Poslednjih 5 telefona sam nabavio preko interneta i tako cu i ubuduce, jer svih 5 puta sam odlicno prosao, kako sa cenom, tako i sa kompletnom uslugom online prodavaca. Jesam srecnik u neku ruku, mada za one koji imaju tu mogucnost, preporucujem da se pre bilo kakve kupovine sa prodavcem prethodno dobro informisu o svemu: nacinu placanja, slanju, garanciji, samom modelu...
Velika vecina prihvata reklamacije, ali morate se uklopiti u njihove uslove, pa i to dobro proucite. Vecina njih salje po celom svetu, pa zasto ne bi i u Srbiju, ali je kod nas carina i porez najveca prepreka.
Svaki telefon koji sam narucio ovim putem je imao jednogodisnju garanciju, full pakovanje, besplatnu postarinu (iz Hong Konga), neke ekstra pokloncice i slicno.
Pre online kupovine sam, eto, morao da se snalazim kao i vecina vas, na crno, polovnjaci iz servisa i ostale fore. Na ugovor takodje nikad ne bih isao...
Gde kupujete mobilni telefon?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
amilie, znas kako a sta je danas sigurno, nista.
Ja kad sam jesenas kupovao e72 gledao sam tu prodavnicu i pronasao jos neke sa slicnim ili istim cenama ali sam telefon kupio u gradu gde zivim na crno uz svu opremu i neku garanciju od 6 meseci.
Cena telefona je bila jeftinija 5 eu. od cene na onlinemobilni.com.
5 eu. nisu bila bitna nego eto tako sam odlucio, hteo sam da vidim dli je sve: telefon i oprema original.
Znaci gde god da kupujes telefon bitno je da ako mozes videti telefon obratis paznju dali sve radi i stoji na svom mestu kako treba i naravno sreca.
Pa uzdravlje kupovina.
Ja kad sam jesenas kupovao e72 gledao sam tu prodavnicu i pronasao jos neke sa slicnim ili istim cenama ali sam telefon kupio u gradu gde zivim na crno uz svu opremu i neku garanciju od 6 meseci.
Cena telefona je bila jeftinija 5 eu. od cene na onlinemobilni.com.
5 eu. nisu bila bitna nego eto tako sam odlucio, hteo sam da vidim dli je sve: telefon i oprema original.
Znaci gde god da kupujes telefon bitno je da ako mozes videti telefon obratis paznju dali sve radi i stoji na svom mestu kako treba i naravno sreca.
Pa uzdravlje kupovina.