Iskustva sa (online) prodavnicama
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 31. Maj 2015. 15:14
- :: Samsung Galaxy Trend
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Pa nisam bas u mogucnosti, jer sam iz NS, a student sam, pocinje mi ispitni rok, tako da stvarno nemam vremena da idem do bg, pa zato ovde pitam vas..

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
E pa sugradjanka, ako pocinje ispitni rok onda batali trazenje i kupovinu telefona. Prvo ispolazi to sto si prijavila, pa onda u potragu 
Ozbiljno, postavi prioritete. Znam koliko moze da svrbi kupovina, ali telefon nece nigde pobeci

Ozbiljno, postavi prioritete. Znam koliko moze da svrbi kupovina, ali telefon nece nigde pobeci

-
- Povremeni posetilac
Ali meni treba telefon za faks
Zbog slanja radova, kada profesor ima 2 min da prekomentarise rad, nece sigurno cekati da ja ubacim usb, pa pronadjem rad, vec samo dodjem pokazem mu rad, prekomentarise i ode..

Zbog slanja radova, kada profesor ima 2 min da prekomentarise rad, nece sigurno cekati da ja ubacim usb, pa pronadjem rad, vec samo dodjem pokazem mu rad, prekomentarise i ode..

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
comi_xd, Prvo skola pa sve ostalo
I jedan veliki pozdrav za moje sugradjane iz Novog Sada 

Festina lente.
- Azimuth
- Moderator
Pogledaj onda RIM i Liman mobile. Oni su u NS, mislim da daju na rate. Handy & Co su skuplji, ali i kod njih takodje mozes na rate uzeti.
A preko operatera da li si razmisljala?
Pozdrav i tebi Apolo
A preko operatera da li si razmisljala?
Pozdrav i tebi Apolo

Sad sam shvatio da je on stavio oglas za taj mob jos davno,ovo je slika .Jel neko vidi na ovoj slici ugovora nesto lose sto ja ne vidim? Zato sto mi je cudno da ga niko ne kupuje vec mesec dana ili koliko vec stoji u prodaji...
Kod: Obeleži sve
http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-23027589-1.htm
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nema narod para u globalu,nemoj da te cudi sto nije prodat.Sve je tu ok sto se telefona tice.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pozdrav i od mene za Novosadjane, iako nisam iz Novog Sada!
comi_xd, ako ovih dana nesto saznam po Beogradu za placanje na rate, ako te interesuje, mogu da ti javim ovde.
PS: pogledaj ovo, mozda ti odgovara:
http://www.tehnomanija.rs/mobilni-telef ... ilver.html
Jesu skuplji od vecine, ali su regularni, vrlo korektni i jako ljubazni. Kupovao sam kod njih (licno, ne preko interneta) i bio sam vrlo zadovoljan. Uglavnom, uvek bih izabrao njih, pa i pored vece cene, nego Lodžik Šop.
A njihove prodavnice imas i u NS.

comi_xd, ako ovih dana nesto saznam po Beogradu za placanje na rate, ako te interesuje, mogu da ti javim ovde.
PS: pogledaj ovo, mozda ti odgovara:
http://www.tehnomanija.rs/mobilni-telef ... ilver.html
Jesu skuplji od vecine, ali su regularni, vrlo korektni i jako ljubazni. Kupovao sam kod njih (licno, ne preko interneta) i bio sam vrlo zadovoljan. Uglavnom, uvek bih izabrao njih, pa i pored vece cene, nego Lodžik Šop.
A njihove prodavnice imas i u NS.

Ok zvao sam coveka,nalazimo se ,nego, kaze da je od operatera telefon,a pise da je simfree,jel to znaci da je dekodiran ? Nekako me plase ljudi da je bolje ako nije od operatera...
-
- Povremeni posetilac
@Apolo
Hahah, evo pozdrav od mene i za Novosadjanje i Beogradjane.
bas sam zvala rim mobile i imaju ali mi je skoro 10000 din rata, sto me ne privlaci nesto, a za liman mobile nikad nisam cula..
A sto se tice Handy-ja bila sma nemaju prodaju na rate, a svaki telefon do sada sam uzimala u mts-u i imam ocajna iskustva sa njima sto se tice telefona, tako da sam odlucila da uzmem 50% popusta na pretplatu ovaj put..
@Azimuth
@Evindzer ako naidjes negde javi..
a taj mi malo premasuje budzet 
Hahah, evo pozdrav od mene i za Novosadjanje i Beogradjane.

@Evindzer ako naidjes negde javi..

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Uh, izvini, tek sad sam shvatio da ti govoris o E5, a ja sve vreme mislio na A5!
Moja greska, izvini jos jednom!
Uglavnom, prosetaj do njih licno, pa vidi da li imaju E5, nista ne gubis.
I, naravno, srecno na ispitima, pa kad dobijes neke desetke, javi se, pa da castis!
PS: smem li da pitam sta studiras i odakle si? Imam neki utisak da nisi rodjena Novosadjanka.

Moja greska, izvini jos jednom!
Uglavnom, prosetaj do njih licno, pa vidi da li imaju E5, nista ne gubis.
I, naravno, srecno na ispitima, pa kad dobijes neke desetke, javi se, pa da castis!

