Izvinjavam se sto upadam na temu kao padobranac htio bih da pitam nesto vezano za slike.
Moze li mi neko reci kojom aplikacijom bih mogao napraviti ovakvu sliku?
Malo sa izleta danas
video snimljen u restoranu u Perucjcu sa S5
slike su sa Z2
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
evo da vidite malo Blackberry Passport, 13MP kamera sa optickom stabilizacijom. Mislim da je senzor isti ko u LG G2.
Sve u svemu ima potencijala i hvata dobar dinamicki opseg, boje su i tu i tamo ok, porteti su odlicni.Al brate kad spici ISO iznad 400 - pisi propalo. Eventualno da se malo obradi u samom telefonu, ali BSI senzor ko i svaki drugi BSI senzor cim ima manje svetla odmah pravi sum.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.