Iskustva sa (online) prodavnicama
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 01. Mar 2015. 12:33
- :: Samsung S duos
- :: Huawei P7
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
narode, ima li neko novosti za račune koje izdaju u logic shopu?
Pricas o onom njihovom nazvrljanom papiru sa ispisanom cenom? Na sta mislis? Malo je neodredjeno pitanje.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Aha, nisam shvatio u prvom postu, izvinjavam se.El Laki napisao:Da, WinWin prodavnica poput Gigatrona i Tehnomanije gde se većinom prodaju ti slabije zastupljeni telefoni (Blu, Cat, Lenovo, Acer, itd).

A kad smo kod tog lanca prodavnica, ja sam pre dva leta kod njih zamalo kupio bojler.

Ima li neko iskustva sa njima, kakvi su im telefoni, postuju li garanciju i sl.?
Poslednja izmena od Miškoni u Sre, 04. Mar 2015. 02:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Prebačeno iz druge teme.
Rezlog: Prebačeno iz druge teme.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Imao sam (kupio polovan, koristio i prodao dalje) Lenovo A516 kod njih, nisam imao potrebe da reklamiram bilo šta ali je dečko na koga se vodi garancija, s prvim primerkom imao problema sa signalom, reklamirao i dobio ovaj koji sam ja kasnije kupio. Tako da mislim da su s te strane korektni. Uostalom, nisam čuo da je neko imao problema sa reklamacijom druge tehnike uzete kod njih. Ja ih "volim" zbog one promocije "nađi jeftinije" . Za 3 meseca sam im zakinuo par soma 

Ja sam nekoliko telefona kupio u radnji doktor mobil u beogradu u trznom centru milenium i dobio sam 24 meseca garancije i na hardver i na softver.Sa cenom su tu negde sa ostalim radnjama.Inace sam kupio 4 telefona lg g pro 2,sebi,sestri i za dva drugara.Svi telefoni su novi u originalnoj kutiji i dolaze sa full opremom.
Vlasnik radnje mi deluje maksimalno korektan a i koliko znam vec dosta godina se bavi prodajom telefona tako da ima dosta iskustva gde nabavlja robu.
Vlasnik radnje mi deluje maksimalno korektan a i koliko znam vec dosta godina se bavi prodajom telefona tako da ima dosta iskustva gde nabavlja robu.
-
- Slučajni prolaznik
Mislila sam da li su poceli da izdaju prave racune?
Citala sam ovde sve poruke vezane za iskustva sa telekoplusem, i ozbiljno se mislim da kod njih narucim. No, oni imaju samo narandžasti. Pronašla sam taj telefon i na ekupi.rs, sniženje od nekih 55%, zanima me da li je neko imao iskustva sa njima... ? Pročešljaću ponovo sve poruke ovde ali mislim da nije spominjan taj sajt...
Citala sam ovde sve poruke vezane za iskustva sa telekoplusem, i ozbiljno se mislim da kod njih narucim. No, oni imaju samo narandžasti. Pronašla sam taj telefon i na ekupi.rs, sniženje od nekih 55%, zanima me da li je neko imao iskustva sa njima... ? Pročešljaću ponovo sve poruke ovde ali mislim da nije spominjan taj sajt...
Fiskalni račun nećete dobiti u divljim radnjama poput: LogicShop-a, Doktor Mobil, Viktor Mobil...
Garancija koju oni imaju od dobavljača je 7 dana.
To što varaju kupce sa lažnim garancijama od 6, 12 ili 24 meseca je prevara.
Niko nije napisao iskustvo o tome šta se dešava kada se pokvari telefon kupljen kod takvih divljaka.
Garancija koju oni imaju od dobavljača je 7 dana.
To što varaju kupce sa lažnim garancijama od 6, 12 ili 24 meseca je prevara.
Niko nije napisao iskustvo o tome šta se dešava kada se pokvari telefon kupljen kod takvih divljaka.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Siki069,Nije kod svih garancija samo sedam dana.Zavisno gde se nabavljaju,ali u vecini slucaja je sest meseci.Ako se u tom roku pojavi neki nedostatak koji servis u prodavnici ne moze otkloniti,prodavac moze vratiti telefon u radnju gde je kupio (u inostranstvo).U nekim slucajevima je ta garancija bolje od garancije nasih operatera koji na sve nacine pokusavaju da izbegnu svoje obaveze.
LG G2 Black,16GB
Angel,
Nisam bas siguran da je tako. 98% tih garancija od 6/12 meseci su zapravo garancije samo na softver, i to pise negde sitnim slovima.
Madjarske veleprodaje daju 7 dana garancije i to je to, retko koja da mesec dana.
Suma samarum, te garancije od 6 meseci su klasicna navlakusa, jer neko ko je spremio ozbiljnu lovu za telefon vise voli da cuje da telefon ima garanciju nego da je nema. Da se ogradim - siguran sam da je ovako u 98% slucajeva, svaka cast za ona 2%.
Nisam bas siguran da je tako. 98% tih garancija od 6/12 meseci su zapravo garancije samo na softver, i to pise negde sitnim slovima.
Madjarske veleprodaje daju 7 dana garancije i to je to, retko koja da mesec dana.
Suma samarum, te garancije od 6 meseci su klasicna navlakusa, jer neko ko je spremio ozbiljnu lovu za telefon vise voli da cuje da telefon ima garanciju nego da je nema. Da se ogradim - siguran sam da je ovako u 98% slucajeva, svaka cast za ona 2%.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Pisem iz svog iskustva.Izaberem radnju koja spada u tih 2%.Ne znam koje su takve radnje u Beogradu,ali znam u svom mestu.Kada sam kupovao u Bgd,pisalo je 12 meseci na softver 