PS: smem li da pitam sta studiras i odakle si? Imam neki utisak da nisi rodjena Novosadjanka.

- Azimuth
- Moderator
@comi_xd, pa sad u mts-u mozes da uzmes 50% i telefon na rate. Znas i sama da imaju gomilu partnerskih radnji.
Liman mobile imas u Zeleznickoj, tamo onaj kraj sto maltene izlazi na Bulevar.
Liman mobile imas u Zeleznickoj, tamo onaj kraj sto maltene izlazi na Bulevar.
-
- Povremeni posetilac
Evindzer, Hahaha, opusteno.
Ocu nravno to sam i planirala..
Hahahha, nije problem, samo prvo odkud znas da nisam iz NS?
Azimuth, hm, nisam to znala da moze to, poslednja dva telefona koja sam uzela kod njih, vise vremena su proveli na popravci nego kod mene. Sad il sam ja baksuz ne vidjeni il ne znam da rukujem telefonima.

Ocu nravno to sam i planirala..

Hahahha, nije problem, samo prvo odkud znas da nisam iz NS?

Azimuth, hm, nisam to znala da moze to, poslednja dva telefona koja sam uzela kod njih, vise vremena su proveli na popravci nego kod mene. Sad il sam ja baksuz ne vidjeni il ne znam da rukujem telefonima.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
comi_xd, profesionalna deformacija, po struci sam dijalektolog i sociolingvista.
Prema konstrukciji recenice i pojedinim izrazima u tvojim komentarima, pretpostavio sam da nisi iz Novog Sada. Naravno, mozda i gresim, ipak nisam imao mnogo materijala za izvlacenje konacnog zakljucka
, pa sam te zato i pitao odakle si, da vidim jesam li bio u pravu ili ne.
A sto se tice kvaliteta telefona uzetih od operatera, bar ovde, na forumu, vrlo mali broj ljudi se zalio na takve primerke.
Mada, van ovog foruma, naslusao sam se i nacitao dosta negativnih komentara. U sustini, mislim da je danas situacija po pitanju kvaliteta telefona koje oni (pro)daju sasvim zadovoljavajuca, odnosno, dosta bolja nego sto je bila pre godinu ili dve, recimo. Inace, u MTS-ovoj ponudi ne vidim E5.

Prema konstrukciji recenice i pojedinim izrazima u tvojim komentarima, pretpostavio sam da nisi iz Novog Sada. Naravno, mozda i gresim, ipak nisam imao mnogo materijala za izvlacenje konacnog zakljucka

A sto se tice kvaliteta telefona uzetih od operatera, bar ovde, na forumu, vrlo mali broj ljudi se zalio na takve primerke.
Mada, van ovog foruma, naslusao sam se i nacitao dosta negativnih komentara. U sustini, mislim da je danas situacija po pitanju kvaliteta telefona koje oni (pro)daju sasvim zadovoljavajuca, odnosno, dosta bolja nego sto je bila pre godinu ili dve, recimo. Inace, u MTS-ovoj ponudi ne vidim E5.

Takodje.A sto se tice kvaliteta telefona uzetih od operatera, bar ovde, na forumu, vrlo mali broj ljudi se zalio na takve primerke.
Mada, van ovog foruma, naslusao sam se i nacitao dosta negativnih komentara.
-
- Povremeni posetilac
Hahha, ovo pa ovo je brutalno, haahahhha, upravu si, nisam iz Novog Sada, ovde zivim nesto vise od godina.Evindzer napisao:comi_xd, profesionalna deformacija, po struci sam dijalektolog i sociolingvista.![]()
Prema konstrukciji recenice i pojedinim izrazima u tvojim komentarima, pretpostavio sam da nisi iz Novog Sada. Naravno, mozda i gresim, ipak nisam imao mnogo materijala za izvlacenje konacnog zakljucka, pa sam te zato i pitao odakle si, da vidim jesam li bio u pravu ili ne.
![]()
![]()
![]()

Pa gledaj ovako uzela sam prvo kod njih Alcatel, zaboravila sam koji model.

A nema, taj E5 sam izabrala sama kada sam odlucila da cu kupiti u radnji, a ne u mts-u

e kad pisete ta losa iskustva sa telefonima od operatera preplasim se ,samo da kazem ,Mobilni NS je trebao danas u 6 da me zove da se nadjemo,tako je rekao takav je dogovor bio,jos me nije zvao a posto prodaje telefon od operatera nisam vise siguran ni da ga zelim...
-
- Povremeni posetilac
Tyrael, Brate rodjeni, trebao si ti njih zvati cim si video da oni tebe ne zovu, cisto sumnjam da ce te sutra zvati jer je nedelja, a kontam pojesces se do ponedeljka..

Pa necu ni uzeti
dogovor je dogovor.
Vaša poruka sadrži 39 karaktera.

Vaša poruka sadrži 39 karaktera.
-
- Povremeni posetilac
E to ti je jos najpametniji, ako sad ovako rade, a jos nisi ni kupio telefon, zamisli kako ce biti kasnije.

Poslednja izmena od znemanja u Sub, 13. Jun 2015. 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš.