Baraba, extraaa ispao bakin kolac opasan pure view mod
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, samo jos nesto da dodam, u PureView modu u 16:9 formatu su dostupne rezolucije 8, 5 i 2mp a u 4:3 formatu su 8, 5 i 3mp. U punoj rezoluciji kada izaberes 4:3 format to ti je automatski 38mp a kada se izabere 16:9 to je 36mp.
808 ima 41MP, efektivni broj piksela je 38 (max. rez. 7152x5368).
Pureview tehnologija spaja informacije iz nekoliko piksela u jedan pri čemu rezolucija pada, ali ostali parametri poput smanjenja šuma, oštrine ili reprodukcije boja postaju bolji.
acamatic, upravo kao sto je Baraba rekao. Senzor je rezolucije 41mp s'tim sto je 38mp efektivno. Znaci u punoj rezoluciji se ne koristi ceo senzor vec se to cini prilikom slikanja u Pureview modu.
Baraba, svaka čast na trudu, i da, pomalo zastrašujuće deluje po budućnost digitalaca. Onako, laički, ovako stoji
Desno je Nokia naravno...
A ja sam još davno rekao
VeNoM, solidna je kamera na P...mozda bi ispale slike tj boje malo lepse da si stavio white balance na clody tj oblacno ...ali sasvim ok kamera
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Baraba, pa tu ti blic i nebi mnogo poboljsao sliku, objekat je daleko i svetlost blica nebi dosla do njega.
Slikaj nesto u totalnom mraku na razdaljini od 5 metara da vidimo rezultat.
Dobro te slike sam video i ranije ali stani tacno od nekog predmeta 5 m. i slikaj blicem. Ako su slike kako treba taj fontele je stvarno savrsen.
Ovo ako se setis ako ne nista, pozzz.
Imam takve slike ali su sa posla ili sam nekog slikao, fotkaću nešto bezveze u garaži u mraku, jbg sad sa koliko metara ne znam. Nema problem ako hoćeš još neku situaciju baciću fotku.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.