screen izguljen? Kad se vec toliko razumes trebao bi da znas da hd2 ima izrazito otporan ekran na grebanje. Izguljen samo poklopac.
Piše od strane ovlašćenih servisera:
Vidljiva oštećenja: Izgreban i izguljen.
Misliš na tač-skrin. Ne pipaš valjda ekran?
Zašto je crko tač-skrin kad je izuzetno otporan?
I tu oguljenu masku ti oni za džabe zamenili?
Ne verujem i dalje.
e, onda idi u Begram pa ih pitaj.
Ocigledno ne znas problematiku HD2 vezanu za ekran i na koji nacin riknjava. Evo veza pa vidi ili ni njima ne verujes. http://www.unwiredview.com/2010/06/07/h ... -problems/ Tel nije kupljen u buđavom Telenoru vec u ComTrade! Garancija, račun, sve ko na zapadu!
Nasli su mi telefon u servisu, nisu mogli da ga poprave i kazu da imam pravo na novi telefon, ali je problem sto sam ja telefon kupio od nekog coveka i sada on treba da potpise tamo za preuzimanje novog (zamenskog) telefona a ja vise nemam broj telefona tog coveka. Sta sada da radim?
ovo ti je sreca u nesreci. ako imas neke podatke o tom coveku, adresa npr, nazoves 988 i trazis br fiksnog. trazi od servisera da ti da garantni samo da uzmes adresu.
e to sam i ja trazio da mi procitaju sa garantnog lista ime i prezime coveka a oni kazu da ne mogu da nadju sad moju kutiju gde stoji i garantni list....bas me nerviraju
Ako ti nemaš broj telefona od tog lika od koga si kupio telefon, probaj u Telenoru. Možda oni mogu da ti daju broj telefona na osnovu od jednog od IMEI-a pod kojima ti se vodi telefon. Trebalo bi da piše na garantnom listu.
To je onda žvaka za tebe. Oni nisu uopšte našli telefon. Farbaju te da odustaneš. Idi i traži da vidiš telefon i normalno kutiju koju si im predao. Ako te zezaju odma idi u nadležnu inspekciju.
Ne verujem da je to u pitanju, ali jedino što ti preostaje je da nađeš neku vezu u Telenoru. Oni verovatno zbog zaštite privatnosti korisnika ne smeju da daju takve podatke iako je ovo malo specifična i zeznuta situacija. Ja imam drugara koji radi u Telenoru ali nimo se čuli godinu dana i malo mi je glupo da ga cimam sad i tako nešto mu tražim
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Izgleda nema nista od novog telefona, nazalost, jer ne mogu da nadjem coveka na kog se vodi telefon, iz telenora sam dobio samo ime i prezime, ali mnogo je takvih u Bg-u, a i ima dosta korisnika pod imenom Nenad Nesic u Telenoru i kazu da ne mogu da ga nadju ni oni, ja znam da bi mogli da ga nadju po tome sto je sklopio ugovor sa njima oktobra meseca 2010, i nisu valjda svi sa tim imenom sklopili ugovor i uzeli HD2, ali eto nemam nikog u Telenoru da to malo detaljnije potrazi. Jedino mi ostaje da zatrazim svoj Hd2 nazad, takav kakav je, pa da sam placam popravke u nekim servisima.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.