lesa0208 napisao:Baraba, pa i ne treba ti root za ovo sasvm je jednostavna stvar samo kombinacija widgeta.
Još bolje, rutno bih ga odavno ali čekam JB da odradim malo da čačkam pa ću onda.
A ti otvori novu temu i pravi upustvo, na neki box kači fajlove da se ne smaramo sa čekanjem i kodovima, ekstra ti ovo ide
psyhound pa za sada meni baterija traje koliko je trajala. Bas nemam nikakav provlem sa njome.
Baraba sve ja vec imam okaceno zbog XDA pa ti samo reci.kada hoces da se igras a ja cu ti napisati sta ti treba od aplikacija a ovo podeliti ovde, samo ces mi reci koje bi ikonice.
lesa0208, Ma zezam se... nije toliko strasna razlika. Primetio sam na RAZRu da kad cesce visim na svetlijim stvarcicama malo krace mi traje baterija neko kad se tamne, ali nije mnogo znacajno. Zato sam i imao neku minimalnu crnu temu i stvarno je doprinelo trajanju baterije.
lesa0208, sve bolje i bolje, treba samsung da te zaposli, spakuj sve desktope koje si uradio i pusti im na mail, nemaš šta da izgubiš a mi svi možemo fabrički da dobijemo prelepe desktop varijante
Baraba, hahahhaha meni dovoljno sto mi XDA dodelio status recognized themer-a za pocetak, pa cemo da vidimo za dalje ionako jurim neke poslove ali me nece :/
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.