Iskustva sa (online) prodavnicama
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Iskreno, zaobidji Hermes. I suvise su mi sumnjivi. Jedno vreme su imali tako bolesno niske cene da to nije bilo normalno. Mala radnjica u Brankovoj, postoje, tu su, ali opet...ne hvala...
Hvala Vojkane. Da li neko ima iskustva sa Mobil Factory? Oni su u Sarajevskoj ulici, nisu skupi... 

Ne znam sta planiras da kupujes, ali ja imam pozitivno iskustvo sa Logicom. I oni valjda daju na hard/softwer 24 meseca garanciju, tako da ono... Jebaji ga 

Logic je ok radnja, mozda su malo skuplji od drugih radnji, ali je dobra stvar 24 meseci garancije na hardware i software. To sto meni treba nema trenutno u Logic shopu... Eh zivote lutalico
Kako stojimo sa Mobil factory, da li zna neko? 

Cuo sam da je mozda Top Zona ok. Da li ima neko iskustva sa Top Zonom? 

Hmm, cini mi se nisu losi. Sestra je uzela kod njih LG i kontam da nije imala problema(:
Hvala matorix. Da li ima nekog da je kupovao u Mobil factory? Trenutno imaju odlicne cene 

Pozdrav svima,
planiram u skorije vreme da kupim g3,ali me zanima koliko su sigurne radnje Mobil factory I Hram mobil shop,posto imaju najjeftinije cene za g3 32gb.
planiram u skorije vreme da kupim g3,ali me zanima koliko su sigurne radnje Mobil factory I Hram mobil shop,posto imaju najjeftinije cene za g3 32gb.
Evo da podelim moje iskustvo kupovine telefona preko sajta SviTelefoni.com.
Ovaj sajt se pominje na prvim stranama ove teme, ali nema konkretnih iskustava pošto se koisnik odlučio za drugog prodavca. Ja sam izuzetno zadovoljan kako je tekao proces naručivanja, potvrda porudžbine telefonom i samom isporukom.
Za ovaj sajt sam se odlučio isključivo zbog cene, pošto je model telefona koji sam nameravao da kupim (Lumia 630 ds) bio osetno jeftiniji nego na drugim sajtovima za kupovinu. Pretražio sam po netu kakva su iskustva korisnika pa sam tako i naleteo na ovu temu. Nisam naišao ni na negativne ni na poztivne kometare, pa je osnovni razlog moga pisanija ovde da prenesem svoja iskustva i pomognem ostalim kupcima.
Sam proces poručivanja je brz i jednostavan, ostavljaju se samo najosnovniji podaci (ime, prezime, adresa i br.telefona) i nije potrebna posebna registracija. Do sada nisam kupovao telefone preko neta jer ih ni ne menjam često, ali sam kupovao gomilu drugih stvari i najviše me iznervira kad moram da se registrujem i popunim formular sa 20-30 stavki i gomilom nepotrebnih informacija, često tada i odustanem od kupovine.
Prvog sledećeg radnog dana sam primio poziv da potvrdim porudžbinu i da dogovorimo rok isporuke. Po dogovoru aparat je stigao na adresu BEX kurirskom službom (na znam da li dozvoljavaju proveru sadržine paketa pre plaćanja otkupnine, meni to nije ni palo na pamet da pitam, a drugar mi reče da sam lud što nisam proverio). Kao što je i oglašeno na sajtu cenu isporuke je platio prodavac, ako je to nekom bitno paket je stigao iz Subotice. Dobio sam garamciju na aparat od 12 meseci u ovlašćenom servisu Vudu u Balkanskoj. Nadam se da mi neće trebati
Ovaj sajt se pominje na prvim stranama ove teme, ali nema konkretnih iskustava pošto se koisnik odlučio za drugog prodavca. Ja sam izuzetno zadovoljan kako je tekao proces naručivanja, potvrda porudžbine telefonom i samom isporukom.
Za ovaj sajt sam se odlučio isključivo zbog cene, pošto je model telefona koji sam nameravao da kupim (Lumia 630 ds) bio osetno jeftiniji nego na drugim sajtovima za kupovinu. Pretražio sam po netu kakva su iskustva korisnika pa sam tako i naleteo na ovu temu. Nisam naišao ni na negativne ni na poztivne kometare, pa je osnovni razlog moga pisanija ovde da prenesem svoja iskustva i pomognem ostalim kupcima.
Sam proces poručivanja je brz i jednostavan, ostavljaju se samo najosnovniji podaci (ime, prezime, adresa i br.telefona) i nije potrebna posebna registracija. Do sada nisam kupovao telefone preko neta jer ih ni ne menjam često, ali sam kupovao gomilu drugih stvari i najviše me iznervira kad moram da se registrujem i popunim formular sa 20-30 stavki i gomilom nepotrebnih informacija, često tada i odustanem od kupovine.
Prvog sledećeg radnog dana sam primio poziv da potvrdim porudžbinu i da dogovorimo rok isporuke. Po dogovoru aparat je stigao na adresu BEX kurirskom službom (na znam da li dozvoljavaju proveru sadržine paketa pre plaćanja otkupnine, meni to nije ni palo na pamet da pitam, a drugar mi reče da sam lud što nisam proverio). Kao što je i oglašeno na sajtu cenu isporuke je platio prodavac, ako je to nekom bitno paket je stigao iz Subotice. Dobio sam garamciju na aparat od 12 meseci u ovlašćenom servisu Vudu u Balkanskoj. Nadam se da mi neće trebati

