Evo ova dva ljubimca se uporedno koriste pored X6-tice...
Inace k750 sam bio prepakivao u kuciste od w800 ali sam vratio ovo jer tragam za crnom maskicom od w800(ona je bila narandzasto bela)
A na k300 sam najponosniji I pored tolike starosti maskica je kao casa,malo se tastaturica sa krajeva ogulila ali nista strasno
Reci mi da li imas problema sa tastaturom?Imao sam N78 i bio je katastrofa,pola dugmica je otkazalo zbog duple tastature i ona plastika popucala.Mislio sam da je na n79 to reseno ali kolega sa posla ima taj i isto pocela da mu puca plastika tastature od pritiskanja i otkazuju dugmici...
vostezmaj, dve ipo godine me sluzi bas dobro, tastatura se idalje sija kao staklo jedino kursor taster za na dole je malo meksi ali ja ga mnogo koristim.
Dream Weaver, pa kao radi. Ne radi kamera, wi-fi (mada sam i njega nekako nabudzio, ali zeznuo bluetooth pa ponovo vratio na staro) i default galerija. Mada uz pomoc programcica moze da se gledaju filmovi i slike. Radi vrlo glatko.Lepo klizi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Malopre sam preturao po nekim kutjama trazio sam nesto i naletim na kutiju iz 4 godine srednje skole i u kutiji ovo cudo, koliko me secanje sluzi uzet je nekada davno 2005 na 2006 ili je cak i bio poklon od mojih za novu godinu ne secam se
Moja prinova - Nokia C7 (dobio sam je nedavno, ipak kako kažu - poklonu se u zube ne gleda iako sam hteo Android za promenu, ionako ne mogu mnogo da se požalim)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.