Koji telefon ste oduvek želeli da imate?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Ljubav na prvi pogled! 6630
Godinu dana sam je chekao i zeleo i napokon 31.05.2006. sam je i dobio... :roll:
Prvo, svideo mi se oblik, a kao drugo, zainteresovao sam se za taj mobilni i saznao o njemu skoro sve na ovom forumu... Kad sam ga uzeo, nisam mogao da dishem koliko sam bio uzbudjen! :D
Vrh phone!

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, ma znam ja da mpx220 i nije takos sjajan, ali mi se mnogo sviđa ... a nisam video da se neko žalio na mpx200 ..... a nije ni skup polovan ...... što se p900/910 tiče - možda i uzmem (kao privremenu zamenu za 6630) ako dobijem neke pare koje bi trebalo da dobijem :D

pozdrav...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

E b_udder potsetio si me...potpuno sam zaboravio na 7650.U to vreme sam imao sl45i i secam se kad ga je jedan moj ortak kupio (inace pun ko' brod,telefon je kostao preko 1000dema tad,a on je imao 2 :D ) nisam mogao da verujem.Ekran u boji,wau,a tek kamera :wacko:
Uspeo sam da ga ubedim da mi pozajmi 7650 na par dana,bio sam glavni baja tih dana u skoli :lol:
Cak i dan-danas mi taj fon izgleda mocno,u fazonu 'first of many' :)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

b_udder, cekaj ti si jos na 6630? Zar ne? Ja sam bas odlepio zbog UIQ telefona, jer p910/p900 ne mozes naci u OK stanju, mozda sam ja previse izbirljiv ali kad je toliko izgreban telefon da mu je ona plastika oko ekrana pocela da se ljsti pa ne bi ga uzeo da mi nudi za 50e :uhuh: tako da sam resio da sebi nadjem polovnu a dobro ocuvanu 6630 i primirim se neko vreme.
Da niko se ne zali na mpx200 sta vise odlican telefon mada mogli su BT da ubace al dobro...
A koliko sam tebe razumeo ti si prezadovoljan sa 6630? Cak mi je i ortak nahvalio skoro je uzeo cisto da proba a pre toga je nosao 6600 i bio je extra zadovoljan, nije hteo ni da cuje za neki drugi telefon, ali sad ga je 6630 bas pridobio i evo vec 2 meseca nema prituzbi na njegov rad.
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, da, 6630 već punih godinu dana i stvarno jesam zadovoljan (da ima veći ekran i rezoluciju i više interne memorije, ne bih ni razmišljao o nekom drugom telefonu) :) ..... ovako, uzeo bih neki UIQ telefon da se zezam, pa ako mi dosadi da se vratim na 6630 pošto ga ne bih prodao... ineče stekao sam utisak da se "ekran" na p900 lako grebe od upotrebe stajlusa?

pozdrav...

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

:uhuh: :uhuh: :uhuh:
ja imam p910 vec 2 meseca i pravo da ti kazem nije se nimalo izgrebao ....... treba biti malo nezniji :)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

oduvek me mamio Alcatel DB, :lol: i pomalo Mitsubishi Mondo :D a da i Vertu Signature, uvek sam se troumio oko kupovine koji uzeti :x

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

b_udder, pa ne bi bas rekao da je to od olovcice :chytry: znas kako to je od prstiju i noktiju :x
Joj kad se setim kad sam uzeo 7710 bio je extra ocuvan ekran neogreban, prosto da ne poverujes da je to polovan telefon, i dao ja jednom cobanu(ma ovo je blag izraz) da pogleda telefon, a on kao pecinski covek kad je ugledao vatru :lol: :lol: znaci decko ga gleda nema pojma sta da stisne gde su brojevi, a posto tada jos nisam nabavio olovku pokazem mu da to ide prstima...i cacka on cacka, e kad je probao da vidi kako se kuca poruka i pogresio je neka slova i nemam pojma kako je on zakljucio da treba trljati prstima i noktima po ekranu kao po tabli da obrises gresku, tu sam bas pukao kad mu nisam j**** m*** i s***** i ostalo. Ja pogledam ekran kad ono ogrebotinica koliko hoces, sutra sam otisao i uzeo sredstvo za brisanje TFT monitora i izglancao to nije se puno poznalo posle tretmana, ma mozda je bila i prljavstina, uglavnom nisu bas toliko osetljivi TS telefoni, samo normalna i razumna upotreba. Sorry za off.
E da ima tema velika zelja i veliko razocarenje tu bi svrstao moju kupovinu 7710, jeste extra fon i na stranu to sto je malo sporiji...ali sto programa za njega ima jako malo sto legalnih sto onih drugih jako je slabo pokrivena ova platforma.
5130+Koss the plug....

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Jedan od telefona koje sam zeleo da imam je i 7710 ali nije nam bilo sudjeno :cry: a i citao sam komentare da je sporiji, tezi za koriscenje i da ima malo programa za njega.
and justice for all...

