Koliko vam traje baterija?
Re: Koliko vam traje baterija?
Miodrage, ma to nešto brljavi ovaj battery stats, primetićeš da je "no data" i "no signal" stavka u sekundu ista, iz nekog razloga ih samo kopira. Dakle data protok je bio paljen i gašen, gsm je naravno nonstop bio aktivan. Šta će mi telefon ako sam nedostupan 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Tek skinut sa punjača:

Malo se stabilizovala baterija:

E, to je baterija

Malo se stabilizovala baterija:

E, to je baterija

A fazon je taj,sto ova aplikacije ne pokazuje bas dobro te procente,evo za mozda nekih 15tak minuta koriscenja ima da spadne oko 25% tako da veceras telefon ide na punjenje..

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
acamatic, dobro ona pokazuje samo sto je u pitanju koliko ostaje pri trenutnom korištenju, u tome je stvar.
Mada ja sam opet više za tačan procenat u svakom trenutku za aplikaciju Battery Info koja ima za Symbian a ima i widget tako da je dobra stvar. 

janka_88, Tako je, on na osnovu trenutnog rada telefona procenjuje koliko će da ti traje baterija. Po meni glupost, treba da bude tačno prikazano koliko i šta.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pa vidim ja nesto mi ne stima ova aplikacija,kad ono u tome je fora..
telep, u potpunosti se slazem sa tobom, i po meni je bolje da tacno prikazuje stanje..
telep, u potpunosti se slazem sa tobom, i po meni je bolje da tacno prikazuje stanje..
A da li za ove android telefone svaki model bukvalno ima svoju bateriju? Ili ima i univerzalnih
Moram da nabavim +1

Moram da nabavim +1
Od juce 

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
screen time 8 i po sati? molim? 
karakteri karakteriiii!!!!

karakteri karakteriiii!!!!
- Peksn89
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
- :: Sony Xperia U
- :: SE X10i
Da, ali ipak je jacina osvetljenja podesena na 20 procenata
....4/5 vremena je 20 procenata, 1/5 vremena je bio na 70 procenata (kratkotrajan izlazak na sunce
) Ekran je bas svetao, u zatvorenom mi 20 procenata odlicno vrsi posao...mnogo svetlije nego X10...

- Baraba
Baterija 1320 mAh a displej 8h
Bio ti je telefon dosta ugašen neko vreme tj. onaj avion mod? Nemoj te fore
Nisi koristo ni 3G, samo wifi kratko?

Bio ti je telefon dosta ugašen neko vreme tj. onaj avion mod? Nemoj te fore

- Peksn89
- Povremeni posetilac
Pa zasto bih nekog obmanjivao
Nije mi to bila namera, bas si baraba
Pa da, zapravo, wi-fi nisam ni koristio, vec samo edge, ali sam ga bas silovao, jer sam dosao na vikend u Pozarevac a komp ostavio u Beogradu, a kucni desktop uzjahao mladji brat i ne pusta, ipak je solidno koriscenje. I da, jeste airplane u toku noci...ali sinoc ga nisam ukljucivao, pa cu veceras postaviti rezultate. Moguce je da indikator nije u redu, trenutno je 43 procenta napunjenosti a screen time 5 sati i 12 minuta 

- Baraba
Nešto tu ne štima. ae instaliraj BetterBatteryStats i vidi šta on pokazuje, napuni fon pa koristi uz tu app.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Peksn89, evo ja ti verujem
.
Samo, moram da primetim isto što i Baraba, da ti je telefon duuugo bio u deep sleep (dobro, to ne utiče na trajanje ekrana). Takođe, ja izbrojah 9 (devet) pikova sa dopunjavanjem. Nisam merio lenjirom, ali mi se čini da si na PC-ju (verovatno ne namerno) dopunio bateriju za bar 30%.
Što reče Baraba, instaliraj BBS, ili GSam Baterry Monitor, pa postuj ekrane.

Samo, moram da primetim isto što i Baraba, da ti je telefon duuugo bio u deep sleep (dobro, to ne utiče na trajanje ekrana). Takođe, ja izbrojah 9 (devet) pikova sa dopunjavanjem. Nisam merio lenjirom, ali mi se čini da si na PC-ju (verovatno ne namerno) dopunio bateriju za bar 30%.
Što reče Baraba, instaliraj BBS, ili GSam Baterry Monitor, pa postuj ekrane.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Baterija na xu sa zvanicnim softverom stvarno dugo traje s obzirom na osrednji kapacitet baterije. Ali je zato spor^2.
- Peksn89
- Povremeni posetilac
m@c|-|oR,, tacno, zaboravio sam taj screenshot, CPU spy pokazuje deep sleep od 62 procenta. Sutra kacim nove rezultate, zajedno sa BetterBatteryStats, nemam sad vremena...inace, to peak-ovi nisu od punjenja, zato sam i mislio da je prikaz netacan, tad je bio u stand by-u pa je pokazao povecanje nivo napunjenosti
Pogledaj na dnu drugog screena, tu je charging sa dve zelene linijice...

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Sad cu i ja da se umesam... Postoji neki trip na Xperia telefonima (od apdejta na ICS) da se pojavljuje gomila malih "brdasaca", kao da je tel bio dopunjavan. To sam prvo primetio na zeninoj Xperiji Ray, a kasnije i kod druga na Arc-u. Bas sam pratio tako sto smo oba napunili do 100% i odna ih gnjavili do nekih 80% i ostavili u sleepu nekih sat, sat i po. Bas u tom periodu u sleepu su se pojavljivala ta "brdasca".
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1