GPS navigacija
Re: GPS navigacija
Instalirao sam Igo Izrael sa mapchangerom na G2.Radi dobro ali imam jedan problem.Kada na korisnickom profilu pokusam da promenim mapu uvek mi na sva cetiri profila pokaze HERE mape, iako imaju i Contrastove i Tom Tom kada se gleda sadrzaj Igo navigacije na kompiuteru.Ne mogu da izbrisem poruku.Procitao sam uputstvo i ponovo instalirao Igo i mapchanger radi savrseno.
Toda druze, prijatelju, promenio sam relativno skoro telefon, pa mi je opet potrebna pomoc oko navigacije..
ovog puta, rec je o note3, pa me zanima kako stoje stvari po tom pitanju? 
posto vidim da se ovde pominju neke inostrane cokolade, pokusacu da organizujem ove moje "uvoznike" da prvom prilikom ponesu malo slatkog greha
ili ako si raspolozen mozda za neka domaca/strana piva to moze iz prve ruke 

posto vidim da se ovde pominju neke inostrane cokolade, pokusacu da organizujem ove moje "uvoznike" da prvom prilikom ponesu malo slatkog greha

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Shtrumf, vidis sta mi radi moj prijatelj i kolega, uzima mi iz usta "slatki greh"
Cokolada je moj izbor definitivno jer ja ne pijem nista osim vode i to ne mogu ni svaku vodu da pijem jer mi se mnoge ne dopadaju

Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Znaci to je u pitanju. Ove nedelje sam dobio jednu cokoladu i jednu austrijsku bombonjeru ili kako je vec zovu sa prelepim cokoladicama. Ja ne volim punjene cokolade, tj mogu da budu punjene samo cokoladom 

Note IV N9100 dual
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nemam problem sa tim. Jedino celofan neću pojesti, ovo ostalo prolazi kod mene 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
^ kakav šakal 

Drugari, hvala vam puno. Sve je uspesno zavrseno i realizovano
koliko danas cu je malo testirati po gradu, a potpuno testiranje sledi za predstojece praznike 
Sada se bacam u potragu za cokoladama, tj da vidim koga cu moci da angazujem da donese malo tih slatkih zanimacija

Sada se bacam u potragu za cokoladama, tj da vidim koga cu moci da angazujem da donese malo tih slatkih zanimacija

- toda81
- Prijatelj foruma
Ja mogu za po sata da smazem 400g, cisto da znas
Ovo sam testirao kada sam pre par nedelja dobio cokoladu iz Švice od 400g. Ženče ne sme slatko pa sam sam "morao" da je pojedem. Nema smisla da se tolika cokolada otvori i da stoji 

Note IV N9100 dual
Kad namestim u opcijama od Igo navigacije fotoaparat za screanshots i da odradim par fotkica,gde se one skladiste? Ne mogu nigde da nadjem to!
- toda81
- Prijatelj foruma
Da li su ti se pojavile u galeriji? Moraju da se pojave u galeriji. Logicno bi mi bilo da se u folderu iGO pojavi folder screenshot ili tako nesto sa tim fotkama
Note IV N9100 dual
Koristim lg g2 i Igo Izrael sa map changerom i imam jedan problemcic.Kada pokusam da zumiram kartu napr. centra Beograda na nivo ulice, u toku zumiranja Igo pukne (prestane sa radom).To se sve desava sa Here mapama a sa Contrast i Tom Tom moze normalno da se zumira.Ucemu je problem.
- toda81
- Prijatelj foruma
iskra, to mi je bas cudno jer i ja imam iGO Israel 2.4 sa svim dodacima i sa svim mapama mi zum radi ok
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 03. Jan 2015. 22:03
- :: Samsung Galaxy S3
Imam verziju iGO od 31.07.2013. godine i sve radi sem opcije lokalnog pretrazivanja. Javlja poruku service not available.
Probavao sam da prepravim sys.txt sa onim dopisivanjem nokie i nista.
Moze li mi neko pomoci, bio bih jako zahvalan.
Probavao sam da prepravim sys.txt sa onim dopisivanjem nokie i nista.
Moze li mi neko pomoci, bio bih jako zahvalan.
Pozdrav svima.
Imam LG G2, i ne mogu da nađem odgovarajući iGO.
toda81, da li bi mi mogao poslati link za iGO za moj telefon na mailto:stojsin@yahoo.com?
Hvala unapred!
Imam LG G2, i ne mogu da nađem odgovarajući iGO.
toda81, da li bi mi mogao poslati link za iGO za moj telefon na mailto:stojsin@yahoo.com?
Hvala unapred!
- toda81
- Prijatelj foruma
Imas pp druze. Samo lepo procitaj uputstvo i radice kako treba
Note IV N9100 dual
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 03. Jan 2015. 22:03
- :: Samsung Galaxy S3
Nisam dobio pp sa uputstvom za google local search.toda81 napisao:Imas pp druze. Samo lepo procitaj uputstvo i radice kako treba