zoreli napisao:Sale_M, eto Note 3 se zadržao mesec dana
Danas sam uzeo (crni) Galaxy S5 - G900F , mesec dana star (Germany) / full pak / stanje 10/10 novo , Knox 0x0, za 290 evra ... kako te cene padaju bruka. Izgleda da ima onu fabričku foliju preko ekrana ali ne mogu da provalim nikako zasigurno .
Cestitam
Vracas se ti uvek nekako na s5,znas sta je najbolje od samsunga
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Zadrzi se sad na S5,realno nema nista bolje obzirom da Sony neces da probas Meni je bolji fon S5 od S6.S6 dajem prednost samo u low light fotkama i ni u cemu drugom.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, imao sam "instant" u dva navrata i običan S6 i Edge ... tako da sam dobro upoznat sa vrlinama i manama (600 i 700 evra) , kao što rekoh gore - ne vrede duplo i više . Trenutno sam na Stock / ROOT-ed / Debloated i S6 Moded BOD3 i radi odlično + baterija izvanredno drži , nadam se da će kad im splasne euforija sa oko S6 da porade malo na softveru od kamere (navodno treba 5.0.2 uskoro da izađe i popravi to) ... ako se to obistini onda do izlaska Androida M ne treba bacati (neke veće) novce .
Zoreli jesi gledao Mate 7? Ne znam zašto ali ide mi uz tebe nekako. Jeste da tebi xda podrška znači jer voliš da se igraš i izvlačiš maksimum, ali s obzirom da je Note 4 jak sa cenom, mislim da bi ti Mate bio pun pogodak. I to do jeseni bar.
Huawei postavio davno standarde. A samo zato sto osluskuju sta treba korisnicima. bata bogdan, Javio mi se Vlada, kaze da je P8 Max zlo i naopako. Radio kao blesav, osecaj u ruci savrsen.
Ma onda samo pitaj, da li p8max uopšte ima lte opciju to jest da li radi u EU, oko toga se vodi velika dilema na AndroidHilfe.de
Meni je samo taj info bitan, ukoliko nema lte opciju, onda jbg...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.