GPS navigacija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Re: GPS navigacija

Post od Pinocio »

Rekao bih da sam slucajno uleteo u ovaj topic,jer sam novi korisnik androida i tac skrina :) i kontao sam da je instaliranje navigacije jedan od komplikovanijih poslova,pa sam mislio da to ostavim za koji mesec,godinu :lol: Kad savladam android malo.
Medjutim,posto sam video da forumas wave trazi IGO za svoju rezluciju,pomislih,a sto ne bih i ja pitao.I posle PP koji mi je Toda poslao,moram priznati da sam vise nego odusevljen.Koliko truda je ulozeno u taj PP i koja lakoca instaliranja je postignuta,ja ne verujem.
Zato zelim da se u svoje ime,ali i u ime svih forumasa zahvalim kolegi Todi,jer zaista vrhunski odradjuje ovo sa navigacijama.Hvala ti!!!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Pinocio, drago mi je da si zadovoljan i da sve radi kako treba. Meni je zadovoljstvo kada mogu nekome da pomognem, a sto se iGO-a tice, tu sam se potrudio da sve maksimalno pojednostavim da se ljudi ne bi maltretirali skidajuci gomilu fajlova pojedinacno i pkaujuci, a da posle toga imaju ovakav ili onakkav problem. Ovako je po mom misljenju najbolje i najjednostavnije. Tako sam skocako i garmin za symbian telefone, ali mi je tu potreban imei telefona u koji se ubacuje da bih napravio kljuc za garmin za konkretni telefon
Note IV N9100 dual

klarez
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 23:40
:: lenovo A680

Post od klarez »

Pozdrav svima.Drug mi je instalirao IGO primo 9.6.7 itd na mobilni telefon lenovo a680.Problem je sto je verzija za telefon sa vecom tj visom rezolucijom dok lenovo ima 480*854.Kaze mi da je potrebno ubaciti jedan fajl koji ce omoguciti rad na njegovoj rezoluciji.Zna li neko gde mogu da nadjem taj fajl i gde se ubacuje.Prvi put se srecem sa telefonom koji ima android a verzija je 4.2.2 inace vas ne bih smarao i da li treba kada se ubaci taj fajl izbrisati fajl za staru rezoluciju ili tel sam bira koju ce ?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Poslao sam ti na pp sve sto treba za tu tvoju rezoluciju i imas detaljna uputastva koja samo ispostuj i sve ce raditi kako treba, ali prethodno obrisi aplikaciju igo iz telefona i folder igo koji se naoazi ili na memoriji telefona ili na memorijskoj kartici
Note IV N9100 dual

kizami88
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Nov 2013. 11:09
:: samsung galaxy s4

Post od kizami88 »

Evo ako neko zna da mi pomogne, dok Toda ne bude ponovo aktivan na forumu, imam problem sa igo navigacijom, ubacim je na telefon, instaliram je i kada hocu da je pokrenem izbaco mi ovo:

Missing or incomplete:
Not a zip archive

U cemu bi mogao biti problem?

Hvala

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Poslao sam ti na pp sta da probas. Postoji vise razloga da se pojavi ta greska. Jedan od njih je da nisi sve odradio po uputstvu, a drugi da sam ti mozda poslao najnoviju verziju koja se mora kopirati na memoriji telefona, a ti si je kopirao na memorijsku karticu. Sve verzije koje imam i koje sam soakovao provereno dobro rade na svim telefonima. Sredicemo i tebi da radi
Note IV N9100 dual

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Postoji li neka verzija iGo-a koja radi na ART-u? Našao sam neke koje navodno rade, ali nijedna neće da se instalira.

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Moram da kažem da meni na tabletu (Nexus 2013) todin iGO radi bez problema na ART-u.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Nennad
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 23. Jan 2009. 19:01
:: LG G2

Post od Nennad »

Iz nekog razloga radi samo na nexus uređajima na artu, na G2 neće.
Ajd' mi napiši koja je verzija u pitanju da probam još jednom.
igo.9.6.7.318746 radi. Hvala, @m@c|-|oR

slobodancipelic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 18. Jul 2014. 16:41
:: s4

Post od slobodancipelic »

toda81, Pozdrav toda , nedavno sam kupio s4 pa me zanima da li bi mogao da mi pomognes oko instalacije iGO navigacije.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

slobodancipelic, imas pp, samo ispostuj uputstvo i imas iGO :wink:

Nennad, samo reci rezoluciju i saljem i tebi ako hoces
Note IV N9100 dual

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

Treba da putujem na odmor u Grcku. Trenutno imam iGo v6.22 i mape here 2013.q4. Sve mi radi odlicno, ali vidim da je izasla nesto novija verzija iGo navigacaije, 6.29. Da li je neko probao, ima li potrebe za prelaskom na noviju verziju?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

mb011, ako hoces mogu ti je poslati da je skines, mada, iskren da budem, nista epohalno nije donela sto je vidljivo golim okom. Jedino ako volis da koristis skinove onda je to druga stavr jer oni znaju bas da ulepsaju navigaciju
Note IV N9100 dual

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

toda81, probao sam tvoju navigaciju. Ala si nabacio skin i opcije, svaka ti čast. :) Ne samo da mi opet nije dao da menjam auto, nego mi se gasio ekran kada je upaljen iGO (tvoj). Nekad gasio, nekad blinkao. :? Probao neku drugu, radi, ali bez promene auta. Ostavio nju. Stvarno ne znam šta je problem odjednom. Navigacija radi odlično. Sve radi super, samo ne da da se menja auto...
Inače, zbog onog tvog šarenila koji si nabacio u tvoj iGO, ovaj moj (obični) se otvara duplo brže, a brže i radi. :P :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imenjače, mogu ti dati i ogoljenu verziju koju imam za menje zahtevne korisnike koja ce ti sigurno raditi jer je kod svakog radila. Mozda se sporije malo ucita igo sa skinom, ali u toku navigacije radi bez greske. Par sekundi duzeg ucitavanja mi ne smeta :)

Bas mi je cudno sto nemas mogucnost da menjas auto. Napisi mi jos jednom za koju ti rezoluciju treba igo i saljem ti ogoljenu veziju
Note IV N9100 dual

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

Sony Xperia T, 720x1280. Ne trebaš se cimati, nije mi to presudno, navigacija radi. :)
Jedina razlika koju sam uradio na novoj navigaciji je što sada imam Here mape umesto NavteQ, ali nemoguće je da je to problem. :wacko:

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Pa HERE mape su trenutno novije od NavTeq-ovih. To nije nedostatak, valjda, nego prednost.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Poslao sma ti na pp tu verziju, ali samo da znas da ima 10 autica za odabrir, ali ako ti bude radila onda ti mogu uploadivati i ostatak automobila, tj oko 200 komata :)

Pre svega lepo obrisi igo app i igo folder, ali u novi igo sto sam ti dao da skines ubaci mape, poi i dem fajl za reljef
Note IV N9100 dual

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

toda81 imaš pp od mene...za iGO...
Huawei

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Batabogdan, ne brini, sada cu ti poslati sta si trazio ;)
Note IV N9100 dual

Zaključana tema