Kradja..

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa jel registrovala svoju karticu u Mobtelu?! ako jeste,nek ugase onaj broj i nek joj izdaju novu karticu..a shto se tiche imenika,nisam siguran bash,mislim da ne moze...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

naravno da mogu, iz logova pogledaju IMEI i nadju telefon, samo mislim da tje ti za to trebati veza i naravno uslov je da je telefon ukljucen! :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E nije ukljucen,i za fon boli uvo vazni joj brojevi iz telefon samo to.Da li to nekako mogu da joj kazu koje je brojeve imala u imeniku.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

E pa sad najbolje da mreza ima pristup svemu sto imas u telefonu,gde je tu privatnost onda! :chytry:
Mislim da mreza nema tu semu da ti kaze sve brojeve koje imas u imeniku.One koje mozda nikad nisi pozvao ili im poslao poruku nema sanse da otkriju. :uhuh: Pa ne mogu imati pristup onome sto zapisujes u memoriju,pa makar bilo i na memoriji SIM kartice! :disgust:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravoucenije: Cesto radi bekap podataka iz telefona na kompjuter i uvek ces biti siguran da ce ti ono sto ti je vazno biti na sigurnom!
Pozdrav 8)

supporter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Dec 2005. 03:04

Post od supporter »

Evo jednog malog saveta kad vam nestane telefon.
Nije bas 100% uspesan, ali jednom mom drugu smo uspeli da vratimo tako telefon.

Poslali smo poruku na njegov broj sledece sadrzine
"Telefon koji ste ukrali pripada nacelniku policije "te i te" stanice u Beogradu.Ako u sledeca 24 casa ne vratite telefon na "tu i tu" adresu lociracemo vas i privesti.Ako mi donesete telefon, necu podnositi nikakvu prijavu protiv vas."
i na kraju se potpisete nekim "opakim" prezimenom :D

Sve u svemu, narkoman se usrao da ce stvarno biti uhapsen i ubacio telefon u postansko sanduce.
Mozda postoji 1% sanse da vratite telefon na ovakav nacin, ali ipak u tim situacijama samo VREDI POKUSATI!
TB 87

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Ma daj, to ti bas treba puno srece da ti je telefon ukrala tolika dijabola pa da poveruje, jos da ga vrati pre nego sto ga ne zavrljaci u neku reku. 1% takvih verujem da postoje, ali treba srece!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa kralj koji kada ukrade telefon ostavi isti sa tvojom karticom je verovatno narkoman, pa mu je droga pojela mozak, ili mu je inteligencija na nivou debila, mada ja ne mogu da skapiram da postoji neko toliko glup!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

supporter
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Dec 2005. 03:04

Post od supporter »

Ne kazem ja da ce vam to uspeti..ali u tim situacijama vredi sve probati..nista vas ne kosta da to probate i nista ne mozete izgubiti (ok..kosta vas 2.8 din za poruku :D )
TB 87

Odgovori