Naravno preko BTa,mada za V3 koristimo i kabl ponekad.....M65 samo preko kabla.....Vec sam dokupio USB hub za laptop,i opet mi je premalo portova....josh neki telefon,i neznam gde bih ga ubo!!!
Cyber zvezdo, trebao si da ubaciš i kombinovane varijante - BT & USB, zatim čitač kartica, pa opciju "ne povezujem nikako..."
Ja koristim sve načine povezivanja, zavisi od raspoloženja!
Čekam još samo da se WiFi odomaći pa ću i njega da uvrstim u kolekciju.
Koristim i BT i USB data kabl... U principu kada prenosim slike tonove video fajlove bluetooth a za instaliranje aplikacija data kabl... Uglavnom, mada nema pravila...
Miskoni napisao:Cyber zvezdo, trebao si da ubaciš i kombinovane varijante - BT & USB, zatim čitač kartica, pa opciju "ne povezujem nikako..."
Mala ispravka . Čitačem kartica se valjda ne povezuje fon sa računarom, već se prebacuju podaci sa kartice i na karticu (a sa nje posredno i u telefon)...
Zato bi bilo bolje i pravilnije da je ovo pitanje postavljeno u obliku "Čime prebacujete podatke sa telefona na PC i obrnuto", a da su zatim navedene sve opcije...
BT, ali citac kartica najradije kad je neki mob sa karticom u pitanju. Mada imam sve nacine povezivanja, BT, citac kartica, IR. (koji odavno nisam koristio niti ima potrebe, i ko zna dje je)
Miskonijus napisao:Čekam još samo da se WiFi odomaći pa ću i njega da uvrstim u kolekciju.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.