Upgrade slušalica i preporuka
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 18:45
Imam nekoliko pitanja: imam n6230,planiram da kupim ad-15 i neke sluske do 1000din. Da li ce se primetiti neka veca razlika u kvalitetu zvuka na slusalicama (trenutno koristim one sto sam dobio uz telefon)? Da li sa ad-15 adapterom na telefonu mogu da prikljucim zvucnike sa kompjutera a da nekako ne ostetim telefon? Da li uopste vredi da se na n6230 kaci ad-15?
.....keep smiling....
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Vredi sto da ne. Nemoj kaciti na zvucnike ako nemaju pojacalo, ako imaju ona nema frke. Te sluske koje sad koristis (hds-3) su krsh, i za 1k din mozes uzeti bas dobre. Samo pazi, raspiraj se prvo, jer za iste pare mozes uzeti opet neki krsh, i mozes uzeti neke bas dobre...
...shit happens... keep d smile!
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 18:45
sta mislite da li vrede nesto?
http://www.trust.com/products/product.a ... 450&show=1
i ovo
http://www.trust.com/products/product.a ... 486&show=1
izvinjavam se unapred ako linkovi nisu dozvoljeni ili nesto slicno...
video sam ih uzivo i deluju kao da mogu da se koriste (ove prve) za neke aktivinosti tipa: voznja bicikla ili trcanje...
vase misljenje...
http://www.trust.com/products/product.a ... 450&show=1
i ovo
http://www.trust.com/products/product.a ... 486&show=1
izvinjavam se unapred ako linkovi nisu dozvoljeni ili nesto slicno...
video sam ih uzivo i deluju kao da mogu da se koriste (ove prve) za neke aktivinosti tipa: voznja bicikla ili trcanje...
vase misljenje...
.....keep smiling....
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
He he pa to josh jednom dokazuje koliko su informisani nashi serwiseri. Ewo ukratko kako je bilo to. Kada sam wideo da imaju adapter posle dugog trazenja pitao sam koliko koshta. Odgowor- Ne znamo, nawrati za par dana! Posle par dana dolazim- Koliko? Joj pa nismo se raspitali. Ja kazem - 10? A oni kazu ma daj mu, moze
!

Speed! Brzina je odlika velikih!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
Pametan covek ne govori sve sto misli, ali misli sve sto govori!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja sam tako nakleteo na hs-23. Udjem u radnju pitam imate li slusalice za n90? Prodavac kaze "E bas su mi stigle 1 danas (izvadio covek iz kutije i ubacio u neku kesicu i okacio) al ne znam jos cenu...Ja kazem pa njima je cena oko 5e...I on kaze ajde evo ti za 400din...
I moram da priznam da se HS-23 cuju prilicno bolje od AD15 + Sony/Hama a kostale su 4 puta jeftinije, i da ne pricam koliko prakticnije... Hansfree microfon mi stoji ispod jakne i duksa i opet se cuje odlicno.
I moram da priznam da se HS-23 cuju prilicno bolje od AD15 + Sony/Hama a kostale su 4 puta jeftinije, i da ne pricam koliko prakticnije... Hansfree microfon mi stoji ispod jakne i duksa i opet se cuje odlicno.
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Stigle su!

Prvo, pakovanje je fantasticno, dobio sam gomilu sitnica. Futrola za nosenje, 2 punjaca (jedan za struju, drugi na USB), stalak koji vidite na slici, onda kabal za povezivanje zicno (znaci da rade kao najnormalnije sluske), i jos tako neke sitnice...
Upario sam ih sa telefonom i sta reci, zvuk je super, domet odlichan, uparivanje lako. Dosta komandi imam na samim sluskama (menjanje pesama, jacine zvuka, primanje poziva, pozivanje (samo prvo se mora snimiti Tag za pozivanje, samo tako, glasnovno, radi)
Povezivanje preko adaptera je isto super, ali necu o tome.
Anw, rade odlicno i kao stereo sluske za mjuz, i za pozive!
Do j*** je osecaj slusati mjuz i kretati se bez kablova.....
POZ!
P.S. Ime sluski je Plantronics Pulsar 569a
Kostale su me nesto manje od 100e
Mrzelo me je da ih slikam, pa sam okacio zvanichne slike, izgleda isto...

Prvo, pakovanje je fantasticno, dobio sam gomilu sitnica. Futrola za nosenje, 2 punjaca (jedan za struju, drugi na USB), stalak koji vidite na slici, onda kabal za povezivanje zicno (znaci da rade kao najnormalnije sluske), i jos tako neke sitnice...
Upario sam ih sa telefonom i sta reci, zvuk je super, domet odlichan, uparivanje lako. Dosta komandi imam na samim sluskama (menjanje pesama, jacine zvuka, primanje poziva, pozivanje (samo prvo se mora snimiti Tag za pozivanje, samo tako, glasnovno, radi)
Povezivanje preko adaptera je isto super, ali necu o tome.
Anw, rade odlicno i kao stereo sluske za mjuz, i za pozive!
Do j*** je osecaj slusati mjuz i kretati se bez kablova.....
POZ!
P.S. Ime sluski je Plantronics Pulsar 569a
Kostale su me nesto manje od 100e
Mrzelo me je da ih slikam, pa sam okacio zvanichne slike, izgleda isto...
...shit happens... keep d smile!