Da li vam se desilo...?
Da li vam se desilo...?
Da se maltene emotivno vezete za telefon i da iako je zastareo a pri parama ste ne zelite da kupite novi? Ja sam tako dosta odugovlacio dok sam imao Samsung R210, a i sadasnji X620 ne planiram da menjam iako je stariji model...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Sentimentalno sam se vezao za nokiu 8310 i posto koristim dva broja,nju stalno koristim jos od 2002,a drugi mob menjam,a 8310 ostaje tu
.Jedino sto sada ima negde oko 600 sati razgovora i baterija joj zbog toga traje 1 dan i to max,a i maskica se malo izlizala,pa cu morati da zamenim bat. i masku(ali hocu belu masku,a ovde nema da se kupi nigde
),ali posle toga ce postati kao Trigerova metla iz Mucki(za one koji nisu gledali:Triger koristi jednu metlu vec 20.god.jedino sto joj je promenio 10 drzalica i 20 cetki
) 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
E da,najocuvanija metla,samo delovi menjani 100 puta...loeates napisao:ali posle toga ce postati kao Trigerova metla iz Mucki(za one koji nisu gledali:Triger koristi jednu metlu vec 20.god.jedino sto joj je promenio 10 drzalica i 20 cetki)
Ja am vezan za c55 siemens stari radi bolje vec ova drca k500i
K500i je najveca drca od telefona
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
VeNoM, ti otvaras muzej? E ja sam nabavio me45 i sad ga ko dete nosam svuda sa sobom znaci odusevljen sam osecajem da ne moram da pazim kakvim rukama uzimam telefon i da li cu ga staviti na prljavu podlogu ili cistu. Ma super...
E a vidi mene zezam VeNoM, a imam u fioci i ja Sony Z1 koji je matori platio 1100 maraka 1998
koje su to pare bile
radi jos uvek samo mu je ekran otisao u off.
E a vidi mene zezam VeNoM, a imam u fioci i ja Sony Z1 koji je matori platio 1100 maraka 1998

5130+Koss the plug....
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Paaa...ne bas emotivno,ali pazio sam na sve telefone koje sam dosad imao ko da su ziva bica bili.A kad uzmem novi,onaj stari se ipak proda ili pokloni.
Mada nekad mi bude stvarno zao prodati ili dati nekom na koriscenje (rodjacima uglavnom).Kad vidim u kakvom stanju telefon bude u necijim rukama posle svakodnevnog koriscenja,dodje mi da im otmem odma' istog momenta!
Ali evo,najvise mi nedostaje Nokia 6510,onako malena i slatka,crna sa plavim ekranom...dok sam je imao,ponekad sam samo sedeo u fotelji buljeci u telefon ko da je slika neke opasne mace iz Playboy-a
Steta sto je nemam vise (telefona)
Od danas,pa na dalje, dajem casnu pionirsku da cu zadrzati svaki telefon koji zamenim novim!
Uhh al ga ja sad.............

Mada nekad mi bude stvarno zao prodati ili dati nekom na koriscenje (rodjacima uglavnom).Kad vidim u kakvom stanju telefon bude u necijim rukama posle svakodnevnog koriscenja,dodje mi da im otmem odma' istog momenta!

Ali evo,najvise mi nedostaje Nokia 6510,onako malena i slatka,crna sa plavim ekranom...dok sam je imao,ponekad sam samo sedeo u fotelji buljeci u telefon ko da je slika neke opasne mace iz Playboy-a

Od danas,pa na dalje, dajem casnu pionirsku da cu zadrzati svaki telefon koji zamenim novim!

Uhh al ga ja sad.............

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Moja sestra cuva svaki telefon koji ima(negde oko 15 modela) i sve poruke na njima.Trenutno ima 7370 i preko hiljadu odabranih poruka,na njemu i zakazao joj je softver,mob se u razgovoru nekad isljuci i ona nece da ga popravlja da joj se ne bi izbrisale te njene poruke nego ga tako koristi i posto je odlepila na 7390, i ovaj trenutno kako stvari stoje ide u fioku

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Telefon za koji sam najvise bio vezan bio je m55 (narandzasto, sivo, beli) osim sto je bio prvi fon koji sam imao sa ekranom u boji, bio je i neverovatno lepo dizajniran (po mom ukusu) a imao je i one diodice sa strane koje svetle crveno ma sav je bio kao svemirski brod, jos sam imao i neku gumenu maskicu uz njega......
........ i dan danas mi je krivo sto sam ga prodao a imao sam mogucnosti da ga sacuvam u fioci kao i Venom. Posle nekoliko izmenjanih telefona, konacno sam se posle duzeg vremena sreo sa novom masinom koja je mi je pomogla da ubijem nostalgiju za m55, i da se malo skrasim bio je to cuveni "Debeljko" ili ti nokia 6600, sumnjam da ce nokia opet napraviti telefon koji ce po dizajnu moci da parira "sapuncetu"......
..... ali dobro sta je tu je, a tu je n70 siv elegantan, providna maskica i naposve mocna masina, koja ceka svog mladjeg brata n95, jer sta je tu je vreme brzo leti a emocija sve vise gubi na znacaju, pa me bas nesto zivo interesuje kako ce izgledati moj fon za 5 godina, mozda ce se konacno setiti da stave diodice (ponovo) pa da budem opet najjaci u selo!!!.......
Poozzzzzzz.......

Poozzzzzzz.......

bigmag, dok sam imao 3510i sviđao mi se m55..... pre par meseci sam kupio jedan čisto onako, kao rezervni fon i prilično sam se iznenadio nekim opcijama koje ima ..... naravno i meni se svideo dizajn (mada ruku na srce, nekako je kretenski i nije baš ergonomičan
) .... inače 6630 sam rekao da nema šanse da prodam koliko je dobar
pozdrav...

pozdrav...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
b_udder, znam da si pricao da si uzeo za rezervni fon m55, znaci jos je kod tebe? Ma pazi ima simens svojih zvezdica, a kad malo bolje razmislim pa sve i jedan njihov telefon je bio extra, ali bas extra i nije ni toliko softverskih problema imao, svaki telefon bio jeftin ili skup imao je gomilu korisnih opcija, jedina mana im je uvek bila baterija, jako kratko drzi...
5130+Koss the plug....