Pomoc! (symbian emulator)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 10:35

Pomoc! (symbian emulator)

Post od nikoki »

Hey! :D Naime kao sto neki znaju dvoumim se izmedju Nokie 6630 i Motorole mpx 220, pa nikako ne mogu da odlucim koji je OS bolji, pa da ga uzmem. :cry: Ali postoji jedna stvar koja bi mogla da pomogne u odlucivanju - treba mi link gde mogu da skinem Symbyan emulator. Procitao sam negde na forumu da to postoji, ali nije bio okacen link (ili jeste, pa su obrisali), pa ako neko zna neka okaci - bas bi mi znacilo!!!

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Ajte ljud - svi gledaju temu niko da se oglsi! Nije valjda da bas niko na zna - toliko je pominjan na forumu!!! :( :smutny:
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

nikoki napisao:toliko je pominjan na forumu!!! :( :smutny:
Sam si sebi odgovorio,sta zelis da cujes od nas!?Ako nisi nasao odgovor u par identicnih tema Symbian vs WinMobile odnosno isto 6630 vs MPx220 onda ni u trecoj takvoj temu za manje od mesec dana neces dobiti vise podataka jer su misljenja podeljena,tj ako su opste citao te teme pa video misljenja!?I malo strpljenja nije na odmet,ipak ovo nije chat pa da dobijes odgovor za nekoliko minuta,vec forum,i ponekad se ceka satima i danima na odgovor,budi strpljiv a dok cekas,citaj iste/slicne teme!
Pozdrav 8)

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Lomnica_city napisao: Sam si sebi odgovorio,sta zelis da cujes od nas!?
Pozdrav 8)
Zelim da procitam LINK, jer ako nadjem takav program - moje dileme su resene. Kupujem mpx 220 i resio sam problem symbiana! A forume sam iscitao sve i pokupio veliki broj bitnih informacija!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Postoji!?Onda ocigledno Google a ni P2P programi ne znaju za to da postoji Symbian emulator za WinMobile! :oops:
A stvarno je pametno kupovati WinMobile uredjaj pa emulirati Symbian,a postoje vec identicni ili slicni programi za obe platforme i to jako mnogo programa,prakticno za sve sto zelis!? :?
A kao prvo,mislim da Symbian emulator uopste nije za WinMobile,vec za Windows XP kao nacin za proveru programa pisanih za Symbian telefone,mozda gresim ali sam poprilicno siguran da je to ipak bas to sto sam cuo a ne to sto ti mislis!
Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

nikoki, ne postoji Symbian emulator za Windows Mobile, to je van pameti za sada. Postoji emulator za Windows na PC-ju (kao što reče Lomnica) a i on se nalazi u okviru vrlo zahtevnog SDK paketa (software development kit - razvojni alat). Pročitaj sve one teme koje pišu o zameni operativnog sistema na mpx220 u Motorola delu, pa ako misliš da bi mogao da se upustiš u tako nešto onda uzmi Motorolu, u suprotnom uzmi Nokiu...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Kad znam znanje! :D Lepo ti rece Miskoni,imas veeeeliku temu bas o MPx220 a ja sam ti vec napisao da imas i par tema gde se konkretno porede Symbian i WinMobile a u drugoj 6630 i MPx220 pa vidi sta ti vise odgovara jer sve sto imas na Symbian-u imas i na WinMobile,samo sto je Symbian rasprostranjeniji od WinMobile ali je zato WinMobile modularniji!
Pozdrav 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Sto se tice emulatora uopste, oni koriste mnogo vise resursa nego obicni programi tako da za njihovo pokretanje ti je potreban cak solidan kompijuter. Pokretanje emulatora sa mobilnog telefona je zato za sada nemoguce...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nikoki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od nikoki »

Momci pogledajte stranu 3 teme mpx 220 yes or no, tu sam procitao o symbian emulatoru. Da li je mguce ako istu igru za win i symb imam na 2 telefona da igram u mrezi (bluetooth). Dosta njih mi je reklo da nije. Tu bi na scenu stupio emulator, instaliram istu na obe pa bi onda radilo. A za ovo flashovanje - nije problem da odnesem telefon u servis, ali imam i jednig druga koji se razume u to, mogao bi to da mi odradi - jedino ne znam koji je ROM najbolji (najstabilniji, najnoviji...). Za to bi mi ipak trebala preporuka!
hahahah Kuzman je provalio moj passwoed:D Hahaha ma nemoj klinac

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ova tema ide pod ključ jer postoji identično započeta u Motorola delu, to mi je promaklo. Ostaće i ova za sada...

Nastavak je u drugoj temi...
viewtopic.php?p=44891

Zaključana tema