Nalog mi je ugasen. Zasto?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Post od N-gager »

Eto nije da nabijam na nos samo svi su skontali o cemu se radi i zato mislim da nema potrebe da se svadjamo zbog ljudi koji nece neke stvari da priznaju.
Slika

Malo sale da razbijemo ovu sumornu atmosferu :D
Good News, I've decided not to kill you

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Hm... :|
Ovo je preraslo u prozivku? Pošto sam i ja direktno pomenut nekoliko puta: moj prag tolerancije toliko je veliki, da je skoro beskrajan. Kada opominjem, to radim zbog svega što se do tog trenutka desilo. Nisam zlopamtilo ali ako nekoga zapazim u negativnom kontekstu, taj mora dobro da se potrudi da zadobije moje poštovanje.
gameforce napisao:...ali je miskoni nastvio tu istu pricu cak u istoj temi.
Kada sam na NJEGOV post odgovorio sledovalo mi je brisanje odgovora (jer boze ko sme da misli drugacije od njega)
Ko god hoće, ovo nije moj forum, a i da jeste - isto bi bilo. Nisam odgovoran za brisanje tih TVOJIH poruka, ali da si tada počeo da preteruješ - jesi. Lepo je što si i potvrdio svoju teoriju, bitno je šta pišeš a ne koliko pišeš. Kad vidim tvoj avatar, znam da je ok post, ali ti zameram što pomažeš na PP (kako si napisao) umesto javno na forumu, da i drugi vide i imaju koristi.
gameforce napisao:Posto je post obrisan nazalost jako smesno deluje miskonijev reply onda na kraju te teme
Nažalost, da, deluje smešno. Trebalo je i moj post da bude obrisan, ali je eto ostao jer u tom delu foruma ja nemam nikakvu kontrolu (inače bih ga sam obrisao).
milan91 napisao:...ali se moderator miskoni mnogo okomio na mene uvek ja dobijem upozorenje jer sam jednom u 6meseci napisao 100 karaktera...
Ne preteruj, dva puta sam te opomenuo i to zato što glumiš dežurnog policajca i odgovaraš na spam poruke. Jako dobro kapiram tvoje godine ali moraš malo da se uozbiljiš. Podsećaš me na stefank-a, tako sam i njega opominjao u početku a on je dogurao do 1700 i kusur postova. Oni u početku su bili tralala ali je posle počeo da dobija na kvalitetu... ;)
milan91 napisao:znaci prvi put kad sam se registrovao jeste da sam krsio pravila jer nisam znao... ...otvarao sam puno tema... ...onda sam morao cak da napravim novi nalog sa drugim imenom... E sad sam bas preterao i sigurno da dobijam ban...
Da li je potreban komentar? :lol: Izgleda da nisi baš bez razloga opominjan? I ne boj se, za iskrenost se ne dobija ban, ali treba da razmisliš zašto ti stižu upozorenja i da se trudiš da ne ponavljaš iste greške...
N-gager napisao:milan91, znaci na tebe se okomio Miskoni? A bas je delovao kao fin lik.
I ti si baš delovao kao fin član... :P
akki napisao:i pitas se sto su te banovali??? neverovatno... :roll:
A za ovo sto milan91 kaze odgovorno tvrdim da ga Miskoni nije bez razloga opominjao i da ga nije uzeo na zub...
Hvala Akki, i ja odgovorno tvrdim isto... ;)

N-gager-u, šalu na stranu, neću da ulazim u raspravu zašto ti je blokiran nalog (niti znam zašto je), ali pošto ti već (kako kažeš) nije bitan broj poruka, otvori lepo nov nalog, daj mu isto ime uz neki sufiks, stavi isti avatar i niko neće ni primetiti da imaš samo tri posta. Iskreno, nije mi jasno zašto si banovan...

P.S. Treba promeniti naslov ove teme u "MS Ispovedaonica"... :D

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Wipe my butt to!

N-gager, opušteno, izgledaš bolje nego ikad :lol: , šta te bole uvo.

