mazzy, probaj da slikas bez blica,i stavi automatiku. Bez fixa boje su razlivene,strasno je bilo gledati takve slike.
Evo jedna starija bez fixa,automatika,ISO dosao do 1100. Inace totalni mrak u sobi
kutijagreha, Hvala za papricie, jesu ljute
Inace nebo i zemlja G2 sa fixom i bez, sto se do sada vec pokazivalo... nije bash za pohvalu za LG sto to do sada nije oficijalno ispravio...
A evo dve fotke slikane sa 808PV gde je 808PV sam dodao Mesec na jednoj ( nesto je uletelo u kadar i ispalo kao Mesec)
Evo koliko je jak blic na Z2
Ne treba mi xenon uopste,slikano u mrklom mraku
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, Jel mi se cini ili je trebala slika malo cistije da izgleda? Nekako kao da je malo mutnija,kao da ima dima u sobi
Ujutru ubacio najnoviji fix 5.1.2,slike idu cak i do 9.8 mb. Xdabbeb je przi samo tako Krajevi na fotografiji su cisti kao suza
Andro tek sada vidim potencijal ove kamere,ali koliko sam dev najavljuje,tek ce ona pokazati svu moc A kada se setim kako su je ovi iz Lg-a pustili u promet,ono da te jeza uhvati. Xdabbeb je uspeo da im spreci taj marketinski trik kako bi ljudi isli na G3 i novije modele. Svaka mu cast na tome
Čudi me da se developeri ne bave ispravkama kamera na aktuelnim modelima drugih proizvođača, jer koliko god neko govorio da želi odmah iz kutije da ima ekstra kameru, mislim da bi mnogi i na s3 s4, z, z1 i dr. modelima ubacivali fix da ga ima.
coa89, hvala
Imao sam sinoc prilike da drzim S5,i sa drugarom se zezao cija baterijska lampa vise baca svetlost. Blic sa g2 je dvostruko vise osvetlio u mrklom mraku. Za one koje ne veruju za neki dan cu opet biti u prilici da testiram telefon,pa pada uporedni test kamera u svim uslovima G2 sa fixom vs S5
Evo jedne slike testa,mrkli mrak u sobi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.