mala prica koja ce imati verovatno ruzan kraj....

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

TeCHNiCS_, ozda ipak imas srece :oops: ili oni jako lose lazu :disgust: nebitno izgleda da ces dobiti svoj telefon nazad :) javi nam kako su ga opravili 8)
5130+Koss the plug....

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

hmm... taj mi je problem opste poznat ali trebas znati da bez obzira na to sto tel nije ispadao i sl. nema garancije na Flat Cabel :dry: ali eto.. sta je - tu je samo nije u redu ako su tako postupili ja bih jo istom merom uzvratio :D
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

ne ne ne.... nisi me skapirao.... moj telefon i jos jedan w810i su bili popravljeni.... majstor je ostao duze u servisu i moj je navodno sklopio i ostavio ga u servisu... sutradan je trebalo da me zovu da mi kazu da dodjem po telefon ali su orobili servis.... mada ja mislim da tu pricu serviraju svakome kome je mob maznut tamo da bi nas kupili da sacekamo neko vreme... al ipak necu da gresim dusu al mislim da je tako....
BANE BRE!

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

TeCHNiCS_, do srede :P , oni tebe kao u maratoncima - lova u aprilu :D
Meni nije jasno sta ti cekas i da li si stvarno tako dobar ili naivan? Posle te srede ima jos nekoliko sreda,kad dodje ta sreda moze da se desi da dobijes fon bez dugmica,izguljen, izlupan,mozda i neko igra malo fudbal sa njim ... cekao si i dobio tvoj telefon a sto ne lici ni na sta nisu oni krivi (tuzi lopove),a da i ukidamo garanciju.
Poslusaj Miškonia, to nije tvoj problem.

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

e pa ovako.... zvao sam ih malopre i kazu mi kao zovite nas sledece nedelje.... ja tu povisim ton malo ona nesto kao mi smo osteceni za 60 telefona vi za 1... ja reko bole me uvo sto su vama ukrali 60, vi ako ste pametni vi ste osigurani. ja hocu ili moj telefon ili nov takav ili slican telefon... gospodine pokusajte da nas razumete i budite strpljivi. cek... vi mene zajebavate? ne gospodine nego moramo da sacekamo da se zavrsi istraga... i sad ako istraga traje jos mesec dana pa onda da cekam i sudjenje i da se jos ja sudim sa lopovima zbog para??? ne znam sta da vam kazem gospodine sem sto ce svaki osteceni dobiti naknadu... ja reko ako vi ne znate sta ce te ja znam... lepo cu da zovem trzisnu inspekciju i tu me ona presece kao sve je prijavljeno!!! ja reko prijavili ste trzisnoj da niste izdali racun za moj telefon i da ste time zaobisli porez? ona kao da. ja reko ok provericu i ona kao cujemo se u petak... ja spustim slusalicu...

znaci poludeo sam.... ako ne budu dali nov mob u petak kad budem zvao znaci odmah zovem inspekciju jer mi nisu dali racun a to mora da bude evidentirano negde... i hope so... sta dalje da cinim???? hvala vam puno svima...
BANE BRE!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

TeCHNiCS_, da da da garant su prijavili trzisnoj da nisu izdali fiskalni,tj da nisu platili porez. Ti ako budu pravili probleme samo zovni inspekciju,imas garanciju (valjda?) ona ti je i kupoprodajni ugovor pokazi im-ima da im zatvore radnju momentalno jer su imali utaju poreza (odgovara se i krivicno) a potom da plate kaznu za neizdavanje fis racuna i drugu kaznu jer su ti prodali nesto sto ni nemaju (cisto sumnjam da su imali legalan ulaz za v3x-tada kada si ga ti kupio nije ni bilo zvanicnog distributera)!
U petak pojavi se licno tamo i lepo trazi svoj uredjaj,ako ne, ZNAS STA TI JE CINITI!!!
D500&E71

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ti nemaš dokaza da je fon kupljen kod njih...jedino ako imaš garanciju
mada i ako imaš ide tvoja reč protiv njiihove tipa da si ti to falsifikovao da te nikada nisu ni videli i da verovatno hoćeš da izvučeš neku korist.a oni su dobra firma kojoj na pamet ne pada da proda mob bez računa...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

VeNoM, ne ne ne prijatelju,ako nema garanciju tj papir sa njihovim pecatom onda im ne moze nista,ali ako ima to je punovazan kupoprodajni ugovor,i inspekcija staje na stranu potrosaca (jer je uglavnom potrosac ostecena strana),tako da ima ta garancija,tj papir sa njihovim pecatom i datumom moze doneti mnogo problema,a i izmedju ostalog nisu samo njemu izdali garanciju,ima jos ljudi koji su ne zadovoljni.....
D500&E71

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

elem... garancija mi je kod njih... meni su dali samo neku potvrdu kada su uzimali telefon na servis...
BANE BRE!

