Sad sam u temi gde covek ima problema sa baterijom kod N-Gage procitao jedan od stvarno idiotskih izgovora servisera zasto coveku NECE da flesuju telefon dzabe i zasto mu baterija ne traje duze od par sati slusanja muzike a po tvrdnji servisera to je zato sto je muzicki plejer jaka aplikacija pa izgleda trosi po 50% baterije na SAT!?

Stvarno mi je zao decka ali ovakvi bilmezi ne SMEJU uopste da rade i da se UČE sa nasim telefonima,ne zasluzuju to!
Takodje je skoro bio neko,mislim ovde,ko je imao problema sa nekom Nokiom 6xxx gde mu je softver poceo da zeza i coveku ladno,za telefon BEZ Symbian-a,rekli da je zakacio virus i da moraju da mu flesuju telefon sto on naravno MORA da plati jer je on kriv za virus!!
Da ne ulazimo u to da li to rade da bi opeljesili jadne ljude (a ima i takve djubradi) ili zato sto NEMAJU POJMA,jednostavno dajte da vidimo koji sve"geniji"popravljaju nase telefone!Molim da se drzite teme kao i da ne ismevate ljude koji su imali takva iskustva jer nisu oni krivi sto su naletali na takve i poverovali im kao strucnim licima,znaci dajte SAMO serviserske"cake i bisere"!
Pozdrav