Specifikacije telefona za seminarski

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 19. Nov 2005. 13:26

Specifikacije telefona za seminarski

Post od teenagerka^4^ever »

cao ljudi! ja sam ovde totalni novajlija i ne razumem se bas preterano u mobilne telefone... :smutny: Mislim, volim ih ja (a ko ih ne voli??) i sve to, ali se ne razumem u njih.. (kad bolje razmislim, to je verovatno zato sto sam za svojih 18 godina zivota imala samo 2 telefona od chega je jedan bio siemens A40, a drugi nokia 3330 :dry: :o :cry: ...) svejedno, ja sam sad (iz chak i meni nepoznatih razloga) uzela da pisem seminarski iz informatike bas na temu (pogadjate vec, jel? ;) ) mobilnih telefona... i sad, treba mi pomoc..
Ako je neko raspolozen za to, jaako jaaaaaaaaako puno bih ga volela :D i, stvarno bi mi puuuno znacila necija pomoc... makar i ona najmanja..
za pocetak me zanima gde mogu da pronadjem neke komentare o Vertinom modelu "Signature"? trebaju mi bash komentari...
i, ps. ako mislite da nisam pogledala tamo, ispod karakteristika modela, jesam, ali ima ih samo 2... ili sam bar toliko ja pronasla.. mozda ih i ima vishe, a ja sam samo smotana za korishcenje sajta.. ko zna... :wacko:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

teenagerka^4^ever, što se tiče pomoći, nema problema, pitaj slobodno :wink:
A što se tiče Vertu telefona i komentara, kako se služiš engleskim jezikom? Preporučila bih ti da vidiš na nekim stranim sajtovima, jer nažalost kod nas je i pitanje da li uopšte postoje korisnici tih telefona...Tako da ćeš teško naći komentare na našem jeziku :wink:

teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija

ok... pa, onda.. pokusacu tamo.. inace, hvala i to puno! i to mi neshto znachi... :) :) :)

a sto se drugih stvari tice, zanima me koji su onako bash dobri modeli o kojima je vredno pisati u jednom seminarskom (kad kazem dobri mislim na to da su kvalitetni, a i pristupacni jednom prosechom gradjaninu Srbije..) :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

6630 je za sad da kazem best-buy po mom misljenju, a mislim da ce se mnogi sloziti. :wink:
Da ne prekucavam sad, procitaj specifikacije...
Onda... Od fancy-fonova Motorola V3 crna... :) Znaci kome je bitan uglavnom samo izgled...
Shta znam... Pitaj nesto odredjenije. :)
Sto se Vertu-a tice... Pfff... To je za one sto ne znaju sto ce s parama ali bash, jedini mu je + (ako je to uopste + (tezina...) sto je od nekih spec. materijala)... :dry:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

budi malo odredjenija,reci shta te zanima,o chemu bi pisala......komentare za vertu signature mozes naci recimo na gsm areni.....

samo budi odredjenija,rado cu ti pomoci..... :D
Ex Sir_Oliver

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

U sredu u 13:30 gledaj emisiju @svet u boji@ na BK, bice price bas o luksuznim Vertu Signature i Ascent telefonima. Prilog i gost u studiju, samo na tu temu. Mozda ti posluzi.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija

pa, eto, za pocetak sam uzela kao da obradim najskuplji telefon, (Signature), stavila slike, napisala specifikaciju, pa bi mi posluzili i neki komentari korisnika.. Onda sam mislila da obradim najjeftiniji, a koliko ja vidim, to je Sagem myX1W koji kosta nekih 32 eura (ako sam dobro zapamtila)... pa sam mislila da i za njega isto uradim, pa da onda predjem na DOBRE telefone.. ono, tipa: kvalitetne, a da ne kostaju preterano.. nesto kao moja preporuka...
i tako... mislim, ne znam ni sama jos sta bih sve pisala, ali ovo je kao neka idejna konstrukcija... :D

i.. hvala svima koji se trude da mi pomognu! :wink: :) :oops:

samurai_jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
Kontakt:

Post od samurai_jack »

