Enkodovanje pesama ?!problem....

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Enkodovanje pesama ?!problem....

Post od Cyber »

Znaci enkodujem neke pesme , u mp4 formatu sa bitrate-om na 96kbps....e sad neka pesma mi zauzme 1.7mb i traje 4minuta a druga dakle isto enkodovana na 96kbps takodje u mp4 formatu zauzme 2.5mb a traje oko 3 minuta ... da li to ima veze s tim kako su pakovane pesme ili nesto drugo ... stvarno nzn ali bi mi dosta pomoglo ako bi mi neko rekao kako da to uradim i sa drugim pesmama (da ih smanjim a da budu istog kvaliteta)?Da li postoji program s kojim to mogu da uradim i gde da ga nadjem ... ?! Koliko ste me sad razumeli ? :dry: .....
8)

grujakv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 12. Maj 2005. 12:44

Post od grujakv »

A da probas neki drugi program ? ja koristim gold wave, odlican je, skini ga sa net-a. Program je shareware,medjutim ima besplatno koriscenje od nekoliko hiljada akcija...

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

grujakv napisao:A da probas neki drugi program ? ja koristim gold wave, odlican je, skini ga sa net-a. Program je shareware,medjutim ima besplatno koriscenje od nekoliko hiljada akcija...
Pa kako bre da probam drugi program sve isto dodje .... isti bitrate je znaci ! niko me bre ne razume ..... :ohmy:

Odgovori