Svaki glas je dobrodosao. Naravno, navedite i ako znate za neki na trzistu, koji bi ste zeleli da se pojavi u prodaji na teritoriji SCG itd...
Hvala
Da li ste zainteresovani za legalni mobile antivirus?
NE. I za komp kupujem iskljucivo piratske programe, i to se nece promijenit. (sem naravno ukoliko cijena ne bude normalna (< 5, 10e) sto sigurno nece)
A pogotovo sto je mob u pitanju, i programi ne mogu NIKAKO da se porede s onima na kompu...
Nijedan...
P.S. Nema potrebe da se ijedan pojavljuje na teritoriji SCG u nekoj MMC il nesto slicno, kad sve moze da se skine s neta sto 99% ljudi i radi. (preostalih 1% prebace od druga il nekog
)
A pogotovo sto je mob u pitanju, i programi ne mogu NIKAKO da se porede s onima na kompu...

P.S. Nema potrebe da se ijedan pojavljuje na teritoriji SCG u nekoj MMC il nesto slicno, kad sve moze da se skine s neta sto 99% ljudi i radi. (preostalih 1% prebace od druga il nekog

- djordje1yu
- Banned
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2005. 08:08
- Kontakt:
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Naravno da ne bih dala 100e...Ali nešto sitno, zašto da ne...Zamisli da moram stalno da radim format...pa mislim...fix napisao:ma nema svrhe bacati pare na to!!! zoko dal bi ti dala 100e za neki program koji nikad neces da koristis i koji mozda nece ni moci da ti spasi mob?!!
prosto odradis format i nema frke!!

- EsCoBaR
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
- Kontakt:
Ljudi nije mi jasno zasto ne radite back-up tel. na vreme.. Npr. kada uzmete symbian fon i popunite ga lepo omiljenim programima jednostavno odradite back-up, nesto kao ghost image na kompjutera i mirni ste.. Ako nesto pocne da koci, lupite lepo format i prebacite sadrzaj back-up-a na telefon.. 
Mislim ja nisam ovako nesto radio ali samo predlazem, nadam se da moze...

Mislim ja nisam ovako nesto radio ali samo predlazem, nadam se da moze...

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt: