Kradja..
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
E pa sad najbolje da mreza ima pristup svemu sto imas u telefonu,gde je tu privatnost onda!
Mislim da mreza nema tu semu da ti kaze sve brojeve koje imas u imeniku.One koje mozda nikad nisi pozvao ili im poslao poruku nema sanse da otkriju.
Pa ne mogu imati pristup onome sto zapisujes u memoriju,pa makar bilo i na memoriji SIM kartice! 

Mislim da mreza nema tu semu da ti kaze sve brojeve koje imas u imeniku.One koje mozda nikad nisi pozvao ili im poslao poruku nema sanse da otkriju.

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Evo jednog malog saveta kad vam nestane telefon.
Nije bas 100% uspesan, ali jednom mom drugu smo uspeli da vratimo tako telefon.
Poslali smo poruku na njegov broj sledece sadrzine
"Telefon koji ste ukrali pripada nacelniku policije "te i te" stanice u Beogradu.Ako u sledeca 24 casa ne vratite telefon na "tu i tu" adresu lociracemo vas i privesti.Ako mi donesete telefon, necu podnositi nikakvu prijavu protiv vas."
i na kraju se potpisete nekim "opakim" prezimenom
Sve u svemu, narkoman se usrao da ce stvarno biti uhapsen i ubacio telefon u postansko sanduce.
Mozda postoji 1% sanse da vratite telefon na ovakav nacin, ali ipak u tim situacijama samo VREDI POKUSATI!
Nije bas 100% uspesan, ali jednom mom drugu smo uspeli da vratimo tako telefon.
Poslali smo poruku na njegov broj sledece sadrzine
"Telefon koji ste ukrali pripada nacelniku policije "te i te" stanice u Beogradu.Ako u sledeca 24 casa ne vratite telefon na "tu i tu" adresu lociracemo vas i privesti.Ako mi donesete telefon, necu podnositi nikakvu prijavu protiv vas."
i na kraju se potpisete nekim "opakim" prezimenom

Sve u svemu, narkoman se usrao da ce stvarno biti uhapsen i ubacio telefon u postansko sanduce.
Mozda postoji 1% sanse da vratite telefon na ovakav nacin, ali ipak u tim situacijama samo VREDI POKUSATI!
TB 87