Jao, jao. Ja sam tako naterao roditelje da mi kupe racunar! Prijavio sam se da radim maturski iz informatike, a nisam imao racunar.
Nego, predlog za teenagerka^4^ever. Mislim da ne treba da se rasplines i ides u kvantitet. Bitno je da pokrijesh 4 tematske celine. Prve dve si pokrila, najskuplje i najjeftinije. Treca bi bili smartphonovi, Symbian i WinMobile. I Cetvrta BestBuy na ovim prostorima.
Ako imash josh pitanja, shoot.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

teenagerka^4^ever, imam predlog, recimo da ubaciš i najpopularnije, znači oni koji se najviše kupuju kod nas i u svetu... :wink: :)

teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija

pa da, ok, moze... nemam nista pritiv, svaki predlog je dobrodosao... :D

ali to su koji telefoni?? (mislim, to, ti smartphonovi, Symbian, WinMobile, BestBuy i najpopularniji na ovim prostorima i u svetu, koji su to?? tacno? primer pwease... :))

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Zoka, ce ti odmah reci da je to 6630 :lol: :D :lol: ali nazalost nije :ohmy: evo ti informacija da je samsung d600 najbolji u 2005-oj. 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

nbnebojsa, ja sam rekla najprodavaniji, a ne najbolji!!!!!
Kako d600 može biti najprodavaniji i najpopularniji kad se kod nas tek nedavno pojavio?
Definitivno su to kod nas 7610, 6630, 6680...Neka neko kaže za ostale proizvodjače... :wink: :roll:

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

slazem se sa Zokom u vezi nokije, onda k500i, k700i sonyericsson...
:wink:

teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija

ljudi, ne znam sta da vam kazem, ali...odushevili ste me! :cry: (< a ovo su radosnice :P)
mislim, kad sam stavljala ovaj topic (kom su inace dali skroooooz pogresno ime (ja bih na primer nazvala "Seminarski, kakva su iskustva?!", a ni slucajno "Vertu, kakva su iskustva?!") ali nema veze..) pomislila sam (bukvalno): "sta cu ja ovde? mislim, ovi svi ljudi imaju pojma o telefonima (za razliq od mene) i ko bi se jos zamajavao time da pomaze meni?! Verovatno imaju nekog drugog posla.."
...ali sad..
nemam reci za vas... :)
stvarno, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala i hvala vam svima do neba... :D :D :D

fenomenalni ste!! ;)

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

teenagerka^4^ever zahvaljujuci "ovim" ljudima na sajtu ja sam popravio fon...mislim sta reci osim hvala :wink: :)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

teenagerka^4^ever, ma opušteno...Bar u mom slučaju zadovoljstvo mi je da pomognem ako mogu :wink: Pedjos, svi smo mi ovde spašavali jedni druge, hehehehe :wink: :roll:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

:wink:
Inace po mom nekom misljenju najprodavaniji mobovi:

Nokia: 6630, e sad u CG je zapravo to 6670 i 6020, a i 3120 jer su bili na akciji preko mreze, bukvalno svako 2. ima te mobove. :D Da ne zaboravim 3220 koji je nenormalno da kazem rasprostranjen, iako nije bio ni na jednoj akciji... :roll: 6230, 6230i se takodje dosta dobro prodaju... 7610, u nenormalnoj kolicini prodat...
SE: shta znam... K700, K500... Eh da, opet, K300 jer je i on bio prodavan preko mreze... S700 onako...
Samsung: Hm... E720 se dobro prodaje... D500 takodje... E300... X640...

To je to, ove ostale marke ne pratim bas... Niti vidjam cesto. Da napomenem da sam se trudio da nabrojim samo one modele koji su se prodavali dosta u 2005. inace sto se tice 2004. mislim da je 6600 u ... top-listi. :D

teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija

pa, ljudi, nemam sta vise da vam kazem osim (po koji put): hvala, hvala, hvala... :D :D :D
samo tako nastavite :P

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Nista. 8)
Nastavi ti da pitas pa tjemo da ti odgovaramo xexe, ovako ne znam shta vishe... :wink:

teenagerka^4^ever
Novajlija
Novajlija

pa, nishta, za sad je to to (mislim, treba meni vremena da za sve to iskuckam specifikacije) ali, kad to zavrshim, javim vam ako treba josh neshto...
(mada, da budem iskrena, nemam vishe ni ideja o tome sta bih posle toga pisala, tako da, opet, svaka prporuka je dobrodoshla :))
Inace, javitju vam kad bude gotov, ko zna, mozda ga i objavim ovde (pa da svi mozete da vidite shta se napravili) :wink:
...i da, naravno, javicu vam i koju ste ocenu dobili.. :D
I JOSH JEDNOM, SUPER STE, PRAVI DRUGARI! 8)

Odgovori