Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Re: Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Hvala, mada ovaj drug ga je prodao ovakvog za 220€. To je otprilike i realna cena?
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ako ga je zamenio u ovlašćenom servisu i samim tim sačuvao garanciju, to je ok cena. Ako je radio kod nekog levo servisera, više nema garanciju a uz to je i pitanje stručnosti tog servisera pa je može se reći uzeo i bolju cenu od realne. To je neko moje mišljenje, kako bih ja gledao na takav telefon.
Ljudi koliko bih mogao da dobijem za sony m2 aqua, uskoro mi istice paket pa bih ga uzeo u mts-u samo radi prodaje? Vidim da po ovim prodavnicama neoficijalnim ide oko 210-220, toliko i na oglasima?
Koliko moze da se dobije za note 4 ocuvan star 3 meseca?
da budu svi srecni - 450eur... novi su oko 520e, naleti i za manje ali retko...
S6 je sada ispod 600e nov, sim free... neverovatno kako samsung gubi na ceni brzo...
S5 koji je vrhunski uredjaj za pojam novijih modela, sada je nov, sim free, mozda malo preko 300e...
S6 je sada ispod 600e nov, sim free... neverovatno kako samsung gubi na ceni brzo...
S5 koji je vrhunski uredjaj za pojam novijih modela, sada je nov, sim free, mozda malo preko 300e...
- El Laki
- Prijatelj foruma
450 ako ima garanciju, opremu...
Inace nov S5 sa garancijom gotovo da nema ispod 350.
Inace nov S5 sa garancijom gotovo da nema ispod 350.
Hvala.
A note 3 malo izgreban da li bi mogao da se menja za samsung a5? I kolika bi bila doplata?

- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Koliko bih mogao da dobijem za LG Optimus G, kupljen u novembru 2013. Jedna jedina peckica jer je prva 3 dana bio bez silikona, sem toga nema nijednu ni najmanju tackicu..?
Dobro veče.Zanima me koliko mogu da dobijem za LG G3 32/3, znači jača verzija,stara 2 meseca, garancija još 22, nema nikakvih ogrebotina, folija stavljena prvog dana, i odmah stavljen u silikon.I samo još jedno pitanje, koliko bih trebao da doplatim za iphone 5s, sa garancijom, a koliko za 6-icu?Pozdrav! 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Za G3 možeš da tražiš tako 340e pogotovo ako je garancija operatera jer ih ima malo takvih.
Mozes da trazis i 500 eura, ali neces dobiti.
Kupujemprodajem:
G3 2gb/16gb 300e novi
G3 3gb/32gb 330e novi
Za koristen, a kao nov 3gb/32gb mozes dobiti na istom mestu do 300eura od nekog krajnjeg kupca. To sto imas garanciju operatera samo ce malo ubrzati prodaju.
Kupujemprodajem:
G3 2gb/16gb 300e novi
G3 3gb/32gb 330e novi
Za koristen, a kao nov 3gb/32gb mozes dobiti na istom mestu do 300eura od nekog krajnjeg kupca. To sto imas garanciju operatera samo ce malo ubrzati prodaju.
U slučaju zamene, da li bih mogao da očekujem garanciju za 5s, ili previše tražim?
Svaki 5S koji je mladji od godinu dana automatski ima garanciju.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Garancija operatera i mađarska od 6 meseci su nebo i zemlja. Nađi mi nov G3 od operatera za 330e. Isto 32gb verzija.
Ako je upuceno meni - nema ja sta da nalazim. Ja samo pricam ono sto je realno jer imam veliko iskustvo sto se tih stvari tice. Tebi(slucajno videh tvoj oglas) i kolegi zelim da prodate i po 500eura komad, ali ne ide. Jedno su zelje, a drugo mogucnosti i realnost.
Kolega Laki prodaje svoj koriscen telefon, rutovan, menjan rom, menjan kernel itd, sa sledecim opisom, i pritom sebi daje za pravo da osporava ono sto ja kazem:

