Stvar je prosta, razmisljam da kupim w800i i zanima me da li ce mu cena padati nesto bitnije u sledecih 1-1,5 meseci. Posto ce se w810 [valjda] pojaviti cena bi trebala da padne... pa ako neko zna nesto ili predpostljavla neka napise, cim ne skodi znaci da koristi
@shade: ako ti nije frka najbolje bi bilo da sacekash do juna, onda ce da izadju takodje k800,k510,k310,w300.... itd.. pa ce mu cena sigurno pasti josh koji evro.
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
pa ono jun je daleko, ako budem cekao toliko svidece mi se ti novi[vec mi se dopadaju, pogotovo walkman-i] i tako u beskraj Da pljunem ja odma kes i da uzivam
ja mislim da ti je sada ok da kupis w800i jer je ionako cena pala vec dosta...ne bi mnogo ustedeo da prvo kupis recimo D750i pa onda neku vecu karticu jer je veoma mala razlika izmedju ova dva modela...ja imam K750i tako da - tople preporuke za kupovinu SE modela...pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.