Sta znaci kada nije skinut sa mreze mobilni tel?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Sta znaci kada nije skinut sa mreze mobilni tel?

Post od shocky »

Sta znaci? :oops: Da li mogu da imam onda neke probleme oko toga? Posto hocu da uzmem d600 a bas sam mislio da uzmem tamo gde pise VODAFONE. Procitao sam da na telefonima gde ima razne oznake operatera da je onda toi mob koji nije skinut sa mreze.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

shocky, idi cistom logikom: ako ima oznake neke mreze znaci da JESTE skinut sa neke (te) mreze ...... u principu ne bi trebalo da imas problema, ali to podrazumeva da je softver na telefonu prilagodjen za tu mrezu i da ima podesavanja za nju (gprs, mms i sta ti ja znam - to se, naravno, moze promeniti...) .... ako ti se svidja slobodno kupi ali vodafon pravi probleme sa mp3 zvonom itd, da se ne ponavljam(o) ......
Poslednja izmena od b_udder u Ned, 24. Sep 2006. 14:44, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

shocky, generalno nije problem ako je telefon sa neke mreze...a naravno da oznake u meniju i na masci govore da on JESTE sa mreze...A moj ti je savet da zaobidjes Vodafone u sirokom luku... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Hvala ljudi. Neka bude bez oznake onda :) .

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije problem ni ako je sa TIM-a,poznato je da njihovi telefoni nisu kodirani pa se ni ne dekodiraju (i nema opasnosti da neko neiskusan nesto zabrlja) a i softver im je stabilan,neces pogresiti ako ne nadjes cist pa uzmes TIM-ov telefon!
Pozdrav 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ali se ipak potrudi da nadjes cist... Licno, ne volim one nalepnice, posebno Vodafone.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

samo partizan
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 20:08

Post od samo partizan »

Kakva je orange mreza,izgleda da je moja nokia 6230i skinuta sa te mreze jer na poledjini maske stoji natpis orange u narandzastoj kockici

Odgovori