Kineski proizvodjaci
- ljubabvb09
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 09. Dec 2014. 20:33
- :: Umi Zero
Re: Kineski proizvodjaci
Evindzer: u glavi mi je tri jezika trenutno, pa mi se desi da mi je nekad mozda na engleskom lakse da kazem nesto nego na srpskom. Ne moras odma da potezes wikipediu, verujem ti da je bilion milijarda 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ma, to je bila sala, posto ne volis da se nesto dokazuje definicijama sa Vikipedije.

- ljubabvb09
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 09. Dec 2014. 20:33
- :: Umi Zero
Pazi, ovo bih ti cak i priznao kao dokaz hahahaha
Moram da pohvalim i tvoj ogroman trud u vezi pronalazenja tog podatka, bilo je veoma tesko 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Kineski proizvodjaci
Ovo me podseća na deset hiljada milijardi invesricija iz Kine

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Fina cifra. Vidim ovdense drzi cas pa se izvinjavam stonsam zakasnio 

Note IV N9100 dual
Mislim da Xiaomi,Oneplus,Oppo,Meizu i Elephone zaslužuju respekt prvenstveno zbog kako kvaliteta samih uređaja tako i rada na samom software-u jer njihovi proizvodi rade bespekorno i to u svakoj cenovnoj kategoriji.Mislim da je Elephone zaslužio svoju rubliku, pošto tamo ima proizvođača koji više ne postoje i nisu više interesantni.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ako se nekad bude zvanično prodavao kod nas, mislim da će ga odvojiti, do tada i ne treba to da rade.
Kvalitet je tu, ali jos nije vreme govoriti o besprekornosti u radu softvera ovih proizvodjaca. Rad i kod nekih mnogo poznatijih marki je pod znakom pitanja. Bagovi i zastoji ce uvek biti prisutni i na najjacim modelima. Meni je poznat softver Oppo telefona. Mnogo bolja optimizacija je ono sto im najvise nedostaje.voncheda napisao:Mislim da Xiaomi,Oneplus,Oppo,Meizu i Elephone zaslužuju respekt prvenstveno zbog kako kvaliteta samih uređaja tako i rada na samom software-u jer njihovi proizvodi rade bespekorno i to u svakoj cenovnoj kategoriji.
Elephone bih izbacio iz ove grupe, koliko ga god vi hvalili. Kada bude prisutan u svetu koliko i ostali nabrojani, tad se moze nesto vise reci.
http://www.elephone.cc/elephone-p9000.html
Sa ovakvim modelom ?
Naravno ovo nije kritika poznatih proizvođača,nego jednostavno mogućnost iybora.
Sa ovakvim modelom ?
Naravno ovo nije kritika poznatih proizvođača,nego jednostavno mogućnost iybora.
Je l' taj model na trzistu? Ako jeste, gde su testovi, iskustva korisnika, rom-ovi i modifikacije na xda, dodatna oprema? Kontas li sta zelim da istaknem?
Možda nisi pročitao da telefon izlazi u Oktobru.mada je za mene suviše skup,za sada ću se zadovoljit Elefonom P8000 koji mi kreće za 10 dana.Green napisao:Je l' taj model na trzistu? Ako jeste, gde su testovi, iskustva korisnika, rom-ovi i modifikacije na xda, dodatna oprema? Kontas li sta zelim da istaknem?
Procitao sam, ne brini. Nego, nisi ti skontao na sta sam ja mislio. No nebitno, nisam imao nikakve zle namere. Treba ipak biti malo realan.
zaboravio si huawei on je isto cisto krvni kinez.voncheda napisao:Mislim da Xiaomi,Oneplus,Oppo,Meizu i Elephone zaslužuju respekt prvenstveno zbog kako kvaliteta samih uređaja tako i rada na samom software-u jer njihovi proizvodi rade bespekorno i to u svakoj cenovnoj kategoriji.Mislim da je Elephone zaslužio svoju rubliku, pošto tamo ima proizvođača koji više ne postoje i nisu više interesantni.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 29. Jul 2015. 11:05
- :: Huawei Honor 6 dual
- :: Nokia 1020
Bravo za Huawei, ja bih tu marku stavio na prvo mesto. Honor 7 koji je upravo izašao je opasna igračka (kamera mu je među najboljim, baterija respect, odličan izgled). U septembru menjam moju 6 za 7. I cena trenutno na Aliju USD 440 za dual sim verziju. Inače nije mi jasno zašto kod nas dual sim telefoni nisu toliko zastupljeni. I Meizu ,Xiaomi i Huawei (mislim skoro svi modeli) imaju dual verziju. Meni je neprocenjivo da službeni i privatni telefon spakujem u jedan i rešim se dva telefona i gnjavaže sa njima. Kod nas samo varijante sa jednom karticom. A što se tiče kineskih proizvoda, ja sam za ako paziš šta i gde naručuješ. Osim tehnike, stvarčica za dvorište i kuću, naručio sam čak i 5 prelepih slika (ulje na platnu), koje su mi najtalentovaniji učenici jedne privatne likovne akademije u Kini izradili ( http://framingpainting.com ). Kada sam ih uramio, ko god mi uđe u kuću ostane bez daha. Malo sam izašao iz teme....
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Sta kazete za Xiaomi mi4? Telefon mi je privukao paznju poslednjih dana, kako se pokazao, koje su mu mane?
Festina lente.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
I meni Xiaomi Mi4 deluje jako atraktivno, moraću ovih dana da odvojim vreme i pogledam neke detaljnije review u vezi tog modela.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Apolo
- Expert
Ukucajte na youtube uporedni pregled iPhone 6 vs Xiaomi Mi4. I dalje gledam Xiaomi i moram priznati da sam zaistaprijatno iznenadjen. Na Kupujem/prodajem ima jedan decko koji dobavlja telefone nove sa istoka, 335e mu je ovaj model, a ima nesto i na ovom linku sto se tice prodaje.
http://www.honorbuy.com/13-xiaomi-mi4
http://www.honorbuy.com/13-xiaomi-mi4
Festina lente.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Apolo, Xiaomi je odlična marka. Mi4 je odličan model, dosta stvari zaista lepo ukopljeno. Da sada gledam S5 za kupovinu, ozbiljno bih se razmislio da li S5 ili Mi4.
- Apolo
- Expert
Danas sam bio u prolazu i svratim u Tehnomaniju i uzmem Mi4 u ruke... Dizajn perverzija, telefon leti, nisam probao kameru vec vise ovako kako se ponasa posto sam ga sad i prvi put video uzivo. Odlican telefon i nekako ne lici na Android iako ga koristi, imaju malo specifican UI. Samo cena od 65.000 :///
Festina lente.