Lomnica, čestitam na čvarcima, zasluženo :) .

Pa šta ako se nekom ugasi nalog, otvoriš novi i piči, u par postova objasniš ko si u stvari - i ko treba da zna, zna. :D

Meni je stigla opomena za "pisanje post za postom", bezveze, pisao sa Opere i to je to.

Odgovaralo bi mi ukidanje Countera (zahtevao adminu) jer volim da ćaskam&pitam a ne bih da uletim u "poznavaoca, experta..." jer, realno, znam dosta manje od prisutnih "titula", ili mi je znanje, bolje reći, suženije.

Informacije su bitne, 'bo nalog, ima ih milion.

Pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Miskoni,
Moram da budem iskren i da priznam javno da sam ocekivao drugaciju reakciju :oops:

Ako se "greske" privilegovanja nekih a sitnichavog opominjanja drugih budu u buducnosti ispravile
bice to nash zajednichki uspeh (svih koji su ovde uchestvovali)
pozdrav
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Miskoni, slazem se s gameforce, ocekivali smo drugaciju reakciju od jednog modusa, mozda ja i nisam toliko fin koliko se trudim da budem, ali stvarno nisam imao nameru nikoga da vredjam, bilo bi super da mi se nalog totalno obrise pa da mogu ponovo pod istim nickom da napravim nov, ali dobro sta sad......ako Kalinic vrati nalog vrati, ako ne.....njegova volja, ali nadam se da niko nece biti banovan ili opomenut zbog ucesca u ovoj temi. Veruj mi Miskoni, pre ili kasnije neko bi digao prasinu zbog slicnih desavanja, a sad da li cu to biti ja ili neko drugi totalno je nebitno.
Mogao bi neposredno da utices na ostale moduse da malo olabave s opomenama, ovo kad kazem mislim da ima puno njih koji se precutno slazu i imaju isto misljenje. 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Miskoni,sve sto si rekao je tacno tako da......... :) :wink: :oops: Izvini ako sam te nekako ugrozio ili povredio ovim sto sam sam napisao
Pozdrav 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

A kakvu ste to reakciju očekivali, baš me zanima? Da zaključam temu bez odgovora? Da vas napadam? :roll:
Normalnim razgovorom se sve da rešiti. A što se tiče privilegovanih - nema ih. Pravila važe za sve podjednako, kako za vas, tako i za nas. I meni ponekad zafali neki karakter... :oops: Većina starih članova koji bi se mogli na neki način okarakterisati kao privilegovani jednostavno ne daju povoda da budu opominjani (bar ne sa moje strane), već su se uklopili i funkcionišu u skladu sa sajtom (kao što je lepo rekao Akki).

Činjenica je da se tu i tamo nekome progleda kroz prste (slova), nešto se ponekad toleriše a ne bi trebalo, ali to ne znači da taj neko to treba da zloupotrebi ili da će nadalje tako biti. Sve zavisi od toga kako se slože kockice...

Primetno je nezadovoljstvo na forumu već neko vreme, šta ili ko je uzrok, videće se ubrzo - nadam se.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Miskoni, nadam se da nece biti banova zbog ove teme. Zbilja ne mogu da prikrijem iznenadjenje na tvoju reakciju :)
Ocekivao sam lock i jedno 4-5 banova najmanje.
Razloge nezadovoljstva je lako utvrditi, mogli bi modusi javno u temi da upozore kad krene u off, ili kad krenu neka prepucavanja, tako cemo stvarno steci utisak da smo svi jednaki i oni koji krse pravila prepoznace se i popraviti 100%.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Miskoni napisao: Primetno je nezadovoljstvo na forumu već neko vreme, šta ili ko je uzrok, videće se ubrzo - nadam se.
Nadanja se obicno ispune (ako nisu nerealna) :)
Ova recenica je namerno recena ovako da vazi VV

