Kako prebaciti poruke sa telefona na komp?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Sale101
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Apr 2006. 00:19

Kako prebaciti poruke sa telefona na komp?

Post od Sale101 »

Pozdrav svima.
Izlistao sam maltene ceo forum i search-ovo i sve... i ne nadjoh ovakvu temu, ako mi je mozda promakla nek nego stavi link ka njoj...

Jel zna neko mozda kako je to moguce odraditi?

Znaci imam 150 "lepih" :roll: poruka i menjam tel pa hocu da mi ostanu i recimo da ih prebacim posle na novi tel... pomagajte

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sale101, ako trenutno imas symbian i menjas za drugi symbian onda postoji program Message Saver...on omogucava da poruke sacuvas u notepadu ili .txt formatu i preko Bluetootha ili e-maila prebacis na komp...medjutim neces posle moci da ih vratis u istom obliku ...tj. u obliku SMS-a na mob...vec samo u obliku .txt fajla ili notepada...Medjutim...u zavisnosti od toga koji mob kupujes, ni to nece biti problem ako na njemu budes imao opciju copy/paste...

A koji mob kupujes i koji trenutno imas...ako nije tajna...? hehe... :) Mozda ti ni ovaj program ne pomogne ako i sad nemas symbian... :shock:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hmm,koji telefon imash? Poshto sam ja svoje poruke chuvao na memorijskoj kartici samo sam kopirao E:/system/mail i gotovo... 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

malo ce teze to ici ako nije symbian i ako nema memory card i jos kad bi i card deader imao :wink: sve zavisi kakvu konekciju ima sa racunarom! :wink: ali u svakom slucaju nije neizvodljivo! daj nam jos detalja...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sale101, ja se u prethodnom postu bas raspisala o symbianu... :D ...Ali ni nije neophodno da je telefon symbian...ali ako nema ni memorijsku karticu, na koju mozes da prebacis poruke bez problema... bojim se da nema nacina... :smutny:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja dok sam imao N7250i i instaliran PC suite za taj fon da sam mogao da prebacim poruke na komp, telefon nije symbian a mogao sam da ih arhiviram tako da Sale101, daj nam jos informacija, koji telefon imas trenutno i da li imas software od tog fona instaliran na kompu, sigurno postoji nacin :)
HOX Titanium gray

Sale101
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sale101 »

pozdrav i hvala sto mi pomazete :)
imam 6230 i naravno imam memorijsku karticu i bluetooth konekciju sa kompom.
Sta mi je ciniti sad? :unsure:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Možeš da skineš poslednju verziju PC Suite-a ovde i pomoću njega prebaciš poruke na komp, a potom, ako opet uzmeš Nokia mob, prebaciš sa kompa u novi telefon. Da li ćeš moći sve ovo uspešno da izvedeš, ostaje na tebi da probaš... ;)

Sale101
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sale101 »

Skinuo sam PS suite sa tog linka ali ne uspevam da povezem komp i mob. sve sam proverio, ukljucen je bluetooth u komp i na mobu, i startovao sam ga i sve kako mislim da treba al nece da ga "nadje" kompjuter. pomoc? :)

Sale101
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sale101 »

Neko je bio spomenuo neke portove... tog posta nema vise? :uhuh:
prebacio sam bluetooth u sve moguce usb ulaze koje imam ali nista... i dalje ga PC suite ne pronalazi... help!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Cesto bluetooth ume da zeza, ja ti predlazem da transfer obavis preko infrareda, sporije jeste, ali sa mnogo manjim sansama da dodje do problema. Vrlo je moguce da ti bluetooth device nije kompatibilna. Infrared mozes naci svuda u prodavnicama komp. opreme i cena je sasvim prihvatljiva i sigurno ce ti u buducnosti zatrebati, dakle ne samo ovaj put. Srecno!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ne verujem da je problem u konekciji...mislim da se radi o pc suite...samo ti probaj da prebacis sve te porukice u notepad kao sto je ninolina rekla i posle iskopiras u wordu ili gde ti zelis...sto bi se patio toliko...najbitnije da si sacuvao 150 lepih porukica pa makar i u wordu ako vec ne moze u sms stilu :wink:

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

uzmi stariju verziju pc suite oni mogu ja sam to radio!!!jer on ima opciju da vidis sve poruke u telefonu pa mozes i da ih memorises 8) ali pazi posle mozes samo preko njega da ih ponovo citas :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ja sam isto sa par novijih verzija imao problem sa bezicnom konekcijom ali kad preko kabla je radio besprekorno :roll: mozda jti e negde zabagovao windows

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Meni BT konekcija radi fino (uzeo sam MSI-jev BT adapter) i $to se prebacanja slika,klipova,programa tice,Control Freak takodje radi
bez problema.Jedino zeza ovaj PC Suite na disq koji mi je do$ao sa fonom jo$ dalekog februara 2004... 8)

Sale101
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sale101 »

Nemam simbyan telefon tako da to kpiranje otpada, probao sam i kod druga sa pc suit-om ali isti slucaj, ne radi. Koja je cena infrared kabela? gde mogu naci/skinuti raniju verziju pc suite-a?

Odgovori