LG G2 Black,16GB
Ja sam u Logicu svojevremeno uzeo i dobio fiskalni. Neki decko je skoro bio i pitao da li moze fiskalni, zena mu rekla da nije problem da daju, ali je samim tim i veca cena, tako da ono...
A za to da je navlakusa i ostalo-takvi su samo ako im kupac dozvoli. Ako se nesto stvarno desi telefonu da baguje i ostalo i da pritom korisnik nije kriv... Pa ne da bih izurao garanciju i sve to, nego bi pitali da mi daju i jedan gratis telefon. Oni su go**a samo onoliko koliko im covek dozvoli.
A za to da je navlakusa i ostalo-takvi su samo ako im kupac dozvoli. Ako se nesto stvarno desi telefonu da baguje i ostalo i da pritom korisnik nije kriv... Pa ne da bih izurao garanciju i sve to, nego bi pitali da mi daju i jedan gratis telefon. Oni su go**a samo onoliko koliko im covek dozvoli.
Drustvo,malopre sam zvao Logic shop. 20% se dodaje na cenu,ako zelite fiskalni racun. To je dosta,poprilicno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Tih 20% ne placas njima, to odmah ide u drzavnu kasu 
Bez fiskalnog mogu da se provuku i ne plate porez, kad izdaju fiskalni odmah im porez naplate.

Bez fiskalnog mogu da se provuku i ne plate porez, kad izdaju fiskalni odmah im porez naplate.
^Ta prica. Ne mozes dobiti pravu garanciju ako za to ne platis.
-
- Slučajni prolaznik
Oki, naručila sam preko ekupi.rs,sutra stiže, pa se nadam da će sve da bude ok.
javljam utiske!

Sta je poenta na kraju? Skontali smo da za 50-100e jeftiniji fon nemas pravu garanciju ili je nemas uopste ali ja nisam do sad naleteo na post da je nekome ta ista i zatrebala ?
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
iskustva sa top zona? oni su u balkanskoj 35-39 i pozeska 150a... nisam iz BG a inace bih isao da licno proverim sve, pre svega cene, posto su im na sajtu infornlmativnog karaktera..
(mozda ste i komentarisali TZ ali sam na fonu ovih dana pa ne mogu da listam ove str)
(mozda ste i komentarisali TZ ali sam na fonu ovih dana pa ne mogu da listam ove str)
Muvatori... Devojka zvala i rekli da imaju belu Xperia M, košta 15000, mi uđemo u radnju, pa ista radnica kaže da je 25000..."Zvali smo juče telefonom", a ona "niste nas zvali"...
-
- Entuzijasta
pozvacu ih ja danas.za p6, pa cu videti sta ce da mi kazu... Pa cu poslati druga iz BG da proveri cenu i licno...
-
- Entuzijasta
cena (za p6) u top zoni je ista kao i na sajtu, mislim da je tu najjeftinije od svih tih radnji, za nizu cenu moracu oglase da trazim