trenutno bolji od n91??
trenutno bolji od n91??
e ovako, imam nokiju n91, tel. je stvarno super
, nemam zamerke, osim jedne, glomazan je i tezak, tako da ako ne nosim jaknu sa malo vecim dzepovima, moram da ga nosim u ruci, sto je mnogo jadno.
pa me zanima koji je trenutno bolji od njega???????? i isto tako vidim da mu brzo pada cena, pa da li je bolje da ga prodam sto pre jer cu posle da dobijem jako malo ili su to samo moji tripovi??
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
N91 je prilico los telefon po meni,mnogo je skup-hdd je samo mana a ne prednost!
mnogo se sporije prebacuju podaci nego na karticu(preko citaca),osetljiv je na drmanje...los mu je display,kamera takodje...jeste zvuk ok ali sve ostalo...(sve ovo pricam iz iskustva,imao sam i njega i n73,n80,n71 i n90) i po meni ti je mnogo bolje da uzmes n80 i n73 mnogo su bolji a kod nas se nalaze za manje pare od n91! i da uzmes karicu od 2 gb(40 e) i adapter za slusalice(10) i eto ti uzivanje u muzici(n73 mozes cak i sam da flesujes na music edition)!
mnogo se sporije prebacuju podaci nego na karticu(preko citaca),osetljiv je na drmanje...los mu je display,kamera takodje...jeste zvuk ok ali sve ostalo...(sve ovo pricam iz iskustva,imao sam i njega i n73,n80,n71 i n90) i po meni ti je mnogo bolje da uzmes n80 i n73 mnogo su bolji a kod nas se nalaze za manje pare od n91! i da uzmes karicu od 2 gb(40 e) i adapter za slusalice(10) i eto ti uzivanje u muzici(n73 mozes cak i sam da flesujes na music edition)!