Koliko CESTO menjate fon!!!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
Dobro, mislim ja sam rekao svoje
Znam kako to ide u Ns i Bg, i sto da se deca izlazu traumama...bar sad ima bruka funkcionalnih telefona do 200e. A kako ko vec to gleda.......
Mislim pogledaj koliko ovde matorih likova imaju 6630, k750, 6600.....mislim nije sve ni u trendu i ceni

Znam kako to ide u Ns i Bg, i sto da se deca izlazu traumama...bar sad ima bruka funkcionalnih telefona do 200e. A kako ko vec to gleda.......

Mislim pogledaj koliko ovde matorih likova imaju 6630, k750, 6600.....mislim nije sve ni u trendu i ceni

5130+Koss the plug....
Procitao sam neki prethodni post u kome je neki lik rekao da ima ljudi shto udju u prodavnicu i kazu daj mi taj tel od 300e taj je meni dobar, a ne zna ni koji je model telefona pre nego shto ga je kupio vazno je samo da kad ga neko pita koji tel imash on ce ti reci npr. nokia N70. I zbog cega to tako???
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
StRuMfFf™, napisao sam već u jednom od prethodnih postova o tome: ljudi jednostavno hoće da budu u trendu ili da se "dokažu" na taj način pošto ne mogu na neki drugi. Ima onih koji imaju para, ali ima više onih koji posle takve kupovine ne mogu da sastave kraj sa krajem i po par meseci. Napisao sam taj primer, ali za fotoaparat. Kada ga je kupio, poznanik me je danima smarao: kako ovo, kako ono, a kada sam ga pitao što si kupovao takvu mašinu ako ne znaš da iskoristiš sve njene mogućnosti, on mi je rekao: zato što je aparat bruka dobar i izgleda moćno!
Ghost
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
fain2daniel zato te i ne razumem kada kazesh da nemash para da osvezish komp...
ja sam imao prilike da se sretnem sa likom koji ima n70... vidim, extra mashina, verovatno zna dosta toga... kad odjednom lik me pita shta je 3G...
verujem da i ne zna da taj phone ima symbian...
Pozz!
ja sam imao prilike da se sretnem sa likom koji ima n70... vidim, extra mashina, verovatno zna dosta toga... kad odjednom lik me pita shta je 3G...

verujem da i ne zna da taj phone ima symbian...

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Masterokrata
- Mobil manijak
- vlaki
- Mobil fan
skontao sam ja i pre toga...
"Tako je to kod nas, samo skuplje od komsije i poi mogucstvu vece(kola, kuca itd)"
a kasnije se taj komshija pita : "odakle mu sve to?"
i odmah pomisli na kradju i sl.
Pozz!

"Tako je to kod nas, samo skuplje od komsije i poi mogucstvu vece(kola, kuca itd)"
a kasnije se taj komshija pita : "odakle mu sve to?"
i odmah pomisli na kradju i sl.

Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Heh Vlaki ima nas svakakvih!!! Tog lika ocinto ne zanimaju telefoni, ali mu je ipak stalo sigurno da ima telefon "na glasu"!!! Ali mislim ipak da je nas vecina koji znamo zasto i kakav telefon kupujemo!!! valjdavlaki napisao:fain2daniel zato te i ne razumem kada kazesh da nemash para da osvezish komp...
ja sam imao prilike da se sretnem sa likom koji ima n70... vidim, extra mashina, verovatno zna dosta toga... kad odjednom lik me pita shta je 3G...![]()
verujem da i ne zna da taj phone ima symbian...![]()
![]()
![]()
Pozz!

- Masterokrata
- Mobil manijak
Glasah za jednom godisnje,ali uglavnom zavisi od toga koji telefon me privuce dovoljno da za njega odresim "kesu".Nekad vucaram komad i vise od godinu dana,sve zavisi.Normalno i od finansija iako se ima dovoljno uvek.Zarada je ok,ali treba i preziveti mesec dana.
Mamini i tatini sinovi i cerkice uzimaju ono sto im se svidi,ne pitaju za cenu i nije im bitno ima li Symbian,234 megapixela kameru,100 miliona boja ekran,...samo da se vidi kad se baci na sto u drustvu u nekom kaficu uz pivce ili kaficu.
Mamini i tatini sinovi i cerkice uzimaju ono sto im se svidi,ne pitaju za cenu i nije im bitno ima li Symbian,234 megapixela kameru,100 miliona boja ekran,...samo da se vidi kad se baci na sto u drustvu u nekom kaficu uz pivce ili kaficu.
Re: nexx96
pa da cujemo kakav je w850i?nexx96 napisao: sada imam sonyericsson W850i
P.S sry ako je off topic :X
- vlaki
- Mobil fan
sorry za off...
phone je prelep, iako nisam ljubitelj slide-a...

pa kad si ga kupio, i gde zivish... preko sigurno, poshto ga ovde nema...
bash mi se svidjaju ti walkman phonovi... mnogo su gotivni...
Pozz!

phone je prelep, iako nisam ljubitelj slide-a...

pa kad si ga kupio, i gde zivish... preko sigurno, poshto ga ovde nema...

bash mi se svidjaju ti walkman phonovi... mnogo su gotivni...

Pozz!

- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
stvar je u tome sto on uopste nema taj telefon jer jos nije pusten u prodaju , stize uskoro , ccc
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1563

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1563
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: