20% na cenu i daju fiskalni ovi iz Logica. Mislim da je isti slucaj i sa Top zonom(:markic00 napisao:Kakva je situacija sa Logic shop-om daju li fiskalni racun? Hteo bih da kupim Lumiu 640 XL?Isto tako i za top zonu(čuo sam da oni ne daju račun)
Iskustva sa (online) prodavnicama
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 31. Maj 2015. 15:14
- :: Samsung Galaxy Trend
Ej ljudi htela bih naruciti telefon u Logic Shopu, ali mi niko ne odgovara vec par dana na mail i pozive..o.O Poenta price hocu da kupim Samsung Galaxy E5, a tamo ima samo fotka braon, a iskreno ne bih volela braon, pa sad ne znam da li imaju samo tu boju telefona koji je na slici ili moze da se bira, a oni nisu napisali.
Bas sam obratila paznju ni na jednom telefonu ne pisu koje boje imaju

Bas sam obratila paznju ni na jednom telefonu ne pisu koje boje imaju

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 22. Okt 2013. 14:03
- :: HTC DESIRE Z
Pozdrav svima. Dugo nisam kupovao telefon u radnji pa nisam u toku gde je sigurno pazariti. Kupuje se iphone6 64gb. Konkretno dve radnje mi deluju ok u Balkanskoj. Logic shop i Top zona. Neki komenar da li vredi kupovati kod njih, da li su pouzdani itd. Ili ako imate neki drugi predlog svaki savet je prihvatljiv.
Ja za koji god sam pitao bilo je da je u ponudi samo to sto je na sajtu,nebitno koliko boja ima u ponudi oni samo crnu imaju npr 

Da li neko ima iskustva sa radnjom Dr Mobil u trznokm centru Milenium? Hvala!
Ja sam kod njih kupovao ali dok su bili preko puta Delta Sitija, nisam imao nikakvih problema.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da su oni jedna od starijih radnji u gradu, ako ih nisam pomešao sa nekom drugom.
Posle puno gledanja, razmisšljanja, reših da naručim sebi LG G3.Gledao sam cene,upoređivao, i rešio da ga naručim sa sajta Logic Shop.Zvao sam ih, pitao za dostupnost, verziju, i boju koju sam hteo.Rekli su da baš taj model imaju, i da će mi stići u ponedeljak,jer je bio petak, a službe preko vikenda ne rade.Došao je ponedeljak, oni mene zvali,i rekli da trenutno nemaju željenu boju,i rekli su da će im stići u utorak, i da će biti kod mene u sredu.Ja zvao u utorak i oni meni rekli da će ga tek sutra poslati, i da će stići u četvrtak.Ja sam tu već počeo da ludim, znate kako je kad čekate nov telefon.I okej sve, u četvrtak telefon došao, kad otvaram kutiju imam šta mi da vidim.Punjač, nije za naše tržište, i rešio sam da u međuvremenu koristim punjač drugog telefona, i zvao ih da mi to donesu.Ukratko, adapter mi još uvek nije poslat, i baš pre neki dan sam zvao, i rekeli su mi da su ga "poslali, ali se sigurno negde zagubio".
Kratko i jasno, bezobrazluk i to ogroman. Šta znam druže, ovim si platio školu da tako vrednije stvari ne kupuješ na daljinu, već sedneš u kola i odeš direktno. Jer posle uvek ispadne da ako ne platiš na mostu, na ćupriji ćeš sigurno...
Baš tako.Ja sam svoju lekciju naučio, samo sam hteo da podelim sa ostalima koji telefon ne kupuju lično, da traže bolju firmu, i ne moraju da se nose sa neprofesionalnim ljudima koji rade tamo.
Izbezobrazili se ti iz Logica... Kada sam ja kupovao telefon kod njih, ni nalepnice nisu bile ostecenje, kamoli da je nesto falilo...
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Night,hvala sto si podelio sa nama tvoje iskustvo. Drugar bas hteo kod njih da naruci telefon,ali ce posle ovoga debelo razmisliti
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Vec sam u nekoj drugoj temi pisao da sa njima pre 8 godina nisam imao sjajno iskustvo. Izgleda da se do danas stvari ipak nisu mnogo promenile - dakle, i dalje cu ih preskakati kao i do sad.
Ja nikakvih problema sa LS nisam imao, 2 uređaja kupio kod njih, uživo, ako to pravi razliku.
Iskustva su definitivno različita, mora se dobro proveriti sve pre kupovine.
Iskustva su definitivno različita, mora se dobro proveriti sve pre kupovine.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
I ja sam nekoliko telefona kod njih kupio,ali pisto sam relativno blizu,otisao direktno i pazario(evo i ovaj G2).Nikad nisam imao problema sa telefonima(puj,puj,puj)
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
E, ja redovno moram imati po neki problem, ne samo s telefonima, već sa tehnikom uopšte. Ili kupim nešto falično, pa posle - juri garanciju, ili radi dobro par meseci, pa posle u servis, ili izdrži dok traje garancija, a već sledeći dan crkne. :O
Ili pojma nemam šta kupujem (u šta sumnjam, mator sam, sâm se izdržavam skoro dve decenije), ili prosto nemam sreće s tehnikom.
Poslednje što mi se desilo je da sam izgubio garanciju na ovaj Asusov fablet sa koga pišem, a koji sam uzeo početkom 2015. Još radi, ali se ne bih čudio da mu se uskoro nešto desi, pa da mi zatreba ta garancija koju nemam.
Ili pojma nemam šta kupujem (u šta sumnjam, mator sam, sâm se izdržavam skoro dve decenije), ili prosto nemam sreće s tehnikom.
Poslednje što mi se desilo je da sam izgubio garanciju na ovaj Asusov fablet sa koga pišem, a koji sam uzeo početkom 2015. Još radi, ali se ne bih čudio da mu se uskoro nešto desi, pa da mi zatreba ta garancija koju nemam.

Nema na čemu, ne bih voleo da i druge za*ebavaju kao mene.Ako adapter i danas ne pošalju, zovem ih i pratim da ću vratiti aparat, i tražiti svoj novac.Ne ide to tako, da te za tvojih 46 000 dinara za*ebavaju.

I, da, zaboravio sam da dodam da je aparat kupljen pre 10 dana, i odmah sam zvao da mi pošalju apapter, to govori koliko su ažurni.

I, da, zaboravio sam da dodam da je aparat kupljen pre 10 dana, i odmah sam zvao da mi pošalju apapter, to govori koliko su ažurni.
Ljudi sto se tice prodavnice Top Zona na banovom brdu, imaju jednu radnju i u balkanskoj , na osnovnu drugarove price ne bih je nikome preporucio . Covek se bas i ne razume u telefone ode tamo da kupi L735 i oni mu daju da proba kao prvo iz kutije izvadi telefon on otvara zadnji poklopac u telefonu vec bila neka sim kartica i baterija on pita sta je ovo prodavci cute on stavlja svoju sim karticu telefon se pali normalno vec pun svacim i naravno istorija poziva puna i poruke ... Ova prica nema bas veze sa online kupovinom ali vidim da se pominjala ta radnja pa je svakako ne bih preporucio ni za online kupovinu. Ladno su hteli polovan telefon da mu daju ..
A kako najjednostavnije, dok sam u radnji, mogu proveriti da li je telefon orginal tj. da nije neka kopija ?
Hana10, Zavisi koji telefon je u pitanju. Mislim da uglavnom fizicke razlike nema jedino kad se telefon upali ako je kopija kamera ce da bude losija nego sto bi trebalo specifikacije ce takodje biti drugacije, itd ..