Po meni 6630 ima čist zvuk, ali solidne jačine...Meni sasvim ok za slušanje mp3
Najbolji i najjaci zvucnik
- Drobnjak81
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
- Drobnjak81
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
ma ružan fali mu basa, čega li već, dobar zvuk ali kad ga uporedis sa drugim modelima kao SE i Samsung vidiš da nije tiši samo je ružniji, naprosto ne znam kako da to objasnim
Inače Nokia ne može da se pohvali ljepotom zvuka, jačinom mp3 melodija svakako ali ljepotom i nekim kvalitetom nisam primjetio, čak ni na mojoj n70, vrišti ko luda
Za ovaj dodatak, vidio sam ga u Sloveniji, u Gorici prije neki dan, pored toga ima i konvertor za punjač, kao i dodatak za IR na n70, ali u ovoj temi nebitno
Inače Nokia ne može da se pohvali ljepotom zvuka, jačinom mp3 melodija svakako ali ljepotom i nekim kvalitetom nisam primjetio, čak ni na mojoj n70, vrišti ko luda
Za ovaj dodatak, vidio sam ga u Sloveniji, u Gorici prije neki dan, pored toga ima i konvertor za punjač, kao i dodatak za IR na n70, ali u ovoj temi nebitno
I'm not so sure that I completly understand thismiljex napisao:nokia 7610, n70, 6630 imaju dobar zvuk, ali ružan
Kakav zvuk ima SE J300? Po spoljnom izgledu izgleda kao da jede malu decu, kako je to u stvarnosti ?
Poslednja izmena od Dario u Pet, 07. Apr 2006. 21:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- nevidljivi
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Tanja, W550 ima odličan zvuk i malo koji telefon može da mu parira po kvalitetu zvuka. Zna se zašto je nastala Walkman serija SE telefona. Između ostalog, Sony je i izmislio Walkman, s tim što je on od tada do sada mnogo napredovao. Za Nokiu 7610 znam da dosza ljudi koji je imaju kažu da zvuk na njoj i nije nešto (ima ga moja sestra i čuo sam zvuk na njenom telefonu i na zvučniku i na sluškama i zaista nije baš nešto kvalitetan).
Ghost
W550i ima stvarno jake zvucnike (3, ali sviraju samo 2).
Zvuk je kristalno jasan ali, naravno, nemocni basovi. Tu radi i Megabass i EQ ali jedva primetno u odnosu na sluske mod.
Zvucnici su cudno i postavljeni, pod 90 step, ali su bas bas glasni, moze i outdoor svirka.
Zvuk je kristalno jasan ali, naravno, nemocni basovi. Tu radi i Megabass i EQ ali jedva primetno u odnosu na sluske mod.
Zvucnici su cudno i postavljeni, pod 90 step, ali su bas bas glasni, moze i outdoor svirka.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i