Ja sam rekao za ovu sliku sto si sam pohvalio,druge nisam gledao.Ova ti nije reper za nocnu fotku uopste,pitaj bilo koga nek ti kaze.
Videcemo neke druge nocne slike ako budes postavio.
Obzirom da S6 ima novije i kvalitetnije socivo i siri otvor blende,morao bi da slika bolje od ovog tvog primera koji si sam pohvalio.
Z2 koristi socivo isto kao Z1,iz 2013 god,a sad je 2015 pa ti vidi.
Volim ja Sony,ali nema to veze,imam i S5 pored njega.S5 kida u dnevnim fotkama,ali nocu ne moze da prismrdi Z2.
Uvek sam pohvalio kad god neko napravi neku dobru fotku,a pogledam je u full rezoluciji,nema veze koji je proizvodjac.
Nemas realne argumente nego hvalis svoj telefon pa kazes da su detalji na mojoj nocnoj slici katastrofa ,haha,da ne veruje covek.
Nisam ja rekao da S6 ima losu ili losiju kameru ni od J5,Z2 ili bilo kog drugog telefona vec sam se nadovezao na to kako si pohvalio tu tvoju nocnu sliku koja je realno daleko od kvaliteta.Ove ostale tvoje slike nisam ni otvarao.
Ne moze uvek ni sa jednim telefonom da uvek budu jednako kvalitetne slike,valjda to sam znas(ako ne znas,suvisno je diskutovati s tobom na dalje) tako da ima i mojih slika koje nisu za reper,ali to sto ti kazes da na MOJIM slikama detalji mutni,ili tj. TRAVA [emoji38] [emoji38]
Da ne kopam dalje po nalogu,evo slika prirode od pre neki dan.
P.S. vidi se i trava [emoji38]
Hahaha,ti si ladno skinuo moju sliku i nakacio na tvoj nalog da mi pokazes,a jos je slika sa Xperie Z,a ne Z2
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Show,sta sve covek nece danas procitati.
P.S.
A Bata Bogdan svaki post u kome se nesto pise protiv Z2 ili necega sto neko kaze da je suprotno mojim postovima lajkuje bez omaske [emoji1] [emoji1] a ni da pogleda realno ili procita sta je zapravo stvarnost. [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Ne voli me covek pa to ti je. [emoji1] [emoji1] haha,pozz Bato [emoji1] [emoji1]