Samsung X820, pazi lomljivo

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 29. Dec 2004. 23:50

Samsung X820, pazi lomljivo

Post od dugi »

Klinite na ovaj link ispod pa onda na gornju recenicu iznad male slike
(ispod rijeci Mer:) pa mozete pogledati interesantan "film". Zbog ovoga je Samsung optuzio Motorolu za sabotazu :).
Dali je ovo montaza ne znam, djeluje mi vjerodostojno. Ako neko bude testirao svoj Samsung X820 ovako neka nam javi utiske :D
ps. ne mogu naci direktan link vec se mora ici ovako "okolo"

http://mobil.mkf.se/ArticlePages/200609 ... 43.dbp.asp

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

pa najverovatnije L7 ne moze tako da se razvali! po mom mishljenju moze lako da se desi da nezgobdno padnesh ili sednesh na mob i da sve ode u q!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

hehehe :lol: ..... pa ne verujem da je telefon slab nego je ova junica stvarno ogromna :D ..... unistila bi i 5500 :P

p.s. a zasto sabotaza?

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Da bre, za ovu junakinju ni 6630 ne predstavlja problem :uhuh:
Ni meni nije jasno sto sabotaza, a jos manje sto Motorola?
HOX Titanium gray

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

pa svaki chovek bi barem iskrivio i punu plastiku debelu 6mm a dugachku 115! mozda jet aj video lansirala motorola kako je samsung u pokushaju da napravi "razr" fon ustvari napravio govance!

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dugi »

mixxx napisao:pa svaki chovek bi barem iskrivio i punu plastiku debelu 6mm a dugachku 115! mozda jet aj video lansirala motorola kako je samsung u pokushaju da napravi "razr" fon ustvari napravio govance!
Motorola treba da izbaci svoje nove "razr" modele na trziste, malo poslije Samsung tankih telefona i otprilike je to razlog zasto Samsung optuzuje Motorolu za sabotazu. Mozda je Motorola izgubila dio trzista pa ovako poklusava da nadoknadi izgubljeno. Tesko da ce Samsung moci dokazati ko stoji iza ovoga. Sta ce biti na kraju vidjecemo.

Iz Samsunga negiraju da se njihov telefon moze tako lako slomiti. Ovo pisu casopsi u Skandinaviji vezano za ovaj slucaj.
Ako je tacno da se tel onako lako lomi onda nema nosanja u dzepu od pantalona.

ps. Gargamel4, na snimku je zensko, ako si mislio njoj uputiti kompliment

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

da.... Ni ja ne znam zašto bi neko baš Motorolu optužio za ovo.... verovatno ovde nije prikazan ceo snimak... :wink: Sve u svemu, ovo mi je JAKO poljuljalo mišljenje o Samsungu x820!! :( :cry: ... a taman sam se nameračio da ga kupim..... :cry:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Evo direktnog linka ka filmicu:
http://www.sme.sk/cdata/2879338/samsung_x820.avi

Mada ne bih ga bas uzimao za ozbiljnog, jer mozemo isto tako da nadjemo nekog drvosecu i da mu damo da "testira" bilo koji telefon na trzistu! Osim onih modela od metala, namenjenih bas njima! :wink: Sto je tanji telefon lakse ga je polomiti, ali ako se normalno rukuje sa njim, do toga nikada nece doci... 8)
PozZ

nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

Post od nosferato »

zasto mi se ne vidi slika kad pustim clip?Sve mi je crno.Cujem samo zvuk.pls help :blinky:
Bas hocu da vidim clip.Bas me zanima

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

blago tebi men se ništa i ne čuje niti vidi.valjda zbog ovih silnih blokera koje imam.ali čitajući ne znam zašto baš motorola..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Filmic je u avi formatu, znaci bilo koji divx plejer moze da ga pusti, cak i winamp, tako da mislim da nije do toga problem, eventualno da vam ne fale neki kodeci? Imam neki kodek pack (klm codec pack) pa ako zelite poslacu vam ga...

