Najbolji proizvodjac

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Najbolji proizvodjac je:

Nokia
33
62%
Sony Ericsson
15
28%
Motorola
1
2%
Samsung
3
6%
Siemens
1
2%

Ukupno glasova: 53

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Otprilike je takvo i moje mišljenje, s tom razlikom što me ne bi iznenadilo da je neko od proizvođača sa ekstra jeftinim telefonima veoma dobro kotiran kod nas (recimo Siemens)...

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

ja znam da ima jako puno ljubitelja nokia telefona ali ja kazem da je samsung ubedljivo najstabilniji sa najkepsim ekranom spoljasnoscu pre im je falio blutut i ic port koji je kao postojao na vecini njihovih telefona ali nije radio sada im em ic port radi em stavljaju blutut
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

ZoMa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 14:10

Post od ZoMa »

A gde je tu LG fantasticni displeji i divno izbalansiran odnos cene i mogucnosti telefona. Niko nam nije kriv sto jos nema zvanicnog uvoznika za LG telefone inace na mom telfonu svuda pise Made in Japan. A sto se ostalih imena tice svako ima svojih vrlina i mana mada mislim kada kupujes Nokiju das jedno 25% vise para samo zbog imena.

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

izgleda da je do sada balotaza na strani nokie i moj glas je doprinio tome..... iako imam motorolu
(mislim da je njihova serija v odlicna) nokiu izvlaci konstantan kvalitet.....

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Glasacu za nokiu zato shto stvarno pravi odlichne phonove, ali su malo skuplji naspram njihovih mogucnosti...
Drugi proizvodjach bi mi bio motorola, jer kao shto je rekao megatron, (mislim da je njihova serija v odlicna)... a i pre su imali veoma kvalitetne phonove... chini mi se da je cale '98 ili pre uzeo motorolu talkabout (da li se tako zvala.. :unsure: ) i josh radi samo mu je znatno oslabila baterija...
Treci SE i verujem da se postepeno penje 'lestvicama' uspeha...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

a shto bre ozivljavate teme od pre skoro godinu dana,pogotovo shto postoji slichna nova tema?

stooooooooooooo kaaaarrrrraaaaaaakkkkktttteeeeeerrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odgovori