Da li je lose dekodiranje mob?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
igopirko
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 21:52
Kontakt:

Post od igopirko »

@ Lomnica_city:ja sam hteo da okoncam pricu i rasprawu!jos je i nastawljas!nisam ja rekao da si me ti nazwao newernikom i nepatriotom,jasam rekao ko sam ja!posto widim da si patriota!neslazemo se i kraj !ja imam jedne informacije,ti druge i swako swoje!prowereno a35 siemens se kupowao kod mobtela sa karticom pre 2,5 godine.tada je moja sestra kupila taj fon preko akcije,oko godinu dana kasnije bila je akcija za penzionere sa preko 75 godina,dawao se u paketu N3410 i postpaid paket senior,moj komsija je to uzeo preko dede!i siguran sam u to 100% jar wideo sam ugowore!a u to wreme sam ja kupio M55,a imao je na trzistu i M65,samo sto je bila paprena cena!mislim mrzi me da se rasprawljam wise!imam pametnija posla!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma ko se raspravlja,lepo ti kazem sta ja znam jer sam i uzimao nesto od toga,briga me sad da se takmicim ko sta zna bolje!Ali eto znam da nije bilo 3410 pre godinu dana! :D E sad stvarno dosta! :wink:
Pozdrav 8)

mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 13:10

Post od mido »

nije jos gotovo :)
evo da vam javim da sam uspjesno dekodirao mob i sve radi kako treba... znaci zadovoljan sam..... konacno da i ja dekodiram ovaj mob..... pozdrav svima i veliko hvala koji su mi pomogli samo me sad zeza nemam Service Pack 1 ili 2 pa ne mogu da instaliram softwar od moba..
e sad moze sto se mene tice :wink:

mido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 13:10

Post od mido »

sad jedno pitanje ne vezano za ovo,, kad zumiram npr 4x i kad kliknem da uslikam slika bude uslikana kao da nije zumirana(tj uslikam i ono sto nisam vidio na displeju),, jel to sad tako treba ili ????? poz...

Odgovori