PozZ

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

dugi, iako je možda pravilno da li bi ikada rekao inženjerka, pilotica, ili u muškom rodu (kao Hrvati) sudac? Mi jednostavno tako ne pričamo. A za kompliment se izvinjavam što nije stajao u navodnicima pa da se lakše prepozna da se radi o citatu iz crtaća.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

dugi
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dugi »

gargamel4 napisao:dugi, iako je možda pravilno da li bi ikada rekao inženjerka, pilotica, ili u muškom rodu (kao Hrvati) sudac? Mi jednostavno tako ne pričamo. A za kompliment se izvinjavam što nije stajao u navodnicima pa da se lakše prepozna da se radi o citatu iz crtaća.

:)
Ma OK, ne gledam crtice odavno pa nisam skontao :)

Nesto sam razmisljao da nije slucajno da Motorola svoje tanke telefone pravi od metala. Vjerovatno su imali slicnih problema sa lomljenjem telefona, pa su umjesto plastike koristili puno skuplji aluminij.
Primjetio sam na Samsungu D820 kada je otvoren i kada se koriste dugmadi koje su na gornjem dijelu telefona ispod displeja da se tu telefon malo savija. Nije mi ulijevao povjerenje prilikom testiranja. Mozda je to bilo samo na bas tom telefonu...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Dobra fora sa ovim videom,ali tek tako da ova riba slomi telefon na pola,cisto sumnjam... :chytry: :chytry: .Jeste plastika,ali trebas dobro da se potrudis da bi ga slomio...moguce da je to dummy model,ako znate na sta mislim (samo plasticni oklop koji lici na pravi telefon,unutra nema nista od elektronike) :D

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

aj mi forumashi skupimo keshinu uzmemo x820 i date ga meni na testiranje!da budemo sigurni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Hehehe,ti bi ga bas kao onda slomio,a... :wink: :wink: :) :) ,zbrisao bi s fonom bez traga :D :D

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od mixxx »

maybe(it is),son,maybe(it is) sto bi rekao homer......ali pre bih ga polomio jer mi se fon i ne svidja neshto....a mozda bi i uzeo neku kintu! :D : ajde polomicu ga pred vama....nisam nesto mnogo brz tako da ne bih mogao da uteknem!
Poslednja izmena od mixxx u Sub, 23. Sep 2006. 17:49, izmenjeno 1 put ukupno.

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Danas sam imao prilike da držim u rukama x820.... :smutny: :smutny: :smutny: kakvo razočarenje....

Telefon je lepo dizajniran, sve je ok, ali imam utisak da bi se slomio već pri malo jačem vetru :( :( užas....

Mogu samo da kažem - kakva šteta!!!! :smutny:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Da,sve je to ok,ali ona zenska ga bas slomi lagano,kao parce cokolade,bez imalo napora.Ma reklama je cudo,vise me nista ne iznenadjuje...Sta se sve radi da bi se privuklo gledaliste,pa specijalni efekti koji izgledaju toliko uverljivo danasnjoj laickoj populaciji...Ko sto je neko rekao u jednoj temi,ako su poverovali da je Ronaldinjo pogodio precku loptom 4 puta za redom...mislim stvarno... :uhuh: :uhuh: :uhuh: :) Ne znam,meni izgleda bez veze :D :D

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma gde specijalni efekti,supalj telefon od plastike i sl... jel se lepo vidi da je i ploca slomljena,da visi donji deo na delu elektronike ili cega vec,a telefon i jeste od plastike,sta onda ima da se cudite?A i devojka je bas ono... kao neko nase snajce iz ruralnih krajeva,moze i neke od vas bre da slomi! :P :lol:
Ne sekirajte se previse,ocigledno je da je telefon VEOMA tanak i jos od plastike pa sama logika kaze da je verovatno da se,pri grubljem rukvanju,i tako nesto dogodi,ali ako ga pazite i ne stavljate u zadnji dzep (devojke pogotovo,puno njih nosi mobilni u zadnjem dzepu) pa onda kad sednete negde... mada i prednji dzep zna biti rizican ako se telefon"namesti"!
Pozdrav 8)

Odgovori