jel ste videli ono cudo od 4.91mpx
jel ste videli ono cudo od 4.91mpx
pogledajte na ovom sajtu telefon lg kg920 4.91mpx 

Stvarno cudno ali ipak lg je u vlasnistvu samsunga,vjerujem da ce biti odlican mobitel evo malo vise informacija na ovoj stranici http://www.newmobile.nl/eur/en/phone.ph ... id=186cafd

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Vec se dosta govorilo o ovom modelu,na kraju je zakljucak da telefon uopste nije nesto i da su ovih "napucanih" 5MP samo reklama za malu decu!
Kvalitet fotografija je losiji i od K800 i od N73 koji imaju 3.2MP,a i ovaj xenon flash (blic) koji ima nije kvalitetno odradjen tako da su slike po mraku gotovo iste kao i kod telefona sa LED diodama!
Imate test na tom istom sajtu pa vidite,pravo razocarenje:
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf50d

Kvalitet fotografija je losiji i od K800 i od N73 koji imaju 3.2MP,a i ovaj xenon flash (blic) koji ima nije kvalitetno odradjen tako da su slike po mraku gotovo iste kao i kod telefona sa LED diodama!
Imate test na tom istom sajtu pa vidite,pravo razocarenje:

http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf50d

Naravno, ali poenta uopšte nije u količini MP, nego u kvalitetu optike i softvera. A 5 MP i ovde i kod N95 (koji je sjajan model) je čist marketing. Više MP će vam omogućiti veću rezoluciju, tj štampanje slike na većem formatu a da se ne vide pixeli, a optika i dobro izbalansiran CCD ili CMOS, generalno dobar kvalitet, kolorit, oštrinu, i još u kombinaciji sa dobrim kadriranjem i mirnom rukom . . . .

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- samo partizan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 26. Maj 2006. 20:08
Re: jel ste videli ono cudo od 4.91mpx
Koliko kosta ovo cudo od telefona?nosferato napisao:pogledajte na ovom sajtu telefon lg kg920 4.91mpx
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Neverovatno je koliko se ljudi loze na te Mpixele...
Sajt gsmarena, komentari ispod N95:
"!!!WOW!!! 5 MEGA PIXELS!!! I MUST BUY THIS PHONE!" Svasta...
Telefon jeste "WOW", ali poslednje zbog cega bih to rekao su tih 5Mpx.
Ili u jednom IT casopisu:
"Nokia je juce pretstavila telefon visoke klase N95 sa cak 5 Mpx". Kao da je to njen glavni i jedini adut. Ali on najvise pali masu...
Sajt gsmarena, komentari ispod N95:
"!!!WOW!!! 5 MEGA PIXELS!!! I MUST BUY THIS PHONE!" Svasta...
Telefon jeste "WOW", ali poslednje zbog cega bih to rekao su tih 5Mpx.
Ili u jednom IT casopisu:
"Nokia je juce pretstavila telefon visoke klase N95 sa cak 5 Mpx". Kao da je to njen glavni i jedini adut. Ali on najvise pali masu...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Lobachewsky,tako je oduvek i bilo,marketing cini cuda,a tako zaradjuju brdo kesa!
Nas 1000 zna da tih 5MP nista ne znaci i da ne mora da znaci da ako fon ima vise MP da bolje slke pravi,al zato njih 500000 ce se oduseviti sa tih 5MP i naravno kupiti fon samo zbog toga!
Naravno,ne kazem ja da je N95 los,fon je extra po funkcijama,al kao sto si rekao,i ja bih poslednji rekao da je vrh zbog tih 5MP!
Cist primer KG920,5MP,vauuuuuuu!

Nas 1000 zna da tih 5MP nista ne znaci i da ne mora da znaci da ako fon ima vise MP da bolje slke pravi,al zato njih 500000 ce se oduseviti sa tih 5MP i naravno kupiti fon samo zbog toga!
Naravno,ne kazem ja da je N95 los,fon je extra po funkcijama,al kao sto si rekao,i ja bih poslednji rekao da je vrh zbog tih 5MP!

Cist primer KG920,5MP,vauuuuuuu!

Ja mislim da je to prvo po cemu je telefon "WOW" jer vishe od 80% populacije prvo sto gleda kada kupuje telefon je kamera! A posebno kada vide 5mpix i zakljuce da je to isto ili vishe od njihovog digitalca, a posebno ako su malo "advanced" i znaju sta je Carl Zeiss (sto navodno je jako bitan faktor! ali ovde je nazalost samo natpis!) ... itd...Lobachewsky napisao:Telefon jeste "WOW", ali poslednje zbog cega bih to rekao su tih 5Mpx.
Pored kamere telefon jeste "WOW", ali nema nista "revolucionarno", sve je do sada vidjeno, ali zato ima 5mpix kameru

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
To sam ja sve vec napisao, ali izgleda da ti nisi ni procitao, vec si samo mahinalno citirao.Dario napisao:Ja mislim da je to prvo po cemu je telefon "WOW" jer vishe od 80% populacije prvo sto gleda kada kupuje telefon je kamera!

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim