Koji telefon imate???
Imam N6230, trenutno. Imao sam 6600, 6630, 5140... od novijih. Pošto sam radio s njima imao sam to zadovoljstvo da probam grdilo modela. Dakle NOKIA je No. 1, zatim... Nema zatim, sve ostale marke su pokušaji izuzev PDA uređaja. Samsung ima preklop dok radi ( na nezadovoljstvo korisnika, vrlo brzo strada traka koja veže displej sa bazom ). SonyEricsson bi trebao da proizvodi video trake, od toga manje glava boli. Motorola ima neprikosnoven kvalitet zvuka i vrlo loš menu.
Dakle NOKIA je pravi izbor.
Dakle NOKIA je pravi izbor.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Imam 6630,6600.Nekada sam mrzeo Nokiu i dan danas mrzim telefone ovog proizvodjaca bez simbian o.s.Mislim da dosta kaskaju za konkurencijom,pogotovo S.Eriksonom.Kada se setim S.E T-610 kada je izasao najbolje nokie su imale ekran od 4096 boja,128x128 i cetvorokanalne melodije,i jos dugo su menjali kucista a sve je ostajalo isto.Simens je imao kvalitet za malu cenu,ali je posustao,S.E standardno dobar i svakim danom sve bolji,Samsung vrlo popularan,zbog izgleda ali ocajno bezicno povezivanje i more sitnih mana jednom recju-nedovrseni telefoni,Motorola nezgodna,komplikovana ali dobrog zvuka i solidnih ekrana sa problemima oko trajanja baterije i gprs,mms,Sarp vrhunski ekrani,ocajne baterije i memorije.....
U narodu je zapamcen prvi uspeh Nokie 5110 i 3310 pa je Nokija ubedljivo najpopularnija i najprodavanija.Cak i najneupuceniji u mobilnu telefoniju ponavljaju..Nokia i ostali(kao da su culi samo za nju).Nokia je napravila ogroman uspeh sa pametnim telefonima i znacajno se odlepila od konkurencije.Ubedljivo najpopularniji telefon sada je 6600,masovno se kupuje od kada je cena znacajno pala pa je postala prihvatljiva za svakog.Pozdrav
U narodu je zapamcen prvi uspeh Nokie 5110 i 3310 pa je Nokija ubedljivo najpopularnija i najprodavanija.Cak i najneupuceniji u mobilnu telefoniju ponavljaju..Nokia i ostali(kao da su culi samo za nju).Nokia je napravila ogroman uspeh sa pametnim telefonima i znacajno se odlepila od konkurencije.Ubedljivo najpopularniji telefon sada je 6600,masovno se kupuje od kada je cena znacajno pala pa je postala prihvatljiva za svakog.Pozdrav
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
Ja trenutno koristim SE S700, to mi je telefon kojeg najduze koristim nekih 6 meseci, pre njega sam uporedo koristio nokiu 6260 i 6680, i jedna i druga su me razocarale; 6260 je jedino dobro simbian, a sve ostalo krsh, dok 6680 jako spora, los mp3 player iako je stereo itd.
Sada sam se napalio na nokiu N91 ali neznam u dilemi sam zbog loseg iskustva sa ove dve gore pomenute nokie.
Sada sam se napalio na nokiu N91 ali neznam u dilemi sam zbog loseg iskustva sa ove dve gore pomenute nokie.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Ja ima Nokiju 6630 vec godinu dana i Samsung D410. Nokiju sam resio da uskoro menjam ali ne znam za koji telefon. U razmatranju su N70, P910i ,W800. 7710 ali nikako da se odlucim.
Ako neko ima neki predlog koji od gore navedenih mi je bolje uzeti. Jako mi znaci mp3 plejer da je dobar a i symbian mi znaci tako da ne znam, u strasnoj sam dilemi
.
Ako neko ima neki predlog koji od gore navedenih mi je bolje uzeti. Jako mi znaci mp3 plejer da je dobar a i symbian mi znaci tako da ne znam, u strasnoj sam dilemi

and justice for all...
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2

Mnogo mi znaci sto imam ovaj forum na kome mogu da pronadjem odgovor na gotovo svaki problem ili pitanje, jer se tek uhodavam sa symbianom.
Hvala svima, a posebno MISKONIJU, najbolji je!!! Ostali molim bez ljutnje, svi ste dobri!!!
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Drobnjak81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15