I ja planiram da kupim telefon u Hramu...da li je neko kupovao kod njih u skorije vreme telefon,kakvo je iskustvo?
Planiram da kupim lenovo A850 sa sajta kupitel.com.Cena je manja nego na drugim sajtovima pa me interesuje
da li ima neko od forumaša iskustvo sa njima.
da li ima neko od forumaša iskustvo sa njima.
Želim da kupim Samsung note 3 neo, međutim izgleda da ga u poslednje vreme nema kod ovih "proverenih" prodavaca na kupujemprodajem, pa sam ga danas našao u mobtrend radnji u bulevaru po ceni od 285 evra, dali su mi telefon i čini mi se da je original, ono što mi izaziva sumnju je što je preko njega nalepljena neka išarana nalepnica (kao ova ovde, mada čini mi se da je još šarenija i preko nje se skoro ništa ne vidi) za razliku od one skroz providne koja se vidi na unboxing klipovima po jutjubu i da je baterija odmah bila u telefonu, tj. nije onako razdvojena kao što bi trebalo da bude kod novih telefona...
Zanima me kakva su vaša iskustva sa ovom radnjom, na šta bih trebao da obratim pažnju i koliko mogu da budem siguran da je telefon originalan i nov ?
I da, ako imate neko sigurno i provereno mesto gde bih mogao da uzmem ovaj telefon po sličnoj ceni, preporučite mi.
unapred hvala
Zanima me kakva su vaša iskustva sa ovom radnjom, na šta bih trebao da obratim pažnju i koliko mogu da budem siguran da je telefon originalan i nov ?
I da, ako imate neko sigurno i provereno mesto gde bih mogao da uzmem ovaj telefon po sličnoj ceni, preporučite mi.
unapred hvala

Ovo mi je jako sumnjivo..ne pise neo na kutiji a trebalo bi...a taj telefon po toj ceni je precenjen...imas za slicne pare lg g pro 2 koji ga dere u svakom pogledu....
Na kutiji od Note 3 Neo mora ovako da piše (ne verujem da postoji neka specijalna serija gde to ne piše):

Nismo se razumeli, stavio sam sliku sa neta samo da bih dočarao izgled nalepnice koju sam tamo video.Yoht90 napisao:Ovo mi je jako sumnjivo..ne pise neo na kutiji a trebalo bi...a taj telefon po toj ceni je precenjen...imas za slicne pare lg g pro 2 koji ga dere u svakom pogledu....
Sad si me zagolicao sa lg g pro 2, malo me od njega udaljava ružan interfejs (nzm da li je to sad poboljšano sa lolipopom ?) i nešto slabije držanje baterije, ali je definitivno primamljivo za oko 300 evra...
Filipe, ne brini onda nista. Malo si nas zbunio sa slikom...
Takve nalepnice idu na samsung telefone, malo mi je cudno da nisi izguglao, tih slika ima svuda po netu, a i pouzdani prodavci na kp uglavnom slikaju telefone, tako da one otvorene si mogao i tamo videti.
Vezano ga g pro 2, uopste nije slabo trajanje baterije, odakle ti to. Autonomija je otprilike kao i note 3, mozda malo manje od toga, ali daleko od toga da je "nesto slabije".
Ako ti ne treba toliki uredjaj, mislim na g pro 2, vrhunsko resenje ti je G2, e tu ces naci izuzetnu autonomiju baterije, po meni jacu nego na note 3.
Srecno!
Takve nalepnice idu na samsung telefone, malo mi je cudno da nisi izguglao, tih slika ima svuda po netu, a i pouzdani prodavci na kp uglavnom slikaju telefone, tako da one otvorene si mogao i tamo videti.
Vezano ga g pro 2, uopste nije slabo trajanje baterije, odakle ti to. Autonomija je otprilike kao i note 3, mozda malo manje od toga, ali daleko od toga da je "nesto slabije".
Ako ti ne treba toliki uredjaj, mislim na g pro 2, vrhunsko resenje ti je G2, e tu ces naci izuzetnu autonomiju baterije, po meni jacu nego na note 3.
Srecno!
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Trebalo bi da je okej pošto ima 244 pozitivne ocene, nisam kupovao od njega ali mislim da je korektan...
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
I ja bih to rekao, al opet da pitam, mozda je neko imao iskustva..
Ne bi trebao da "zavrce" sa ovoliko pozitivnih ocena..
Ne bi trebao da "zavrce" sa ovoliko pozitivnih ocena..
Kupio sam Nexus 5 u Mobil factory u Sarajevskoj ulici. Korektna je bila porudzbina, poslali su paket Daily Express-om. Telefon je nov i originalan, cena standardna.