Ovo sto sada pisem bi trebalo da odrade ljudi koji su ovde daleko vise od mene ali oni to nece ili nesmeju ili nemaju volje ili jednostavno vole da zadrze status quo (kao babe i dede koje se plase promene) ili se plase da tom prilikom ne bude reorganizacija komplet pa izgube "status" ili....
Ili ce se ipak javiti naknadno.
Elem
Problem koliko ja vidim je u nekome ko treba da aminuje prepravku sajta (verovatno kalinicm).
Nagomilalo se tu vise stavki.
Mnogo ljudi je ovde iznelo neke probleme oko sajta pa da ne ponavljam.
Naj uocljiviji su koliko vidim iz komentara:
1)Search funkcija je lose odradjena i zbog toga nastaje dupliranje tema i nepotrebno ponavljanje.
Predlog za resavanje:
1a)Novi search engine ,sto je malo verovatno zbog kostanja licence istog (tako kaze admin)
2b)Uvodjenje novih podforuma ,to zahteva prilicno truda a malo para ali je dobilo i podrsku veceg broja clanova
vidi ovde
Podforumi Motorole npr Axxx,Cxxx,Exxx,Vxxx
Zar je to problem?Preglednije je milion puta.
2)Manjak moderatora (forum neminovno raste pa se uvecava i broj poruka koje treba pregledati)
Predlog za resavanje:
a)Uvesti podforumske moderatore tj zaduzene samo za odredjenu oblas.To je potrebno iz vise razloga.Nadam se da ne treba objasnjavati zasto.
3)Uvesti dodatno ocenjivanje necijeg odgovora na pitanje.Time se resava problem postovanja gluposti,posta zarad samog posta,dosade ili...sta vec da se ne ponavljam (znate moje misljenje o bildovanju postova). :)
Predlog za resavanje:
a)posto smo svi registrovani svakom od nas dati mogucnost da oceni odgovor samo jednom (isti algoritam kao za glasanje,dakle ne zahteva puno trazenja)
4)Uvodjenje novih rubrika u pregledu telefona i pretrazivacu
Predlog resenja:
a)procitati zelje posetilaca i ne odbacivati ih apriori nego uzeti u ozbiljno razmatranje

Da rezimiram:
Sajt je kao cokolada ako ne kupis novu nakon sto pojedes poslednju kockicu sutra neces imati sa cim da se osladis.
:)
Objasnjenje za one bez maste:
Ako se sajt ne doradjuje zamrece zbog nezadovoljstva ljudi koji traze nesto a ne nadju i koji se nece vratiti drugi put jer znaju da je nepregledno,zbrkano i ako ih pri tom jos neko kritikuje tipa "glupane koristi gogle".
Naravno nadam se da ce biti jos predloga od nekih drugih koje sam ja ispustio/prevideo
Pozdrav
Rebel in heart.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hm, da ovaj nalog 100% prepoznajete 8)
5130+Koss the plug....

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Welcome back... 8)
PozZ

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Mislim sta reci :D
Dobra volja modusa je cudo :wink:
5130+Koss the plug....

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Lepo :)
Rebel in heart.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ne mogu da verujem..... :blinky: po prvi put modus popustio pod pritiskom....no comment...drago mi je da vidim da i obicni smrtnici imaju neka prava.
:disgust: a ja sam se nadao nekoj revoluciji ili sl. :P
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Da nije bio to mozda ban na 7 dana kao "advanced" opomena?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

i tolika frka ni zbog cega :lol: :lol:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Ne moze biti zato sto su ga vratili posle 5 dana :P
Uostalom ako gresim neka me modus ispravi.
8)
5130+Koss the plug....

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Malkice ti je veća glava, i to je to,
možda je 5 radnih dana a to je već sedmica :lol:

Ili se prezivaš "Kalinić"

zezanje, ionako će da se briše

:wink: :D :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

A mozda su ipak priznali da su to bile vec drasticne mere :|
Ne bi rekao da ce da se brise bilo sta iz ove teme, bilo je i gorih stvari u njoj pa nisu obrisane 8)
5130+Koss the plug....

Zaključana tema