MP3 za mobilni
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 14. Sep 2006. 00:08
MP3 za mobilni
Ima li neko neki dobar program koji mogu mp3 u standardnom obliku (recimo 160kbps, 44100Hz Stereo) da smanjim na neku razumnu meru za mobilni telefon. Mislim, da ne gubi mnogo na kvalitetu a da smanji velicinu, bar za pola.
Ja za mp3 enkoding koristim Easy CD-DA extractor, i sa njim sam probao da smanjim na recimo 64kbps, al' ne smanji se velicina fajla toliko koliko izgubim kvalitet.
pozdrav svima i hvala unapred
Ja za mp3 enkoding koristim Easy CD-DA extractor, i sa njim sam probao da smanjim na recimo 64kbps, al' ne smanji se velicina fajla toliko koliko izgubim kvalitet.
pozdrav svima i hvala unapred
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
E pa brate ti bi ono sto nas narod zove.......necu reci zabranjeno je psovanje
Probaj sa SoundForge programom on je skoro profi za obradu muzike ili Logic Platinum, oni dozvoljavaju pojacavanja i stisavanja nekih muzickih segmenata u pesmi. Npr smanjis kavlitet na pola a pojacas basove ako su ti oni bitni

Probaj sa SoundForge programom on je skoro profi za obradu muzike ili Logic Platinum, oni dozvoljavaju pojacavanja i stisavanja nekih muzickih segmenata u pesmi. Npr smanjis kavlitet na pola a pojacas basove ako su ti oni bitni

5130+Koss the plug....
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Eeeeh sad....Pazi ja koristim easy cd-da extractor ali pesme smanjuem na 128kb/s jer je to najmanji moguci kvalitet a da se super cuje pesma....Nazalost,nemoguce je kompresovati pesmu u 64kb/s a da kvalitet bude na dobrom nivou(minimum je 96kb/s ali ne dobija se nesto mnogo na smanjenju velicine fajla)...Sound forge je komplikovan program i njime neces mocu da otklonis s"sum" uu pesmi na 64kb/s....Jednostavno je nemoguce......
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Ja koristim Sound Forge 8, i kompresijem na 128 ili 96 kbps i tu je kvalitet ok (dobro 128 je kao default za mp3) a i 96 nije los, a kada hocu da ubacim bas dosta pesama onda samanjim na 64kbps i tada je pesma najvise 2MB! Ali najvise.... Dobar je za konverziju i MUSICMATCH Jukebox.... meni je barem brzi i jednostavniji od SF8.
A sto ne pokusate konvertovati u .aac ili neki drugi format koji zauzima manje prostora? Bolji je kvalitet za nijansu,a Bitrate ostaje isti.Naravno da se i ovde smanjenjem istog gubi na kvalitetu,ali kao sto rece kljaja, investirajte u vecu karticu ako vam je bas do kvantiteta
Za konvertovanje probajte program WavePad
Moze da uradi i secenje pesama,ali morate imati full verziju koja se placa da bi sacuvali pesmu...

Za konvertovanje probajte program WavePad

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Reći ću samo ovo: ako treba da biram da li ću slušati muziku pakovanu u mp3 ispod 128K ili da je ne slušam uopšte - biram ovo drugo! Mada, i 128K retko kad zvuči zadovoljavajuće, pogotovo se sa slušalicama to oseti. Preferiram 192K full stereo & up... 

● PRAVILA FORUMA ●
Kada mobilni telefoni budu podrzavali *.flac format bice
samo sto ce svi onda da placu za vishe memorije
.
Ja inace za convertovanje koristim ovo: db power amp

Ja inace za convertovanje koristim ovo: db power amp
Sto se tice obrade zvuka meni je neprevazidjen Adobe Audition, meni je mnogo bolji od Sound Forge-a a inace bavim se multimedijom i bez njega ne mogu da zamislim ozbiljan rad, moja preporuka, inace moze da snimi fajl u Mp3PRO format a bitrate-om od 96 kbps i to moze da prodje ali moja fonoteka na mem kartici je sa minimum 160 kbps, ispod toga nema kvaliteta ali se zato ne nerviram dok slusam muziku
HOX Titanium gray
@green: trebash da skinesh plug-inove (tj. kodeke) sa officialnog sajta za razne formate, imas za sve zivo: RAJT HIR
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.