Meni WP savrseno obavlja posao, za godinnu i 8 meseci me nikad nije izneverio, kao ni iOS 4 godine pre toga. Moji zahtevi su da uredjaj sve vreme mora da radi na maximumu snage, da ne sme da se desi nikakav kiks, da moram da budem dostupan 0-24, da baterija na rezervi mora da izdrzi jos najmanje sat vremena 10-0%, da sve sto zamislim, mogu brzo da odradim, i bez razmksljanja i dovijanja. Na iPhonu sam tu i tamo morao da izvodim kerefeke da pojedine stvari uradim. Na WP do sada nisam imao frku.
Verujem da bi to sve bilo mozda jos jednostavnije na Androidu, ali okruzen sam ljudima sa Android uredjajima, i svako malo nekome nesto steka i baguje. Napominjem da ti ljudi koriste mobilne bez da bilo o cemu vode racuna, ali su im i bagovi cesti. Ne zele da robuju telefonu, ne zele da ga koriste ovako ili onako, nego kako oni zele, a ne zele sa time da se petljaju ni najmanje. Eto malocas drugaru njegov Note2 se usred kucanja poruke samo smrz'o. Tek posle par min se odslogir'o i poceo da radi ponovo kako treba.
Ja jednostavno nemam tu pouzdanost u Android i tacka. I ne postoji nista sto ce na ovom svetu da me ubedi u suprotno. Nasuprot tome, sa WP se osecam posve spokojno i sigurno, siromasnije mozda, ali mirno spavam