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

sad su me zvali i rekli mi da racunaju moj telefon 120 evra... ok... pristacu da ga toliko racunaju i ovako bih dobio max 140evra za njega na oglas... neka... jesam malo ostecen i telefon je stvarno bio sjeban tako da tesko da bih i toliko mogao da uzmem... hvala svima... otvoricu drugu temu sad da jos nesto pitam... moze lock ove teme
BANE BRE!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

za 5e može da se kupi bomba. pa ti vidi.
šalu na stranu dobro je što je i nešto izvučeno...uvek može daleko gore da se prodje... :?
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I za 50 evra iznajmis nekoga da ode tamo sa drugarom ciglom, pa da im malo izlomi kosti. A onoj bezobraznoj plavusi (ako sam dobro zapamtio) treba jos nesto (ako vredi naravno). Izvinjavam se neznijem polu zbog svojih sovinistickih ispada, ali u excesnim situacijama, retko sta drugo i preostaje. Idi tamo, pobi gov.. i gotova stvar.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

TeCHNiCS_, nezgodna ti ta stvar...nisi trebao pristati na 120e...nisi ti njim aodneo 120e nego v3x i oni bi trebali da vrate v3x...nov ili drugi dobro ocuvan. Ali dobro sta sad. Ako si ti zadovoljan sve ostalo je nebitno. Sledeci put pazi gde uzimas telefon 8)
5130+Koss the plug....

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Nisam bas siguran jel se radi o mobihouse u Cumicevom sokacetu?Ja sam stekao utisak da su ok i da bih mogao od njih da uzmem N70...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Malone, ja posle ove price kod njih ne bi ni bateriju kupio...cini mi se da su skloni nekim malverzacijama. Ili u najmanju ruku slabo obezbedjeni.
5130+Koss the plug....

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

i ja posle ove price ne bih nista kupio kod njih,al da se ovo meni desilo ja bih isao do kraja pa da vidimo kako se ponasaju sa inspekcijom.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

cek bre ljudi... vi stvarno mislite da je "neko" obio taj servis??? meni plavusa danas kaze da je bilo preko 70 novijih telefona sa banalnim kvarovima.... pitam li se kako li su znali da bash taj dan kad je bilo najvise telefona dodju i ukradu??? kako to da chuvar nije chuo nista? lepo imaju osiguranje... dobice bar 70% od ukupne vrednosti a telefoni ce zavrsiti negde preko... bar ja tako mislim.... jer realno koji "pilicar" ima muda da orobi servis i pokupi toliko telefona... bre sve to organizovano ide... al neka... necu da gresim dusu ali cenim da sam bar 85% u pravu...
Poslednja izmena od TeCHNiCS_ u Uto, 06. Feb 2007. 23:32, izmenjeno 1 put ukupno.
BANE BRE!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pamet sada u glavu i tu više ni crknutu mačku nemoj da kupuješ. i uradi im neku antipropagandu. a naruči im gej katalog sa sajta da im dolazi svakoga dana pred ulazna vrata
i još po nešto

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa ja barem ne mislim da su im obili radnju to je malo neverovatno to bi bilo bas extra bila bi policija uvidjaj i ta cuda,a kao sto je VeNoM rekao naruci neki gay casopis
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

VeNoM, madness99, jel to neka nova sema za spamovanje? Neki katalozi i te sheme? :D :lol: E stvarno ste crazy. Moze jednostavno tamo nista da ne kupi i kraj price. Mada sva iskustva sa servisima su obicno subjektivna...pa kad se samo setim da je ovde nako napljuvao i zatvorio jednu prodavnicu zbog 6630 koja je kao bila nova a nije + sto je bila neispravna, a pre toga ja kad god idem u BG da kupim fon isao bas u tu prodavnicu i nikad nikakvih problema nisam imao, cak sta vise bili su jako ljubazni i uvek su mi peglali software na najnoviju verziju ako se zadesim u BG pa navratim da vidim sta imaju od telefona. Kao sto rekoh subjektivno nema sta....neko verovatno ima neko dobro iskustvo pri kupovini ili opravci mobilnog u mobilhouse-u.
5130+Koss the plug....

Odgovori