Laki, nemoj da se ljutis, ali kolega je dosao i nesto je pitao. Treba mu precizno odgovoriti, i upoznati sa situacijom na trzistu. Tvoje zelje iskljuci iz ovoga.
Jos jedna dopuna kolegi koji je postavio pitanje: Da, garancija operatera vise znaci i to se podrazumeva, i za isto stanje telefona uvek se moze uzeti 10-20e vise ako je garancija operatera u pitanju, odn. pre se prodati ukoliko stavis istu cenu kao sto ima i onaj sa 6 meseci garancije. Novih G3 3gb/32gb vec ima po 330 novih u varijanti sa 6 meseci garancije, a POTPUNO nov od operatera se sigurno preko oglasa moze prodati za 340-350(zato El Laki ima onakav opis
). A kolegin je koriscen. Realno do 300eura ce dobiti od KRAJNJEG kupca ako je u perfektnom stanju.
Kolega Laki prodaje svoj koriscen telefon, rutovan, menjan rom, menjan kernel itd, sa sledecim opisom, i pritom sebi daje za pravo da osporava ono sto ja kazem:

Laki, nemoj da se ljutis, ali kolega je dosao i nesto je pitao. Treba mu precizno odgovoriti, i upoznati sa situacijom na trzistu. Tvoje zelje iskljuci iz ovoga.
Jos jedna dopuna kolegi koji je postavio pitanje: Da, garancija operatera vise znaci i to se podrazumeva, i za isto stanje telefona uvek se moze uzeti 10-20e vise ako je garancija operatera u pitanju, odn. pre se prodati ukoliko stavis istu cenu kao sto ima i onaj sa 6 meseci garancije. Novih G3 3gb/32gb vec ima po 330 novih u varijanti sa 6 meseci garancije, a POTPUNO nov od operatera se sigurno preko oglasa moze prodati za 340-350(zato El Laki ima onakav opis

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Sad pogledah oglase po netu (MS i KP) i videh , novi G3 16Gb su 290-300 a od 32Gb 320-330 evra (na crno sa 6m garancije) ... extra očuvani G3 16Gb mogu se kupiti po 240e koliko hoćeš , ... nema se keša i to je delom uticalo na pad cena , masa ljudi uzima kod operatera na 6 - 12 - 24 rate uz paket a i male prodavnice (bez fiskalnog) za 5-10% veću cenu daju na 6 meseci telefone (čekovi / sveska ... ).
Tako da je prilično teško za keš prodati nešto polovno , uglavno se većinom svodi na trampe pa kako se kome zalomi
.
Tako da je prilično teško za keš prodati nešto polovno , uglavno se većinom svodi na trampe pa kako se kome zalomi

16 godina na forumu MOBILNISVET
- stefankajic
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 25. Jun 2015. 14:27
Koliko para iphone 6 16gb silver bez ogrebotine star mesec ipo, dva full oprema, zakljucan na mts?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
stefankajic, 480e,pa na gore. Vec za 460e imas sa telenora,dva meseca star,stanje 10/10
To je za danas sto sam video. Sigurno ima i za koji evro manje
Sto kaze Zoki,bas je opala novcana moc kod gradjana. Ljudi telefon vide kao kredit. Samo sto u banci za kredit od 500e placas debelu kamatu. Ovako se telefon uzme na rate bez kamate. Telefon se direktno proda,i eto sigurnog novca. Zato i ne cudi veliki pad cena na KP kod trenutnih flagship aparata

Sto kaze Zoki,bas je opala novcana moc kod gradjana. Ljudi telefon vide kao kredit. Samo sto u banci za kredit od 500e placas debelu kamatu. Ovako se telefon uzme na rate bez kamate. Telefon se direktno proda,i eto sigurnog novca. Zato i ne cudi veliki pad cena na KP kod trenutnih flagship aparata

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Ma nije to zbog kupovne moci nego zbog leta i sve sto ono nosi. Ljudi nece tolike pare da daju na telefone vec na putovanja, mora, planine ili gde god. Sa druge strane uzimaju telefone preko paketa i prodaju ih opet zbog tog istog odmora. Eto kako imamo daleko vecu ponudu nego potraznju, a sve to zbirno direktno utice i na pad cena 
Stabilizovace se sve do septembra. Ista prica svake godine.

Stabilizovace se sve do septembra. Ista prica svake godine.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Teško 480 sa mreže, 500 su imali novi sa mreže.