Iskustva sa (online) prodavnicama

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Maj 2015. 15:14
:: Samsung Galaxy Trend

Re: Iskustva sa (online) prodavnicama

Post od comi_xd »

Pa nisam bas u mogucnosti, jer sam iz NS, a student sam, pocinje mi ispitni rok, tako da stvarno nemam vremena da idem do bg, pa zato ovde pitam vas..:)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

E pa sugradjanka, ako pocinje ispitni rok onda batali trazenje i kupovinu telefona. Prvo ispolazi to sto si prijavila, pa onda u potragu :P
Ozbiljno, postavi prioritete. Znam koliko moze da svrbi kupovina, ali telefon nece nigde pobeci ;)

comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od comi_xd »

Ali meni treba telefon za faks :smutny:
Zbog slanja radova, kada profesor ima 2 min da prekomentarise rad, nece sigurno cekati da ja ubacim usb, pa pronadjem rad, vec samo dodjem pokazem mu rad, prekomentarise i ode..:D

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

comi_xd, Prvo skola pa sve ostalo :) I jedan veliki pozdrav za moje sugradjane iz Novog Sada ;)
Festina lente.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Pogledaj onda RIM i Liman mobile. Oni su u NS, mislim da daju na rate. Handy & Co su skuplji, ali i kod njih takodje mozes na rate uzeti.
A preko operatera da li si razmisljala?
Pozdrav i tebi Apolo :)

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Post od Tyrael »

Sad sam shvatio da je on stavio oglas za taj mob jos davno,ovo je slika

Kod: Obeleži sve

http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-23027589-1.htm
.Jel neko vidi na ovoj slici ugovora nesto lose sto ja ne vidim? Zato sto mi je cudno da ga niko ne kupuje vec mesec dana ili koliko vec stoji u prodaji...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nema narod para u globalu,nemoj da te cudi sto nije prodat.Sve je tu ok sto se telefona tice.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Pozdrav i od mene za Novosadjane, iako nisam iz Novog Sada! :wink:
comi_xd, ako ovih dana nesto saznam po Beogradu za placanje na rate, ako te interesuje, mogu da ti javim ovde.
PS: pogledaj ovo, mozda ti odgovara:
http://www.tehnomanija.rs/mobilni-telef ... ilver.html
Jesu skuplji od vecine, ali su regularni, vrlo korektni i jako ljubazni. Kupovao sam kod njih (licno, ne preko interneta) i bio sam vrlo zadovoljan. Uglavnom, uvek bih izabrao njih, pa i pored vece cene, nego Lodžik Šop.
A njihove prodavnice imas i u NS. :oops:

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Tyrael »

Ok zvao sam coveka,nalazimo se ,nego, kaze da je od operatera telefon,a pise da je simfree,jel to znaci da je dekodiran ? Nekako me plase ljudi da je bolje ako nije od operatera...

comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od comi_xd »

@Apolo
Hahah, evo pozdrav od mene i za Novosadjanje i Beogradjane.:D bas sam zvala rim mobile i imaju ali mi je skoro 10000 din rata, sto me ne privlaci nesto, a za liman mobile nikad nisam cula.. :unsure: :unsure: :unsure: A sto se tice Handy-ja bila sma nemaju prodaju na rate, a svaki telefon do sada sam uzimala u mts-u i imam ocajna iskustva sa njima sto se tice telefona, tako da sam odlucila da uzmem 50% popusta na pretplatu ovaj put..:D @Azimuth :(
@Evindzer ako naidjes negde javi.. :oops: a taj mi malo premasuje budzet :cry:

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Uh, izvini, tek sad sam shvatio da ti govoris o E5, a ja sve vreme mislio na A5! :wacko: :shock: :wacko:
Moja greska, izvini jos jednom!
Uglavnom, prosetaj do njih licno, pa vidi da li imaju E5, nista ne gubis.
I, naravno, srecno na ispitima, pa kad dobijes neke desetke, javi se, pa da castis! :wink: 8)
PS: smem li da pitam sta studiras i odakle si? Imam neki utisak da nisi rodjena Novosadjanka. :oops:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

@comi_xd, pa sad u mts-u mozes da uzmes 50% i telefon na rate. Znas i sama da imaju gomilu partnerskih radnji.
Liman mobile imas u Zeleznickoj, tamo onaj kraj sto maltene izlazi na Bulevar.

comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od comi_xd »

Evindzer, Hahaha, opusteno.:D
Ocu nravno to sam i planirala.. :)
Hahahha, nije problem, samo prvo odkud znas da nisam iz NS? :D