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

hahahha meni se ta želja ostvarila:D :P

sada, naravno želim (kao i pola foruma) n95 :)
  • ____________________________
    izmenio b_udder:: nepotreban citat

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Telson TWC 1150. Tzv. Wrist phone, nosi se kao obican sat, kamera 2 MPix, 262k boja ekran... ma vrh, cena oko 300 Funti.... Jedina mana, radi samo na CDMA mrezama, sto ce reci Azija. Telefon je indijske proizvodnje.

Slika

Zar se ne oseca neko kao Dick Tracy, ili kao kapetan Kirk (Beam me up Scottie!!) samo gledajuci ovaj fon? Mene je odusevio.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Dream Weaver, 7710 je sprava koju treba probati, jedino sto je cool kod nje je to sto ne da ga ima malo ljudi, nego najveci deo ljudi ga nikada u zivotu nije ni video :D , ima extra bateriju, ali jako malo programa je razvijeno za njega tako da nemas za cim da zalis veruj mi iamo sam pa znam sta pricam 8)
5130+Koss the plug....

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

jedini telefon koji me je u zivotu mom do sada odusevio bio je Ericsson T28s i nijedan posle toga 8) 8) 8)
A N D R O I D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

U početku je to bio 3210, kada ga je moj dobar drugar dobio (njemu je to već bio drugi fon) mrzeo sam ga :lol: :lol: , pa 3330, e njega sam imao pune 4 godine - RIP. Zatim su to bili i 7650, i 3650, i 3660, i 6600, ali nikako da se nađu pare na gomili za to, i onda je stigao 6680. Bio je tu u međuvremenu i 7110 (sjajan u svoje vreme, ali u momentu kada sam mogao da ga kupim već poprilično prevaziđen), sl45, i 7210.... A u poslednje vreme N80, ali eto ipak je dobro sačekati malo i ne zaletati se. Sada je to N95 (a koji drugi??) :wink: Nadam se samo da nas neće razočarati. I ne N80 se poalforuma naložilo, a sad :uhuh:

b_udder, TS display se uopšte ne grebe tako lako (na mom p900 je malo izgreban, ali ja sam mu već III vlasnik, a lako se grebe zaštitna folija, ali ona se lako i menja, a i jeftina je.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

uff vec duze vreme jurim sharpa i nekoliko drugova pokusalo iz engleske da donese i izadje preskupo al sharp 903 je vrh a tek 904...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Mnogi telefoni su mi zanimljivi, ali retko koji bih bas toliko voleo da posedujem ali da ne mogu trenutno da priustim.

Trenutno mi se svidja N73 koji razmisljam da uzmem ovih dana, a zelja mi je P990 koji mi je trenutno puno love.

Zelja mi je bio P900, ali kad sam konacno skupio love nisam ga uzeo. Takodje mi se mnogo svidja 8910i, sto ce mi biti sekundarni telefon cim nadjem neki dobro ocuvan, po pristupacnoj ceni.

Voleo bih da isprobam I-mate-ove, SE W950 (moze i M600), da vidim kako je to cudo od N95 :>
Poslednja izmena od nikoola u Uto, 13. Feb 2007. 19:50, izmenjeno 1 put ukupno.

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

ja sam oduvek zeleo da imam NEONODE N1 i dalje zelim da ga imam samo mi ne pada na pamet gde bi to mogao da nadjem... :( :( :(
MNJIH!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

neonode n1 je stariji model,mislish na neonode n1m,koji je malo poboljshan i ima podrshku za mp3 melodije.ovaj stariji se ne proizvodi vishe.moze se naruciti sa neonode sajta ali iskljuchivo u zemljama u kojima oni imaju virtualne shopove,a to ne ukljuchuje srbiju,i pola ostalog sveta.ako imash nekog u svedskoj moze da ti donese jer ga tamo ima i po obichnim,ne samo internet radnjama,buduci da je to svedski proizvod.jurio sam to svojevremeno po internetu i vecina ljusi se malo zali na kvalitet plastike,kazu da izgleda jeftino,i malo je BZVZ shto kad prichash ekran je okrenut ka napolju pa svi mogu da vide s kim razgovarash.osim toga,kazu da je jako dobar i interesantan aparat.i ja bih kad tad voleo to da probam.

evo ja za novu godinu dobih Treo 650,jedan od fonova o kojima vec dugo mashtam,i moze se reci da sam se odushevio aparatom!dosad nisam imao interesantniji,intuitivniji i vishe user-friendly smartfon! :roll:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ono sto sam želeo od telefona izgleda da je upravo u najavi za 2007.
Telefon sa ekranom koji nece biti ograničen veličinom samog kućišta.
Projektori za mobine su stvarnost!
Najava i slike OVDE
Budućnost izgleda i nije tako daleko!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Buducnost mozda i nije,ali ce CENA biti 3 miliona svetlosnih godina daleko.. :wink: :D :D

Odgovori