Najbolji proizvodjac
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
ja znam da ima jako puno ljubitelja nokia telefona ali ja kazem da je samsung ubedljivo najstabilniji sa najkepsim ekranom spoljasnoscu pre im je falio blutut i ic port koji je kao postojao na vecini njihovih telefona ali nije radio sada im em ic port radi em stavljaju blutut
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
A gde je tu LG fantasticni displeji i divno izbalansiran odnos cene i mogucnosti telefona. Niko nam nije kriv sto jos nema zvanicnog uvoznika za LG telefone inace na mom telfonu svuda pise Made in Japan. A sto se ostalih imena tice svako ima svojih vrlina i mana mada mislim kada kupujes Nokiju das jedno 25% vise para samo zbog imena.
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Glasacu za nokiu zato shto stvarno pravi odlichne phonove, ali su malo skuplji naspram njihovih mogucnosti...
Drugi proizvodjach bi mi bio motorola, jer kao shto je rekao megatron, (mislim da je njihova serija v odlicna)... a i pre su imali veoma kvalitetne phonove... chini mi se da je cale '98 ili pre uzeo motorolu talkabout (da li se tako zvala..
) i josh radi samo mu je znatno oslabila baterija...
Treci SE i verujem da se postepeno penje 'lestvicama' uspeha...
Pozz!
Drugi proizvodjach bi mi bio motorola, jer kao shto je rekao megatron, (mislim da je njihova serija v odlicna)... a i pre su imali veoma kvalitetne phonove... chini mi se da je cale '98 ili pre uzeo motorolu talkabout (da li se tako zvala..

Treci SE i verujem da se postepeno penje 'lestvicama' uspeha...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali