Silni gigaherci,qhd ekrani,ili sto duza baterija. Pitanje je sad. Baterija mnogo,mnogo bolja od one na G2.
Izdrzao bi sigurno jos sat vremena SOT-a,ali mora se na spavanje
44 i po sata uptime
Mreza only 3G i plus su radile sinhronizacije na data oko 10 sati
1h slusanja muzike na plejeru
35 min internet radia
I 6h 35 min Sot
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala dream
Jesi video na prosloj strani moj rekord:3puna dana tj 73h I 6h uptime i 6h i 20 min Spt
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale, tesko da neko moze predje tvoj rekord. Moja baterija na note 2 je bila fantasticna u pocetku jer je gurala i preko 9h sot-a, a posle 2 god koriscenja je debelo otisla u "aut"
Pa to punjenje ga nisam puno koristio za razgovore koliko se secam,najvise je otislo na tapatalk,viber i malo browse neta.
Toda to jeste,nakon 2 godine baterija mora malo da oslabi.
Sale, moja je izgleda riknula kvalitetno pa sada razmisljam koju da narucim za moj note 2, naravno na ebay-u. Ima li neko mozda predlog za neku bateriju koja se dobro pokazala da ne narucujem bez veze
Ja ne smem ni da kačim ss trajanje Baterije od x2
Trajanje baterije je još bolje na x2 nego na x1, samo za info, za sada je samo jedna sim kartica u telefonu, mada verujem da i sa dve sim kartice bez problema može da izvuče opet čitav dan
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.