Arcade Reality!
Aliens u vašem okruženju!
Imate fon sa kamerom?
Neki od modela:
Treo 650
Treo 680
Treo 700P
Možda je OVO vaša sledeća igrica na njemu
Najava je tu
P.S.
Film traje 2min19sec
Pff nista novo,imam 2-3 igrice ovakve na fonu.Svako ko ima symbian zna za ovakve igrice,lovljenje komaraca,i alien jedna igrica.Takodje ima sutiranje penala ali svojom nogom Ako zelite screen shot-ove stavicu pa da vidite
evo malo shoot-ova kako to izgleda
Poslednja izmena od MilančeBGD u Čet, 22. Feb 2007. 11:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Evo ovako ova gore igrica,sutiranje penala je od proizvodjaca Onmobile i zove se Kick a Ball.
Sad sto se tice komaraca igrica se zove Skeeter 1.1 evo shoot:
Onda ima jos jedna sa lovljenjem komaraca zove se Mosquitos103,
Onda jos jedna samo nije lovljenje komaraca nego ubijanje nekih bubica(ne znam ni ja sta su ) zove se Atack of Killvirus i proizvodi Elecom koliko mi se cini
btw.bice jos shootova cim se vratim iz skole,sad nemam vremena da to uradim
Masterokrata, jbg ne secam se ni ja naleteo sam negde,kad sam nasao ubijao sam se od igranja,fora je samo imati crne patike ili teget(kao one moje gore ) posto senzor reaguje na tamnije "predmete".
E penali su strasni, bravo Milane, pa danas sam se igrao kao malo dete, e da najbitnije je da ti se patike razlikuju od pozadine znaci crne patike bele plocice ili obrnuto crn tepih bele patike i cepaj fucu ali ne i patike !!!!!
Jbt ne mogu da verujem da nisam znao za ove igre...
Velika zaraza inace...
Imam jedan link gde mozete da skinete mnoooooogo camera games kako ih zovu...
Posaljite mi pp za link... [naravno morate da se reg]
Ako smem okaci ovde nije problem...
Na Nokiji 6600 je bila igrica Mix Pix gde uslikate nesto kamerom i onda slazete sliku kao Puzzle.Zanimljivo mozda prvih pet minuta,jer kamera i nije bila neka tada...
Nasao sam citav thread sa ovim igricama.Izgleda extra.Isprobacu ih.Hvala puno.Veliki pozdrav Milanu sto je postavio onaj fudbal i ostalim.Nasao sam i nesto kao tamagoci.Znaci uslikas nekog i onda ti postane ljubimac i moras da brines o njemu.Nisam jos isprobao,al drugi imaju pozitivne utiske.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.