Malo sale da razbijemo ovu sumornu atmosferu

Ko god hoće, ovo nije moj forum, a i da jeste - isto bi bilo. Nisam odgovoran za brisanje tih TVOJIH poruka, ali da si tada počeo da preteruješ - jesi. Lepo je što si i potvrdio svoju teoriju, bitno je šta pišeš a ne koliko pišeš. Kad vidim tvoj avatar, znam da je ok post, ali ti zameram što pomažeš na PP (kako si napisao) umesto javno na forumu, da i drugi vide i imaju koristi.gameforce napisao:...ali je miskoni nastvio tu istu pricu cak u istoj temi.
Kada sam na NJEGOV post odgovorio sledovalo mi je brisanje odgovora (jer boze ko sme da misli drugacije od njega)
Nažalost, da, deluje smešno. Trebalo je i moj post da bude obrisan, ali je eto ostao jer u tom delu foruma ja nemam nikakvu kontrolu (inače bih ga sam obrisao).gameforce napisao:Posto je post obrisan nazalost jako smesno deluje miskonijev reply onda na kraju te teme
Ne preteruj, dva puta sam te opomenuo i to zato što glumiš dežurnog policajca i odgovaraš na spam poruke. Jako dobro kapiram tvoje godine ali moraš malo da se uozbiljiš. Podsećaš me na stefank-a, tako sam i njega opominjao u početku a on je dogurao do 1700 i kusur postova. Oni u početku su bili tralala ali je posle počeo da dobija na kvalitetu...milan91 napisao:...ali se moderator miskoni mnogo okomio na mene uvek ja dobijem upozorenje jer sam jednom u 6meseci napisao 100 karaktera...
Da li je potreban komentar?milan91 napisao:znaci prvi put kad sam se registrovao jeste da sam krsio pravila jer nisam znao... ...otvarao sam puno tema... ...onda sam morao cak da napravim novi nalog sa drugim imenom... E sad sam bas preterao i sigurno da dobijam ban...
I ti si baš delovao kao fin član...N-gager napisao:milan91, znaci na tebe se okomio Miskoni? A bas je delovao kao fin lik.
Hvala Akki, i ja odgovorno tvrdim isto...akki napisao:i pitas se sto su te banovali??? neverovatno...
A za ovo sto milan91 kaze odgovorno tvrdim da ga Miskoni nije bez razloga opominjao i da ga nije uzeo na zub...
Nadanja se obicno ispune (ako nisu nerealna)Miskoni napisao: Primetno je nezadovoljstvo na forumu već neko vreme, šta ili ko je uzrok, videće se ubrzo - nadam se.