Dobre su slike sa Arc S,nema sta,nisu kao sa N8 ali su sasvim ok.
Evo malo N8 i N9 u akciji
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, pa ok i najbolje nije isto . Ocekivao sam zaista najbolje , ali daleko su od toga, odatle i moj comm da su fotke katastrofa bukvalno ubili su moja ocekivanja
Dostaje, treba uzeti u obzir kada je ta kamera ocenjena kao najbolja. S druge strane bila ona ocenjena kao najbolja ili ne, bilo to zasluzeno ili ne, komentar da je "katastrofa" je potpuno neprimeren posto je kamera na Arc S vrlo dobra.
Slucajno naletim na Eldarov komentar-
Sony Ericsson Arc koristi EXMOR matricu kreiranu od strane kompanije Sony. U velikom broju marketing i reklamnih kampanja Sony pokušava da pokaže kako je ovaj proizvod superiorniji u odnosu na sve ostale i kako odlično radi u okruženjima sa slabim osvetljenjem, kao i da se radi o gotovo savršenoj kameri. Na žalost, Sony zapravo nije lider na polju kamera za mobilne telefone. Štaviše, njihovi prozvodi su daleko lošiji nego Samsung-ova rešenja što možete videti na niže navedenim primerima.
Nadam se da je ovaj mali test dokazao da je Sony EXMOR samo marketinški trik. Regularne Samsung kamere daleko nadmašuju EXMOR po svim aspektima. Nadam se da će ovo biti dovoljno da se zaustavi lavina marketinškim besmislica o neprevaziđenom kvalitetu Sony Ericcson (inače, iPhone uređaji će koristiti Sony kameru koja neće biti dostupna u SE telefonima zbog visokih troškova).
tomas.hokenberi, odvikao sam se onda ovakvih kamera dev, cak je i iphone imao bolje fotke po danu. kada je to pisano ne znam niti znam kada je izasao taj telefon. to je moje misljenje nakon te izjave Niti me zanima dalja rasprava i sirenje price o kameri kao ni frima koja vise ne postoji ako se radi o SonyEricsson-u.
Hey pa nista strasno, ja sam samo zeleo da pohvalim povratak sony-ja na dobar put. Nekada sam obozavao k-seriju samo zbog izgleda i kamere.
Sony sada pravi lepe telefone sa dobrim hardverom i softverom i samo tako neka i nastave i rado cu naredni telefon kupiti od njih.
Evo malo nocnih slika sa e72. Naravno cvece
Daljina 5 m.
Daljina 1 m.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Zapravo sam radio borbu i dobio headkick,okrenuo mi se plafon i vec poceo da gubim svest,ali sam uspeo da ostanem priseban
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.