W800i kretanje cene

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

W800i kretanje cene

Post od $h@de »

Stvar je prosta, razmisljam da kupim w800i i zanima me da li ce mu cena padati nesto bitnije u sledecih 1-1,5 meseci. Posto ce se w810 [valjda] pojaviti cena bi trebala da padne... pa ako neko zna nesto ili predpostljavla neka napise, cim ne skodi znaci da koristi :| :? :blinky:
.:Mess with the best, die like the rest:.

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Cena je vec imala tendenciju pada,pa i kada se pojavi W810 nastavice da je obara fakticko vreme,znaci racunaj 20e down 8)
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@shade: ako ti nije frka najbolje bi bilo da sacekash do juna, onda ce da izadju takodje k800,k510,k310,w300.... itd.. pa ce mu cena sigurno pasti josh koji evro.

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

pa ono jun je daleko, ako budem cekao toliko svidece mi se ti novi[vec mi se dopadaju, pogotovo walkman-i] i tako u beskraj :angry: Da pljunem ja odma kes i da uzivam :uhuh: :wacko: :wacko:
.:Mess with the best, die like the rest:.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ja mislim da ti je sada ok da kupis w800i jer je ionako cena pala vec dosta...ne bi mnogo ustedeo da prvo kupis recimo D750i pa onda neku vecu karticu jer je veoma mala razlika izmedju ova dva modela...ja imam K750i tako da - tople preporuke za kupovinu SE modela...pozz 8)

Jovana_91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 31. Mar 2006. 20:46

Post od Jovana_91 »

W800i je stvarno exXxtra!!! :D :D :D E da imam love kupila bih ga odma'... Obozava WALKMAN-e!!!!!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sta bi ovo sa 300e,cena spala na 278e. :o :blinky: zbog cega je to zbog w700i,i ovih novijih modela.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Bas cudno da mu odjedanput padne cena za 22e i to u jednoj radnji samo. Moza lazu za cenu ili ga nemaju na lageru :unsure:
and justice for all...

Odgovori