Azimuth, hm, nisam to znala da moze to, poslednja dva telefona koja sam uzela kod njih, vise vremena su proveli na popravci nego kod mene. Sad il sam ja baksuz ne vidjeni il ne znam da rukujem telefonima.:D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

comi_xd, profesionalna deformacija, po struci sam dijalektolog i sociolingvista. :wink:
Prema konstrukciji recenice i pojedinim izrazima u tvojim komentarima, pretpostavio sam da nisi iz Novog Sada. Naravno, mozda i gresim, ipak nisam imao mnogo materijala za izvlacenje konacnog zakljucka 8), pa sam te zato i pitao odakle si, da vidim jesam li bio u pravu ili ne. :oops: :roll: :D
A sto se tice kvaliteta telefona uzetih od operatera, bar ovde, na forumu, vrlo mali broj ljudi se zalio na takve primerke.
Mada, van ovog foruma, naslusao sam se i nacitao dosta negativnih komentara. U sustini, mislim da je danas situacija po pitanju kvaliteta telefona koje oni (pro)daju sasvim zadovoljavajuca, odnosno, dosta bolja nego sto je bila pre godinu ili dve, recimo. Inace, u MTS-ovoj ponudi ne vidim E5. :unsure:

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Tyrael »

A sto se tice kvaliteta telefona uzetih od operatera, bar ovde, na forumu, vrlo mali broj ljudi se zalio na takve primerke.
Mada, van ovog foruma, naslusao sam se i nacitao dosta negativnih komentara.
Takodje.

comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od comi_xd »

Evindzer napisao:comi_xd, profesionalna deformacija, po struci sam dijalektolog i sociolingvista. :wink:
Prema konstrukciji recenice i pojedinim izrazima u tvojim komentarima, pretpostavio sam da nisi iz Novog Sada. Naravno, mozda i gresim, ipak nisam imao mnogo materijala za izvlacenje konacnog zakljucka 8), pa sam te zato i pitao odakle si, da vidim jesam li bio u pravu ili ne. :oops: :roll: :D
Mada, van ovog foruma, naslusao sam se i nacitao dosta negativnih komentara. U sustini, mislim da je danas situacija po pitanju kvaliteta telefona koje oni (pro)daju sasvim zadovoljavajuca, odnosno, dosta bolja nego sto je bila pre godinu ili dve, recimo. Inace, u MTS-ovoj ponudi ne vidim E5. :unsure:
Hahha, ovo pa ovo je brutalno, haahahhha, upravu si, nisam iz Novog Sada, ovde zivim nesto vise od godina.:D Svaka cast, moram ti priznati, mozes mi reci kako si skontao? :D :roll:
Pa gledaj ovako uzela sam prvo kod njih Alcatel, zaboravila sam koji model.:( i telefon posle par meseci nije hteo da se puni na punjac vec samo preko usb na kompu, ok odnesem ja na popravku, oni poprave i opet se to desi posle mesec dva dana, i tako je sve ukupno bilo 4 puta, cetvrti put odnosim, a oni u fazonu nije to do telefona, to ste vi pokvariti, ja kako mogu ja da pokvarim da 'oce da se puni telefon na komp, a nece na usb, i oni nisu hteli taj put da mi poprave telefon, i moj otac odnese telefon na vestacenje i tuzi mts, i posle nekoliko meseci zovu me da izaberem telefon posto su oni pogresili i da li mi pokvaren telefon i ja izabrala Samsung Galaxy Trend, i telefon je radio ok neko vreme, al je poceo odjednom sam da se gasi, i kada se ugasi baterija mu bude 1% i pocne polako da se puni do procenta baterije koje je imao pre nego sto se ugasio, i tako bar jedno 3 puta dnevno, i onda sam odustala i uzela neki stari telefon i sada taj koristim vec 5-6 meseci dok ne kupim nov.
A nema, taj E5 sam izabrala sama kada sam odlucila da cu kupiti u radnji, a ne u mts-u :D :D

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Tyrael »

e kad pisete ta losa iskustva sa telefonima od operatera preplasim se ,samo da kazem ,Mobilni NS je trebao danas u 6 da me zove da se nadjemo,tako je rekao takav je dogovor bio,jos me nije zvao a posto prodaje telefon od operatera nisam vise siguran ni da ga zelim...

comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od comi_xd »

Tyrael, Brate rodjeni, trebao si ti njih zvati cim si video da oni tebe ne zovu, cisto sumnjam da ce te sutra zvati jer je nedelja, a kontam pojesces se do ponedeljka.. :| :| :|

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Tyrael »

Pa necu ni uzeti :D dogovor je dogovor.
Vaša poruka sadrži 39 karaktera.

comi_xd
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od comi_xd »

E to ti je jos najpametniji, ako sad ovako rade, a jos nisi ni kupio telefon, zamisli kako ce biti kasnije.:D
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 13. Jun 2015. 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.

Odgovori