Da li ste zainteresovani za legalni mobile antivirus?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Da li bi ste kupili legalan mobile antivirus softver, i koliko ste spremni da platite za kvalitetno resenje?

Meni to nije potrebno
3
11%
Zainteresovan sam samo za FREE verziju
16
59%
Jesam, maksimum 10 evra
5
19%
Jesam, maksimum 40 evra
0
Nema glasova
Ako je stvarno kvalitetan, i vise od toga.
3
11%

Ukupno glasova: 27

conica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 15:11

Da li ste zainteresovani za legalni mobile antivirus?

Post od conica »

Svaki glas je dobrodosao. Naravno, navedite i ako znate za neki na trzistu, koji bi ste zeleli da se pojavi u prodaji na teritoriji SCG itd...
Hvala

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

NE. I za komp kupujem iskljucivo piratske programe, i to se nece promijenit. (sem naravno ukoliko cijena ne bude normalna (< 5, 10e) sto sigurno nece)
A pogotovo sto je mob u pitanju, i programi ne mogu NIKAKO da se porede s onima na kompu... :roll: Nijedan...

P.S. Nema potrebe da se ijedan pojavljuje na teritoriji SCG u nekoj MMC il nesto slicno, kad sve moze da se skine s neta sto 99% ljudi i radi. (preostalih 1% prebace od druga il nekog :D )

djordje1yu
Banned
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2005. 08:08
Kontakt:

Post od djordje1yu »

Ma kako bre da kupujemo legalan softver kad smo godinama i godinama uzimali pirate.... Sada smo se navikli i nema nam spasa...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nije meni to navikli ne navikli, nego jednostavno necu da dajem tolke pare (niti ih imam, tipa 3000e za neki Adobe program (lupio al ima ih dosta)) kad mogu da ih kupim za 1e na svakom koraku... :dry: Da su u SCG bar plate velike pa ajd i da kazes...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

kljaja, mislim da grešiš...Može spasiti mob, tačnije kao preventiva, da ne bi došlo do formata :roll:

fix
Banned
Pridružio se: Pon, 16. Maj 2005. 16:01

Post od fix »

ma nema svrhe bacati pare na to!!! zoko dal bi ti dala 100e za neki program koji nikad neces da koristis i koji mozda nece ni moci da ti spasi mob?!!

prosto odradis format i nema frke!!

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Antivirus ne koristim ni na kompu, pa što bih onda bezveze opterećivao telefon glupostima... S druge strane programe i ostale zezalice skidam samo sa proverenih sajtova....
make. believe

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

jok mene to ne interesuje kad nemam smartphone

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

gajic_ivan napisao:Antivirus ne koristim ni na kompu, pa što bih onda bezveze opterećivao telefon glupostima... S druge strane programe i ostale zezalice skidam samo sa proverenih sajtova....
Nikada ne mozes biti 100% siguran da neki sajt nije zarazen virusom :shock: :o

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

fix napisao:ma nema svrhe bacati pare na to!!! zoko dal bi ti dala 100e za neki program koji nikad neces da koristis i koji mozda nece ni moci da ti spasi mob?!!

prosto odradis format i nema frke!!
Naravno da ne bih dala 100e...Ali nešto sitno, zašto da ne...Zamisli da moram stalno da radim format...pa mislim... :roll:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ljudi nije mi jasno zasto ne radite back-up tel. na vreme.. Npr. kada uzmete symbian fon i popunite ga lepo omiljenim programima jednostavno odradite back-up, nesto kao ghost image na kompjutera i mirni ste.. Ako nesto pocne da koci, lupite lepo format i prebacite sadrzaj back-up-a na telefon.. :)

Mislim ja nisam ovako nesto radio ali samo predlazem, nadam se da moze... :wink:

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Pedjos, za mene je sve sigurno dok ne naj..em, a posle mi je đavo kriv... 8) Zato za svaki slučaj radim backup imenika i kalendara jer često radim format na telefonu iako mu nije ništa :D Jednostavno volim da sve bude onako kako je "mama fabrika" napravila :oops:
make. believe

Odgovori