Koliko vam traje baterija?
- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
Re: Koliko vam traje baterija?
Na mom Alcatelu One Touch 995 baterija obicno drzi dva do tri dana:
http://img59.imageshack.us/img59/8643/gz5h.jpg
S' obzirom da je baterija od samo 1500mAh ja sam prezadovoljan. Na tabletu je druga prica, tako da min. drzi oko 5-6 sati sa max. opterecenjem, dok normalno drzi oko tri do cetiri dana. Baterija je od 3.500mAh.
http://img59.imageshack.us/img59/8643/gz5h.jpg
S' obzirom da je baterija od samo 1500mAh ja sam prezadovoljan. Na tabletu je druga prica, tako da min. drzi oko 5-6 sati sa max. opterecenjem, dok normalno drzi oko tri do cetiri dana. Baterija je od 3.500mAh.
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Daj i screen shot rada/potrosnje ekrana. Bez toga su informacije nepotpune. 
A i nije mi jasno 54%, 3 dana i charging... Napuni bateriju skroz i koristi tel. dok ne padne na 4-5% i onda napravi ovaj sc ponovo, kao i sc rada ekrana.

A i nije mi jasno 54%, 3 dana i charging... Napuni bateriju skroz i koristi tel. dok ne padne na 4-5% i onda napravi ovaj sc ponovo, kao i sc rada ekrana.

- MadScientist
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
- :: Alcatel OT 995
- :: Nextbook Premium7 SE
- Kontakt:
Za sad evo sa tableta, a kad se ponovo dokopam racunara postavicu i sa telefona:

WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Xperia V rezultati
wifi non stop ukljucen,oko pola sata razgovora,po neki sms,bez stamina moda,mreza na 3g only,camera je radila mnoogo

wifi non stop ukljucen,oko pola sata razgovora,po neki sms,bez stamina moda,mreza na 3g only,camera je radila mnoogo

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
e jbg ja ga stavih na punjac pre pola sata,nisam ukljucio to da vidim,sledeci put cu okaciti. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
Nexus 4
Cataclysm rom i hells kernel.

Cataclysm rom i hells kernel.

- Baraba
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Chobby88, na koliko je osvetljenje? 2g/3g? Nikad ovoliko nisam izvukao upaljeng ekrana (plafon mi je bilo 3h možda jednom i ne sa ovim kernelom), ali mi je 50% osvetljenje uvek i 3g ne gasim (kući wifi, kada izađem 3g).
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Koliko vam traje baterija?
Sale_M, ok.
Chobby88, da li moze dva dana da izdrzi od jutra do veceri? Ok je tvoj rezultat, ali ti onda moras po tom rezultatu da ga punis u toku narednog dana.
Izgleda da je definitivno note 2 prava zver kada je trajanje baterije u pitanju. Kad budem imao vremena drndacu ga sto vise pa cu okaciti rezultat
Chobby88, da li moze dva dana da izdrzi od jutra do veceri? Ok je tvoj rezultat, ali ti onda moras po tom rezultatu da ga punis u toku narednog dana.
Izgleda da je definitivno note 2 prava zver kada je trajanje baterije u pitanju. Kad budem imao vremena drndacu ga sto vise pa cu okaciti rezultat
Note IV N9100 dual
Osvetljenje mi je na 35%, kuci wi fi,napolju 3g uvek,ali sam ovaj put vise bio kuci,napolju sam bio par sati samo.
Naravno da baterija ne moze da se poredi sa note 2 ali ja sam i sa ovim prezadovoljan,svidja mi se sto mi u stendbaju trosi jako malo iako je sve popaljeno.
Inace cataclysm rom ima u sebi opciju zvanu smart 3g,izguglajte o cemu se radi,jedna od boljih opcija koju sam video na custom romu.
Naravno da baterija ne moze da se poredi sa note 2 ali ja sam i sa ovim prezadovoljan,svidja mi se sto mi u stendbaju trosi jako malo iako je sve popaljeno.
Inace cataclysm rom ima u sebi opciju zvanu smart 3g,izguglajte o cemu se radi,jedna od boljih opcija koju sam video na custom romu.
- toda81
- Prijatelj foruma
Slazem se da je rezultat fantastican. Cilj nam je da dodjemo do dobitne kombinacije sto se tice stabilnosti roma i autonomije baterije, a ti si je pronasao
Note IV N9100 dual
Ja jesam ali mnogi kukaju na ovu kombinaciju koju ja koristim,imaju random restarte,force close,kod mene za sad sve super evo vec jedno 20-ak dana.
Od ujutru do uvece uspem da nabijem 5-5,5 h screen on sto je super za bateriju ovog kapaciteta.
Od ujutru do uvece uspem da nabijem 5-5,5 h screen on sto je super za bateriju ovog kapaciteta.
- toda81
- Prijatelj foruma
To je fantasticno. Bitno je da bez problema izgura jedan dan kvalitetnog koriscenja
Note IV N9100 dual
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Nije problem postići toliki screen on za 18h rada telefona, ajde probaj da to izvedeš za 48h (2 dana) besprekidnog rada uređaja...Chobby88 napisao:...Od ujutru do uvece uspem da nabijem 5-5,5 h screen on

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nije mi ni vazno da traje baterija 48h,uvek lezem uvece u svoj krevet pa imam gde da dopunim.1808 napisao: Nije problem postići toliki screen on za 18h rada telefona, ajde probaj da to izvedeš za 48h (2 dana) besprekidnog rada uređaja...
Ovo sam cisto probao da vidim koliko moze da izdrzi,a za ovu bateriju je ekstra rezultat.
S3 ima isti kapacitet baterije i verujem da nema sanse da ovoliko izgura.
Gledam po benchu pa ne vidim da ljudi izvlace toliko,svi nesto kukaju.
1808, Ovaj telefon je bio u airplane modu 3 puta po nekoliko sati tako da rezultat nije merodavan uopste.
1808, Ovaj telefon je bio u airplane modu 3 puta po nekoliko sati tako da rezultat nije merodavan uopste.
- toda81
- Prijatelj foruma
Kad se citaju samo novine moze ekran da bude ukljucen i 6h
Note IV N9100 dual