Pa istina da mi, korisnici ovog foruma, kada nam se neko obrati za savet predlažemo uređaje preme ličnim afinitetime, ali samo kada su u pitanju high-end uređaji. U tom segmentu nema greške, ako se neko dvoumi između npr. S4 i G2, nijanse su u pitanju i tu svako iznosi svoja iskustva, zapažanja i sl. Najveću pomoć na forumu dobiju oni koji se dvoume u nekom srednjem i nižem segmentu, tu ima jako puno uređaja i samo poznavaoci istih mogu korisniku kojem treba pomoć da ponude najbolji uređaj za novac koji je korisnik spreman da izdvoji. Upravo u tom srednjem segmentu zataje radnici u poslovnicama operatera jer znaju samo ponešto o aktuelnim i najskupljim uređajima koji se vrte, a i to zanje je krajnje oskudno i diskutabilno.
miodrage napisao: A primetio sam takodje dosta agresivnu kampanju da kad neko trazi nesto non-Android da se na takvog osipa drvljem i kamenjem i ostalo...
Istina je da na forumu preovlađuju android korisnici, ali kada neko jasno postavi da želi WP ili iOS, tu se onda i predlažu modeli koji rade na tim operativnim sistemima. Problem nastaje kada je korisnik neodlučan, e tada svako navodi na svoju vodenicu
user8 napisao: Android je dominantan i neka je, ali kada vidim ko sve ima Samsung Galaxy tel ne bih ga nikada uzeo. Kada bih isao na Android uzeo bih Nexus zato sto je cisti android i savrseno radi, a ne koristi se u javnosti mnogo.
Istina, ali ako je nešto kvalitetno i zadovoljava moje potrebe baš me briga ko ga sve koristi. Samsung ulaže pravo bogatstvo u marketing i zato ga kupuju i oni koji zanju šta kupuju i znaju šta nudi uređaj iz galaxy serije, ali isto tako ga kupuju i pozeri, pozerke i ostali balavci. Drugim rečima, uvek gledam da kupim uređaj koji odgovara mojim afinitetima, preferencijama i naravno budžetu, a to što ga koristi žika, mika, pera, laza ili ko već, to mi je totalno nebitno.